15 Tények Rowan Atkinson, aki játszott a híres Mr. Bean, frissebb - a legjobb Runet számára
1. Rowan Atkinson hangot madár Zazu az animációs film "The Lion King"
Atkinson hangját lehet hallani az eredeti angol nyelvű változata a rajzfilm
2. Mr. Bean lehet Mr. karfiol
Mielőtt Atkinson nevet választotta az ő hős, „Mr. Bean” (Mr. Bean), aki először megpróbálta hívják „Mr. White”, sőt „Mr. karfiol”
3. A brit királynő Rowan Atkinson már megkapta az Order of the British Empire
Rowan Atkinson a címe parancsnok.
4. Sok évvel már dadogás Atkinson
Ez azért van, mert a dadogás Rowan Atkinson (Rowan Atkinson) nagyon ritkán ad interjút, és minden filmje Mr Bean olcsóbb szinte szavak nélkül az ő hős. Amint azt a színész, a sajátos nehézségek átadta az kezdődő szavak a „B” betű. Kell mondani nekik, hogy meg kellett állnia.
6. Atkinson szereti autók
Azt mondja minden Atkinson színész Stephen Fry, Rowan szeret lovagolni egy tenisz területén térképeket. De azon kívül, Atkinson egy hatalmas rajongója a sportautók, és ő maga is számos exkluzív luxus autók. A színész is ír rendszeresen az autó magazinok.
7. Atkinson nem szereti a tulajdonosok Porsche
„Van egy egyértelmű probléma a Porsche. Ez a csodálatos gép, de azt tudom, hogy soha nem gondoltam ilyen nem vásárolnak. Valahogy a tulajdonosok Porsche - a mindennapi egészségét kedves hozzájuk, hadd nem betegednek meg - egyáltalán nem az a fajta ember, hogy szeretem. Nem azt mondom, hogy az autók Porsche - ez egy rakás szemetet, csak nem vagyok lelkileg készen áll, hogy egy ilyen gépet. "
8. Filmek Mr. Binet mutatták be több mint 200 országban
9. lánya Lily Rowan játszott a filmben „Mr. Bean nyaral”
Lily most azokra a zenei karrierjére és nem tervezi, hogy a film.
10. Atkinson - egy nagy rajongója a James Bond filmek
Így amikor 1983-ban, Atkinson volt egy kis szerepet a „Soha ne mondd, hogy” soha „” Sean Connery a vezető szerepet, a színész boldogsága nem ismert határokat.
11. Az első dátum későbbi feleségével, Atkinson csendes volt a legtöbb időt
Az egész este az étteremben, mint a színész azt mondja, ő csak egy mondatot mondott - „Kérem, adja át a ketchup.”
12. Atkinson volt az esküvő Károly herceg és Camilla Parker Bowles
13. Rowan Atkinson két felsőoktatási
Rowan Atkinson diplomázott Newcastle Egyetemen mérnöki diplomát, valamint a University of Oxford
14. Atkinson tudja, hogyan kell repülni egy repülőgép
Egyszer, az utazás alatt Kenyába, a pilóta a repülőgép, amely repült színész elájult. Atkinson volt, hogy a légi jármű irányítása, amíg a pilóta újjáéledt.
Mr. Bean lett a kereskedelmileg legsikeresebb projekt Rowan Atkinson.