84 szeretlek

84
Szeretlek. És nem számít, hogy hogyan néz ki, nem akarom, hogy kapcsolja be a kapcsolatunkat egy végtelen harc

Személy szerint én ez a kártya lenyűgöző nem azért, mert a szeretet kifejezése és nemes kifejezése békés szándékait. Annyira aggódott miattam, mert az a személy, ellenkező felismeri, hogy mi történik abban a pillanatban köztünk legyen csak borzasztó véleményem.

Milyen szép - megtudja, milyen a partner akar létrehozni kapcsolat közted. De még ennél is csodálatos, hogy meglát ... x Hmm, mondjuk, frusztrált ... és megérteni, hogy mi történik a valóságban nem elég, amit szeretne.

Ez a kártya tele van szeretettel. Ismét nem azért, mert a partnere egyszerűen kijelenti az ő szeretete, hanem mert úgy érzi, mintha utálod, és felveszi a harag, amit tapasztalsz.

A feladó az üzenet tisztában van azzal, hogy a közelmúltban volt, mint egy harcos. És a címzett örömmel tudják, hogy annak ellenére, hogy az összes felmerülő közelmúltbeli zavarok között van, akkor még ez is ugyanaz, hogy tetszik a kapcsolatot békeidőben.

Nem feltételezem, hogy mindannyiunk nevében, de sokunk nőtt fel egy olyan környezetben, ahol a szülők üvöltözni kezdtek egymással. És alig a szülők szerint ilyen esetekben a gyermekek: „Tudom, az én jó, amit hall mindezt visszaélés.”

Ha partnere tisztában van a nézeteltérés, hogy a katonai akciók kárt okozhat, azt mondja, egy nagyon fontos. Nem, hogy a kiköpött nem fog megtörténni újra, és hogy a harciasság - csak egy kicsi és fejletlen jellemzője egy felnőtt jellegű tartott egy férfi.

Kapcsolódó cikkek