15 Lovers szépség eszközök Natalia Chistyakova ionok graziamagazine Journal
„Szeretem a szövet maszk az arcon a francia márka Talika. Ez azonnal hidratálja, táplálja és ad az arc egy pihent megjelenést. Tartsd a hűtőszekrényben. Hideg serkenti a vérkeringést, így még pirulás után jelenik meg egy hűvös maszkkal az arcán. "
„Van elég száraz bőr, így egy-egy zuhanyzó Mindig nanoshu a Bioderma testápoló krém, majd az egész nap jól érzik magukat. A nyaralás használom kétszer: reggel és este: segít elkerülni az érzés, száraz bőr napozás utáni és meghosszabbítja az életet az én tan. "
„A leggyakoribb körömvirág egy csövet a gyógyszertárban - ideális eszköze ajakápoló, különösen télen: használat után - nem kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Reggel eszközöket lehet alkalmazni hidratáló az ajkak használat előtt és a rúzs ceruza vázlatot. Csak fontos, hogy teljes mértékben felszívódik a körömvirág, hogy nem kenni. Ha túlzásba vinni, a felesleg lehet nedves ruhával. "
„Az évszaktól függően, be, cserzett vagy sem, azt, különböző árnyalatú alapot látványos Helena Rubinstein. Nanoshu a klasszikus rózsaszín „tojás» Beauty Blender ».
„A smink teljes anélkül, ceruza ajakkontúrt. Próbáltam, talán száz, de a legjobb közülük számomra - Túl szembesülve árnyékban Semleges Spice. Ő a legszelídebb, könnyen kezelhető, nem igényel és nem terjed rastushevyvaniya! Sújtják azokat, akik már „beindította” megvenni: Ezek ceruzák elbocsátották. Tehát, ha történetesen, hogy megfeleljen neki eladásra, megragad, ne habozzon. "
„Olyan ez, mint egy ceruza rúzs árnyalat Romanovamakeup Velvet KetiOne (karamell és kávé). Szép textúra, a keménység - mindezt a legmagasabb szinten. De a fő Masthev táskámban - műszempillák és közepes méretű gerendák Olga Romanova. Először beleszerettem velük, és csak ezután találkozott és összebarátkozott Olga. Erősen ajánlott, hogy fejlessze saját márka! Minden azt jelenti egyre szépségem-kedvencek”.
„Blush arc” Walk of Fame „a Faberlic - újabb bizonyíték, hogy a demokratikus márkák superfunds hogy semmi rosszabb drága márkák. By the way, a táskámban egy csomó termékek Faberlic. Például, van még egy pár szemceruzák, különböző színű „Star autogramot.”
„Kiépítés árnyékok Eye Quad Tom Ford árnyalja Kakaó Mirage - egy szerelem mindenkor! Több éve használom ezeket a színeket. Ha azt szeretnénk, hogy győződjön meg az esti make-up, csak adj egy kis arany pigment. "
„Laza por Előny POREfessional: Agent Zero Shine egyszerűen pótolhatatlan a lövöldözés. Nem tetszik sok zapudrivat bőrt, így használja a szőnyeg szalvéták Shiseido vagy por Előny. Ez könnyű, nem pontozási a make, eltávolítja a felesleges fényt az arc és hosszú tartani. "
„Kéthetente egyszer egy kit segítségével a hasznosítás IAU SC haj (” abszolút boldogság „) származó Lebel Kozmetika, mint a kezelés. Próbáltam egy csomó más rendszerek karbantartási, de ez egyszerűen a legjobb».
„Szeretem a márka Kerastase, így a fürdőszobában érdemes több samponok és balzsamok a márka. Például, tápláló vonalon (az élelmiszer-és hajátültetés) Dermo-Calm (érzékeny bőrre, a fej), és spécifique (bőrápolás fej). Azt kombináljuk őket egymással. "
„Egy másik nagyon szeretem Chi márka és sampon bazális kötet Magnified kötet. Általában azt javasoljuk, hogy van egy pár samponok különféle problémák megoldására, így a fejbőr és a haj különböző pillanatokban igényel speciális megközelítést: egyszer meg kell hidratálják, és egyszer és száraz. "
„Annak érdekében, hogy a csomagolás, azt kell megbízható védelmet nagyfokú fixálás. Hajlakk Schwarzkopf Got2b «Steel fogást” - a tökéletes választás számomra. Sokan kritizálják őt a túlzott erő, de ez az egyetlen előnye: kibírja több mint egy koncerten. "