12. Kiállítás az orosz hi-end
Photo jelentést és megjegyzéseket hallottam. Benyomások hangot a hang bizonyította a kiállításon.
1. KB phonics "hármat" Taganrog (AU UMZCH cső, predsusiliteli,
átalakítók). Minden tiszteletem a hosszú távú érdemi ennek a csapatnak, értékelésem a demonstrációs kritikus lesz.
1. Ironikus választott zenei anyag, hivatkozva az állítólagos „Youth”. Molodezhnastyu nem volt szaga - naftalin készlet különféle audiofil lemezek enyhén (2-3 fragmens) hígított háztartási feljegyzések a szovjet időszakban.
2. A helymeghatározási rendszer révén: „olcsó, egy fiatal család.” Nos, én nem tudom, mi egy fiatal család kész költeni 200tr audiozhelezki. hanem inkább olyan jelzálog podsyadut, és elég a zene, vagy fejhallgatót, vagy a sztereó rendszer.
3. A hangrendszer tartományban 100Hz - 10-12kGts elvileg jól felépített, de megérintette fel. Kültéri tervezési ismert megfosztja basszus, és a felső felett 12-14kGts ebben a rendszerben, és nem. Nos, ez hallgatni Itt a fiatal, aki hallotta mindezt, míg? Néhány rejlő előnyök nyílt AC - jelen (még senki nem törölt Physics).
2. OOO "AT" (UMZCH integrál)
3. Laboratóriumi "OLVicSound" Samara (UMZCH). Mutatott erősítők. Valószínűleg jó. De nem tudta megerősíteni, sem cáfolni ezt a show miatt egy teljesen ismeretlen minőségű forrás (PC + ZK vagy DAC meghatározatlan hibás digitális vevő). Egy bemutató moschnyaka a hangerő beállításához használt lágy-player (vagyis csökken a hasznos bit elcsépelt DD ..) - ennek eredményeként a 15-20 perces show, akkor is törölni. Továbbra is azt hinni, hogy egy jó erősítő, annál is inkább, hogy a srácok felajánlották, hogy a termékek a hazai lehallgatási.
4. LLC "Pearl" Szaratov (Radiocomponents). Forgalmazott fények.
6. LLC „Razin Musatoff „(AU UMZCH cső) Az első nap a kiállítás a KDP megmutatta irányítatlan hangszóró, erősítő tranzisztor Constantine protatip-DAC-forrás laptop, kábelek -. S.Pavlova hagyományosan Alapvetően minden volt elég meggyőző, és az AU nem benyomást felbontású, de hallgatni őket doaolno szép. Bár én személy szerint már abban az időben a demonstráció különösen rosszul nyakát., mert az egész jelenet egyértelműen lokalizálható mértékének fél méterre a mennyezet és a mennyezet. Talán ilyen körülmények között, ezek a hangszórók érdemes hallgatni hazudik. Nos, nos, ez az, amit az EU s - mint az AC Hálószoba: fekve, és hallgatta a helyszínre a mennyezeten tranzisztoros erősítő PA-20 valószínűleg jó.
A harmadik napon megmutatta AS AS-4 (Spread MF) c legújabb megtestesülése erősítő „antracit”. Mintegy hangzik: a jelenet. Mintegy hangzik rosszul: soha gyógyítható „fosteksnost” hang! Természetesen ezek a SHP a Fostex, ha az alkalmazott tiszta SHP AC, hang rosszabb, de ebben a tervezés, a fejlett karton shurshashie díszítéssel kellemetlen beakadt a fülembe. Erősítő antracit minden évben szerez új szolgáltató funkciók, és a kijelző, és úgy tűnik, hogy két vagy három lesz képes betölteni az is telepítve tsvetomuzykalny
Igen, még a nagyon formája a benyújtás nem tetszik, jól, Constantine módjuk darab hangfelvételek és hogy? Jobb lenne egy töredéke az ő - a többi a közönség. És akkor hallgatni bárki ismeretlen (ismertebb nevén a rögzített)) számokat.
8. cég "Valencogne" (AS, UMZCH cső). Nem tudom, mit írjak. ez a cég sok éve van a változatlan design, hogy azok, akiket érdekel, minden megtalálható számos levéltár.
11. Társaság "Tulipán Acoustics" (AU). Nem az első alkalom ebben a show-teljesítenek, de ezek a termékek nem értem. a tervezéstől
13. Az akusztikus központ MTUCI (AU)
14. Audiomasterskaya "Modern", az MO Klimovsk (Proof LP, UMZCH)
16. Laboratory "VC" (UMZCH). Nem értettem, hogy a csapat meg akarta mutatni, akkor függetlenül attól, hogy egy erősítőt, majd, hogy az AU, akkor akár néhány vezetékek. Figyelj unalmas volt. Nem tudom, érdemes-e tekinteni, mint előnyt csak növelte a mi történik?
17. Laboratory "Astra Audio" (AU UMZCH cső).
de az ötlet a setup (egyidejűleg figyelni, hogy a hallgatók száma volt az első):
és az elején a harmadik készítmény, amikor a nemzet még mindig a teremben:
de a szoba 20 perccel vége előtt a bemutató:
20. Laboratory "ASA" Kaluga (AU elektrodinamikus hangszórók). Mit tegyünk valamit és show.
22. "Noize Fabrik" Alexander Butkarova Tver (AU). Nagy hangszórók. Valószínű, hogy jól hangzik. De ez „valószínűleg”, mert a forrás, amely arra szolgál, mint a hangkártya belépő szintű. Egy ilyen forrás komolyan értékeli az összes lehetőséget, szerkezetileg érdekes előadókat. Nem vállalja.
23. Laboratory "Ecosound" (Modular UMZCH integrált PC). Azt talán, hogy mi ortvet Burmeister, de nekem úgy tűnt már kiderült, nem. „A válasz Chamberlain”
24. Audiolaboratoriya "Indigo audio Technogies" Saint - Petersburg / Moszkva (D, CA)