7 Állapot hengerfej (szelep csere)

Író és elbeszélő rám nem, de megpróbálom.

És így, az egész kezdődött összeomlott a főtengely ékszíjtárcsa ...
Tin hrenovina (szalag kb 20cm hosszú) található úgy döntött, hogy látszólag mi kívül van, és felmászott. Rasfigachiv alacsonyabb időzítés esetén fedezi, alá került a vezérműszíj és hajlított, hogy egy pár foga van. Az autó elakadt, volt, hogy készítsen neki a garázsba. = (I, természetesen megpróbálta induljon el. (Ami most sajnálom). A motor kapott csak a kiszorulnak pedál a gáz és dolgoztak rosszul ...
Nagyon szerettem volna, hogy egy kis vér és a legalacsonyabb áron. Megvettem az új csiga, vezérműházat csonk p / tengelyek és ezzel egyidejűleg a motor felső párna.

Kísérlet №2. Távolítsuk el a hengerfejet. Visszacsapó szelepek.

Kiszivárgott fagyálló. Sajtolás a motor (egy tál). Ne engedje le az olajat. Levette öv, időzítés fedél, és támogatja szíjjal. Húzza ki az összes vezetékek jön a fejét, levette a gázt, a szívócső (műanyag rész), húzza ki a termosztátház a fejét, lecsavarta a kipufogócső. Azt eltávolítjuk az olajleválasztó, a szelepfedél.

Veszünk ki p / tengelyek, rocker (összecsukható ugyanabban a sorrendben).

Csavarja ki a hengerfej csavarokat. Kihúzta a fejét (nézd semmi sem akadályozta meg).

Nyomokban érintés dugattyú szelepek mélyedések

És most a móka. Sajnos, az egész folyamat fotkal (ha ez nem volt nagyon kényelmes).
Rassuharil szelepek és kihúzta őket (kivéve rendelés)

Szelepek, rugók, keksz

További képek itt (próbálja leírni minden szó) = (

Papan ellenőriztem alkalmazkodni a szelepet. Kiderült, hogy ki kell cserélni a 4 szívószelepek. A fenti képen szelep 4 tolta előre szerinti szubsztitúció (felső sor szelepek)
Rendezett 4 szelep (Freccia), 16 caps (Ajusa) és friss gyertyák (a régiek nagyon szomorú állapotban)
Miután az összes rész megérkezett, a közgyűlés kezdődött.
Priter szelepek (régi és új). Húztam a szelepszár-tömítéseket.

Mossuk kerozin és kifújta az összes szennyeződést

Tiszta - a garancia az egészség)

Helyezze az új sapka, szelepek, rugók, zasuharili. Telepített hengerfej a helyén. Tömítés és csavarok elhagyta régi, húzta a szabályokat. Zsírtalanítsa helyén tömítést, olajozott B r / fák, állítsa be őket a helyére (Ja, és a rocker, elfelejtettem!). Tegye a szelepfedél, és elkezdett húzza rád! egy csavar letört. Az áldás nem a gyökér, távolítsa el a csavarokat, cserélje ki a másikkal. És így a fedél és az olajleválasztó vannak csavarozva, akkor továbbra is építeni. Tulajdonképpen mi összegyűjti az összes filmre fordított sorrendben (bár lehet, hogy csukott szemmel: D).
Szóval ... minden megéri, minden csavarozva, extra s / h bal oldalon. Dobja fel a térd egy pár fordul, akik „címkéket” alkalmazkodni.

Szerszám illeszkedő p / tengelyek

Rendben van. I am looking for a motorokat. Ő nagyon akar csinálni, de nem tud.
A fejemben görgetni az egész szerelvényt érdekében. Anyád! Rocker nincs beállítva, elvették a csomagtartóban. Törölje a mértékben, hogy nem indul a zárt szelepek. Megismétlem a szétszerelési eljárást részben. Kitalálni úgy döntött, hogy nem tud egy rocker eltávolítása nélkül a vezérműszíjat. Legyengült henger rögzített szíjtárcsákba p / tengelyek. Emelés tengelyek viszont helyébe a rocker. Ismét szerelvény.
Look „címkék”, minden rendben. Nos annál nem teszek semmit. Lefordítja és telepíti mindent. Ellenőrizze. I am looking for néhány. Io lo! Sikerült! Megcsináltuk! Minden jól működik, simán és ami a legfontosabb, csendes.

Általában valahogy =)
Ha valami nem világos, kérem. Megpróbálok válaszolni.)
Szobák és árak ír később.

Most azt tervezi, hogy távolítsa el a terhes férfi.

Kapcsolódó cikkek