135 KOLHOZEN fékbetétek kezdenek felkészülni a nyári

Pontosan egy évvel ezelőtt azt zörgött fék nyílása a vezető oldalán elöl. Ekkor azonban én rögzítette a probléma, hogy podkladyvaniem alátét.

№114: Humor - farm. Gondok vannak az új fékek

Ugyanebben az évben, mint mindig, az autó tényleg indulás télen és tavasszal kezdett összeomlani =)

Ekkor az őrök nem csak zörgött és elkezdett csörögni, és érintse meg a féktárcsa, azaz az összes kapcsolódási pontokat estek ki, és mindkét oldalon. Egyértelmű, hogy a hang a fém a fémen, nem szenved, és azonnal elkezdett gondolkodni, hogy mit kell csinálni, akkor.

Ha jól csinálod, de ez nem a mi lehetőség

Ahhoz, hogy cserélje ki a fék szárny kell távolítani a Csapágyagy, és miután levette, nem lehet visszatenni.

Bal fék pajzs 34 11 6 750 129 - Eredeti kizárólag - 130BYN ($ 65)
Jobb fék pajzs 34 11 6 750 130 - 130BYN ($ 65)
A kerékagy csapágy x2 31 22 6757024 - FAG · ugyanaz, én bízom, 170 BYN (85 $)

Egyszerű matematikai kap pontosan 300 $. És akkor még nem éreztem sapkák és gallérok, amelyeket nem lehet a csomagban.

Az elv nem engedi meg, hogy módosítsa a korrigált kerékcsapágy miatt lógó alumínium szar 300 $.

Lagsters dobja le, és lát egy képet.

Kíváncsi vagyok, mennyi most utoljára. Ha él egy év - megéri!

Tint kocsi és terítette nyáron

2-3 évvel ezelőtt festettem egy speciális festék támogatja annak Lagsters. Semmi sem esett le! Furcsa, de igaz. Csak van egy csomó piszkot a közúti ragadt + por cipő és tiszta nem mosott, féknyereg elvesztette egykori dicsőségét)

Milyen festéket és hogyan kell festeni alul látható.

№37: Festett támogatás és védelem

Mivel minden ott vizsgált, úgy döntöttem, hogy azonnal hozza a szépség több van, hogy nem emelkedik. Tisztítsuk meg a féknyereg szappanos vízzel, majd egy zsírtalanító, és érintse fel a következő réteget.

De a nyilvánvaló különbség a nyári és téli kerekek.

By the way, az alternatív közlekedést is hozott az erkélyre, és felkészült a szezonban: olajozott lánc, mossuk, betöltve az akkumulátor lámpa =) Remélem, hogy nem lesz, hogy segítsen ki ezen a nyáron, én csak lovagolni for fun, nem azért, mert hiányzik a gépek.

Ha valaki érdeklődik az olvasott a kerékpártartó a E46 - Wellcome itt:

№118 aktuális állapota a test + kerékpártartó

Ennyi mára, köszönöm mindenkinek a figyelmet!

Kapcsolódó cikkek