7 ország, ahol ingyen (vagy majdnem ingyenes), hogy a felsőoktatás az angol
Abban az időben, mivel 1985 óta a képzés költségeit az Egyesült Államokban emelkedett 500 százalékkal növekszik a mai napig, Németországban van az ellenkező folyamat.
Azóta, mint az Alsó-Szászország volt az utolsó föld, hogy megtagadta tanulmányait az egyetemi oktatási Németországban vált teljesen ingyenes. Előtte tandíj az ország nem volt túl magas, de most a német kormány teljes mértékben finanszírozza az oktatás a polgárok, és külföldiek.
Indoklásával ezeket a változásokat, a hamburgi szenátor Dorothy Stapelfeld, megjegyezte, hogy „a fiatalok, az egyszerű, szegény családok fizetni az oktatás lehet elég ok, hogy hagyjon fel átvételét. Ügyeljen arra, hogy a fiatalok tanulhatnak ingyen tisztességes iskolákban - az egyik legfontosabb feladat a politikusok Németországban. "
Különösen fontos, hogy a leendő hallgatók lehet az a tény, hogy a német egyetemek programok angol. Azonban nem ez az egyetlen lehetőség. Nézzünk néhány alacsony költségű képzési lehetőségek külföldön.
Felsőoktatás Németországban főleg képviselt világszerte elismert állami egyetemek, a legjobb, ami további forrásokhoz jut az államtól. Ráadásul Németországban, akkor kap egy főiskolai diploma vagy mesterképzésre nem beszél németül, és nem fizet egy fillért sem. Német egyetem kínál mintegy 900 program kizárólag angol nyelven. Alattvalóik terjedhet szociológia tervezés. Egyes programok, akkor nem is kell átesniük, hivatalos jelentkezési folyamatot.
A német kormány csak akkor lesz elégedett, ha úgy dönt, hogy kihasználják az oktatási rendszerben. A változatos programok angol célja, hogy felkészítse a német diákok angolul kommunikálni, valamint vonzza a külföldieket, mivel az országnak szüksége van a szakképzett személyzet.
Egyetemek az északi országok nem számít fel díjat, és felajánl egy hatalmas mennyiségű programok angol, azonban a finn kormány aggódva emlékeztet arra, hogy a külföldi diákok, hogy „fedezi saját megélhetési költségek.” Más szavakkal: Finnországban, akkor kap egy ingyenes oktatás, de nem szabad kávét reggelire.
Franciaország is kínál minimum 76 egyetemi programok angolul, de többségük - a magánegyetemek és meglehetősen drága. Azonban mester szakok a diákok, akik beszélnek angolul, Franciaországban sokkal több. Ezen túlmenően, az egyik a három doktori fokozatot kapnak a külföldi diákok számára.
„Most nincs többé szükség beszél franciául tanulni Franciaországban” - mondta az Állami Oktatási Hivatal Campus Franciaországban.
Tanítása az állami egyetemeken csak akkor van szükség, hogy fizetni egy kis díjat, körülbelül 200 $. Ezen túlmenően, az elit egyetemek dolgozik a rendszer, amely szerint a képzés költségeit függ a hallgató jövedelmű szülők. A fiatalok, akiknek a szülei voltak a munkából, tanulhat ingyen, míg a diák több kiváltságos családok többet kell fizetniük. Ez a szabály csak az uniós polgárok, de még a legnagyobb tandíj (körülbelül 14.000 $ évente) még mindig alacsonyabb, mint az Egyesült Államokban. Oktatási egyes egyetemeken, például a Politikatudományi Intézet, magában dolgozik két egyetem (francia és amerikai), és kap két oklevelek.
Ez a skandináv ország büszkélkedhet nemcsak a jólét és a gyönyörű táj. Azt is kiváló ár-érték a költség és az oktatás minősége. Több mint 300 program, 35 egyetem mutatjuk angolul. De szabad csak a doktori programok.
A külföldi hallgatók nem kell tandíjat fizetni a norvég egyetemeken. A felsőoktatási rendszer Norvégiában hasonló az USA-ban. Ez magában foglalja a kis csoportokban a diákok, és a lehetőséget, hogy beszéljen a tanár személyesen. Sok norvég egyetem kínál programokat angolul. Megadhatja programok, mint például a „mélyreható vizsgálat az egyéni vagy kamarazene” és a „földrajz a fejlődés.”
Azonban nem számíthat arra, hogy pénzt takarítanak meg Norvégiában - az egyik legdrágább ország a világon. És légy óvatos a választott régió: „A tél más különböző részein az ország, az északi van, hogy túlélje a zord sarkvidéki tél, míg a telek dél-nyugati részén az országban több hasonló európai” - tájékoztat minket a norvég Központ Nemzetközi Együttműködési és az oktatás.
Szlovéniában mintegy 150 program angol nyelven érhetők el, és csak akkor kell fizetni egy kis regisztrációs díjat a felvételi. Szlovénia határos Horvátország és Olaszország, valamint az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontok Európában. Azonban a heti brit magazin Times Higher Education Felsőoktatási nem beszélve az egyik a szlovén iskolai tisztviselők a rangsorban a világ egyetemeken.
Egyes kurzusok brazil egyetemeken tanítják az angol, míg a felvételi a State University csak be kell tenni, amely belépti díj. Times Higher Education tette 2 brazil University annak értékelése 400 legjobb egyetem a világ: São Paulo Egyetem és a State University of Campinas. Ugyanakkor Brazíliában több alkalmas cserediákok érdekelt kulturális élmény helyett közvetlenül a kialakulását.
„Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb tevékenységet a University of Sao Paulo végzett portugál” - figyelmeztet az egyetem honlapján.