15 legemlékezetesebb ruhák - Star stílus - egy csillag stílusú online Ile de Beauté
Ezek a pillanatok hosszú lesz, emlékszik, szó szerint, mind ki a vörös szőnyegen egy ruhát Elizabeth Hurley biztonsági csapok a Versace, merész megjelenés Lopez GrammyDzhennifer vagy megható beszédet Gwyneth Paltrow az Oscar. Mit mondhatunk a kis fekete ruha a Coco Chanel és a repülő fehér ruhában Marilyn Monroe kép, ami most másolt valamennyi társaik?
Fekete ruhában Hubert de Givenchy megjelent összes plakátok a film Breakfast at Tiffany 1961-ben. Audrey Hepburn a képen frivol Holly Golightly segített be ezt a ruhát egy élő legenda, amely még mindig nem megy ki a divatból. A ruha most kiállítva a múzeum Costume Hollywood.
Korábban nem házasodnak, fehér, éppen ellenkezőleg, a fényes, színes ruhák, hanem azért, mert a választás a jövőben Queen Victoria of England, amikor hozzáment Albert herceg 1840-ben, okozott egy csomó kérdést. Ennek ellenére, ő öltözött, fehér csipke ruha selyem és a szatén. Ez a ruha által feltalált William Dyce - akkor - vezetője az állami School of Design, mai nevén a Royal College of Art, és Mary varrt neki Bettans. Koszorúslányok királynő is büntetni viselnek fehér ruhák. Mellesleg, ezt a lépést megismételjük, és a pár a Duke of Cambridge, William és Catherine.
A film az Elfújta a szél Scarlett O'Hara 1939 bizonyította, hogy még éhínség idején és a nélkülözés, amikor illik gondolni, hogyan lehet egy extra darab kenyeret, egy igazi nő nézd tisztességes, gátakat a ruhát függöny. Ezt a ruhát most már lehetséges, hogy gondolkodjunk a kiállítás a Múzeum a hollywoodi „100 legjobb ruhák a filmtörténetben.”
Ismét ruha Kate Middleton. Ezúttal - egy esküvő. Talán soha nem titok, hogy ki lesz a tervező esküvői ruha nem tárolja olyan jól. Nem is tudom, varrónő, aki festette vázlatok. Nem volt, amíg az esküvő napján, hogy bejelentették, hogy létrehozott egy ruhát Sarah Burton. bejelentkezett a poszt kreatív igazgatója Alexander McQueen márka alapítójáról halála. Az esküvő után, a ruha volt látható a Buckingham palota és benne van a túra. Lehetőség van, hogy összegyűjti a jótékonysági Kate mintegy nyolc millió dollárt.
A hősnő Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw - egy mohó szerető drága ruhát és cipőt. Azonban a leghíresebb neki ruhát, ami megjelenik az intro a sorozatban Szex és New York, alig többet ér, mint öt dollárt. Stylist Patricia Field úgy döntött, hogy eleget a vágy, a színésznő és vesz egy többrétegű tüll szoknya fölött a kifogások a termelői Darren Star.
Lehetetlen kap körül, és ez a rajzfilm teremtés - egy hihetetlenül szexi Jessica Rabbit, amely először megjelent a film Roger nyúl a pácban 1988. Ragyogó piros ruha vállnélküli fantasztikus egy vágás a combot és megvalósul. Úgy tűnt, a vörös szőnyegen Katy Perry, Rose Huntington-Whiteley és Jessica Biel.
A teljesítményt a csoport Spice GirlsDzherri Halliwell állítólag megjelenik egy fekete mini ruha a Gucci. De ő úgy vélte, hogy túl unalmas, és kérte húgát, hogy varrni egy másik - hazafias ruha, amelyben kinyilvánította a brit származású. Az anyag a ruha volt a konyharuhát.
Mit adjunk a listán?
Marilyn Monroe és ruháját senki és semmi összehasonlítani, azok mindig a listákon minden rangsor)
Esküvői ruha a hercegnő nagyon szeretem szépség! Versace ruhában J.Lo szerettem emlékezni, még, mint én is, majd olvastam valahol, hogy ő ragassza meg magad fix, megbetegedett))). Hozzáadott ide ruha Holly Beri.kogda elnyerte az Oscar-díjat a Monster Ball, így pop passzív)
És szeretem Kate Middleton. A lány ruhák csak szuper.