11. gyakorlat
Keresse meg a bevezető szavakat, kifejezéseket és mondatokat. Határozza meg feladatait, és ismertesse a használatát írásjelek. Megjegyzés: a kombinációs bevezető szavak a szakszervezetekkel.
1 - Mióta jobb, lovagolni Moszkvában! - Megyek, akkor? „Megkérdeztem az öreg. - Ötvenkét éves menni. - Szóval, talán, és én vezettem - mondta S. Casimir. - Talán ő vezette, - az öreg azt válaszolta szárazon (Boon).. 2. Természetesen akart jutalmat éves munka az első helyen maga; de boldog volt, feleségével és lányával (Boon).. 3. Így az első ismétlés előző (Boon).. 4. Egyes csillagok lehetnek, tudja, hogyan szent emberi nyomor! (Boon.). 5. Azt mondta magának, hogy ő, a nagy, bár szerencsére nem mint a többi, hogy a szépség és nőiesség az agya, és cserélje ki a legfőbb érdekeit (Boon).. 6. Mint mindig, azt akartam, hogy menjen át a nappaliba, hogy a hivatal (Av.). 7. Amennyiben mellesleg, hogy tájékoztassa Önt a létezését az elmélet, hogy az északi erdők bástyája egy új jégkorszak (Leon.). 8. De a mérnök láthatjuk szerette a munkáját (F.). 9. Ugyanakkor a mérnök és más érdekelt a természet jelenségei és az élet - így például az állomáson Coal mérnök megvette a büfé tucat réteges húspástétom (AF). 10 - Dobj nekem egy pár ötletet - a szavak egy újságíró, Odessza, - és megpróbálom, hogy azok egy remekmű (PAUST.). 11. Meg kellett bámulni feszülten, feszülten a szemét, hogy nehéz különbséget tenni a következő ház, és még csak nem is tesz különbséget csak találgatni a szokásos helyeken (reszelő.). 12. Ne sehol jobban nem tud mozogni, és elvesztette vissza az ágyba, és felejtsd Végül egy darabig, elveszett, szívesen béke (reszelő.). 13. A meghódítója szibériai, lett, mint ismeretes, Ermak T. (reszelő.). 14. Valaki, úgy tűnik, tartottak ebben az időben az utcán (reszelő.). 15. Azt mondják, írók megkönnyebbült sóhaj? (Bel.). 16. Hagyja, hogy a levél nem kerül továbbításra. És miért, sőt, nem küldte el? (Bel.). 17. létra költözött a gépet, mint egy teknős, utaskísérők tűnt alig egyik lábát (Bel).. 18. Ott állt a sorban, hogy a jármű ellenőrzése. Tehát, az első szakaszban (Bel).. 19. Nos, ha még mindig nem ismerte fel, így ő csak elfelejtette. Vagy talán soha megjegyzett (Bel).. 20. Ivanov magát fogott egy elfogultság. Valószínűleg még mindig hatással kapcsolatos bűncselekmények. Őszintén szólva, ez kellett volna történnie (Bel).. 21. És mindez - kombinációja köd és szép hangokat, a látás egy fehér ló, és a szaga meleg föld - elriasztja kénytelen emlékezni valami szokatlan és feledésbe merült, de úgy tűnik, a legfontosabb dolog. De ami a legfontosabb az életben? Visszatért a kocsihoz, és ült a hátsó ülésen. Még mindig erős szaga nedves földet, és egy faház tornác vagy talán repült be az ablakon egy nyári este, morzsolt és beleolvadt a sötétségbe kimondhatatlanul szép hangokat (Bel).. 22. kezdett beszélni a környéken. Miért, azt mondják, ez nem a programban? (Bel.).