5 Keys to Life értelmében

Az élet tele van tevékenységeket akar vagy kell elérni, tele van olyan esetet meríteni reggeltől estig. És néha van különösen szükség, hogy tudja, hogy az egész mögött rejlik egyfajta végső cél. Hogy a korábbi tevékenységek, amelyek a jelenben, hogy a jövőben - saját jelentését.

Ebben az értelemben a hívás - az élet értelmét. Ami valahogy igazolja létünket a Földön, a jelenlegi megélhetést, és feltárja a rejtélyt a Lét ...

Mindannyiunknak megy végbe a gondolkodás, mint, hogy valaki elmegy, így a furcsa kérdés a filozófia. De ha csak nem tudja, hová megy, mit, hogy végre megtalálja a választ arra a kérdésre: „Miért vagyok itt”, akkor talán segíthet az 5 gombokat találni az élet értelmét.

5 Keys to Life értelmében

5 kulcsok, hogyan találjuk meg az élet értelmét

1. Kifelé a lelki komfort zónában

Még azok is, akik nem tervezik, nem kitűzött célok, nem tudom, mi időgazdálkodás - élő egységes táblázat az élet, mert a nap ismétli ugyanazokat a lépéseket, akciók, gondolatok ...

Ez a zóna a lelki kényelem. Zone - azaz a korlátozás; a fizikai akadály nem teszi lehetővé a személy látni, mert ez -, hogy van egy kerítés.

Az első legfontosabb, hogy megértsék az értékét az életed - kap belőle.

Mit kell tennie: állítsa be az új célokat, hogy megszabaduljon valamit az élet, hogy módosítsa a szokásos és monoton tapasztalat magad ...

2. Keresse meg a egyediségét

Még a természet, úgy tűnik, egyformán nyilvánvaló egyéniség, speciális küldetése egy lény. Az emberiség és az egyén nem néz ki a nagyon hangyaboly?

A következő kulcs a megértés „ami vagyok” - talál egyediségét, szingularitás, az egyediség, a „miért és hogyan vagyok különbözik másoktól.”

Hogyan találhatja meg a egyediségét: módszerek, az 1. igénypont szerinti készlet, de minden kezdődik a megfelelő kérdéseket feltenni magadnak. „A legjobb az összes kapok? Ami nekem különbözik másoktól? Mi jobb vagyok, mint a legtöbb? ... "

3. Oszd erejét félelem

Fear - megbénítja az ember, nem ad, hogy fejlessze - a fő oka (vagy hatás) bizonytalanság az erők.

Nem számít, milyen a félelem - a jövő, a múlt (hogy ne ismételje meg), előtte valami vagy valaki. Ez megakadályozza, hogy a legfontosabb dolog, hogy megértsük - mi az igazi jelentése az ...

Legrosszabb esetben, amikor a maszkja valami mást, majd felejtsük el, hogy álcázott ...

Hogyan lehet leküzdeni a félelem? Leküzdeni a félelmet - meg kell legyőzni azt. Tedd azt, amit félsz megtenni. Fel a fejjel, hogy mitől megoldódott ...

4. Catch Boldog pillanatok

Hogyan kutassunk? Amit boldog az életben? Amikor úgy érzi, a nő? Milyen helyzetben akkor könnyen a lélek? ...

5. egyedül lenni csendben

Az egyenetlen lehet kápráztatják el a szemet. Ahhoz, hogy „újra látni” - Szakíts időt, hogy egyedül magát, a gondolatait, gondol erről, és hogy a Fő ...

Azaz, ez a kitalált meditáció, jóga és hasonlók. De nem feltétlenül lesz egy ügyes valamilyen egzotikus keleti iskola. Elég találni egy félreeső helyen, vagy menni a parkba, keresse fel az erdő, megy a hegyek ...

Kapcsolódó cikkek