6 Ways, hogy megtalálják a testi kényelem nélkül fogyás
Ahhoz, hogy úgy érzi, a testi kényelem, a fogyás nem kell. Először is, a tömeg ingadozhat, akkor nem számíthat. Miért hivatkozhat arra a tényre, hogy egész idő alatt természetesen változik? Másodszor, nincs értelme várni. Jobb érezni a kényelem és nyugalom a lehető leghamarabb, és erre számos más módon. Nem is olyan régen írtam egy közülük: meg kell érteni, mi történik valójában az Ön számára.
Más módszerek, amelyek szeretnék javasolni - ez egyenesen lő. Ők gyorsabb, hatékonyabb, tudják használni bármikor. Azt tanácsolnám, hogy magát a sötét időkben, amikor én reménytelenül elveszett kapcsolatot a test, amikor úgy tűnt, hogy nekem nagyon furcsa és nem akarom, hogy bármi köze hozzá. Akkor azt hittem, hogy az egyetlen megoldás a problémára -, hogy lefogy. Most azt tanácsolom magam, hogy nem fogyni, és vigyázni a tested.
fej
Lehet, hogy kényelmetlen a szervezetben annak a ténynek köszönhető, hogy a test maga is kényelmetlen. Valami zsibbad, valahol megnyomja. Talán csontok fáj. Talán meggyötört érzelmi stressz. Mozgás segít megszabadulni a szorongás vagy enyhíti az alsó szenvedélyek. Mozgás javítja a hangulatot, törli az elme, inspiráló. Úgy érezzük, szabadabb, rugalmasabb, energikus és nyugodtabb.
Mindannyian született mozgatni, de ez nem jelenti azt, hogy meg kell mozgatni ugyanúgy. vagy valamilyen módon mozgó „jobb”, mint mások, hogy kénytelenek vagyunk kihagyni, és kijutni az erők a futópad a fitness club, vagy valami mást, amit őszintén szólva nem tetszik. Tudja mozgatni, ahogy tetszik - és ez nagyszerű!
Milyen testmozgás hozza meg az öröm és a kényelem? Mi úgy tűnik, hogy csak egy játék? Mi energiával, hogy érzékeltessem a hatalom? Ha nem tudod, kísérlet. Kezdjük azon, hogy úgy tűnik, kellemes vagy érdekes, a folyamat világossá válik, függetlenül attól, hogy tetszik. Mindannyian különbözőek vagyunk. Logikus, hogy különböző kedvezmények.
Megtanulják kezelni az érzéseidet
Saját kellemetlenséget súlyosbítja az a tény, hogy én nem tudom, hogyan kell kezelni az érzéseiket. Nem bírtam a harag, szorongás vagy szomorúság, nem ismerte fel, hogy én érzem őket. Elkerültem őket. Megpróbáltam elhajtani. Hibáztattam magam, hogy úgy érzi, „kényelmetlen” érzések. Megpróbáltam elterelni magam. Sőt, meg kell nézni a szemébe a fájdalom, hogy elítélje azt, és nem hibáztatom. Naplót. Beszélgess el egy barátjának megbízik. Oldjuk fel a fájdalom a munkálatok. Dolgozz rajta egy pszichológus.
Próbálja relaxációs technikák
Például, próbálja meg a technikákat dolgozó fizikai és mentális stressz. Itt van egy gyakorlat a könyvből: „A legrövidebb út az érzelmi egyensúly» (parancsikonok Inner Peace):
Állj egyenesen, fel a kezekkel az ég felé. Csukd be a szemed. Képzelje el, hogy egy fa.
Képzeljük el, hogy a test - ez egy erős törzs, kéz - ágak ujjak - levelek. Képzelje el, hogy gyökerek, ezek elmerül a föld a lábad. Hagyd, hogy a testtartási a szél.
Most kisebb a fegyvert. Képzeljük el, hogy a gyökereken keresztül beléd lép energiát. Vberite azt. Re-szakaszon az ég. Vegyünk egy mély, lassú légzés és kilégzés.
Figyelj meditáció felvételt. amelynek szövege oktató. Pick meditáció, amelyek fejlesztése részvét magad, vagy bármely más - a legfontosabb dolog, hogy találtak visszhangra a lelkedben. Az interneten rengeteg ingyenes feljegyzések: a YouTube-on. mobilalkalmazásokban az egyetem honlapján. Ha nem férhet hozzájuk, akkor mindig csak vegyen néhány mély, lassú lélegzetet.
Legyen tisztában igényeiket, elismerik őket, és megfelelnek
Lehet, hogy van egy nagyon érzékeny ember. Határozza meg
Lehet egyszerűen fájt, gyorsan „gyári”, anélkül, hogy észrevennénk. Természetesen a folyamatos érzelmi viharokat okoz kellemetlenséget. Nagyon érzékeny ember valószínűleg az érzelmi túlterhelés fénytől, a nagy összejövetelek az emberek, rengeteg sürgős ügyek, hangos zajok és erős szagot áraszt. Meg fárasztó ciklus események, akkor könnyen fel magad a cipő mások, és a „fogás” a stressz.
Sőt, ahogy mondtam egy pszichológus, kezeli a nagy külső és belső információkat, mint mások. Ez egy veleszületett tulajdonság, ez 15-20% -a. Ha egy nagyon érzékeny ember, tisztelni és megvizsgálja. Az interneten számos cikket az ezzel kapcsolatos javaslatokat, különösen, mi van azokkal, akik élnek a nagyvárosokban.
Vegye körül magát kényelem
Más szóval, a számunkra, hogy kényelmes legyen a szervezetben, akkor csak meg kell, hogy vigyázzon rá, hogy vigyázzon magára, tiszteletben tartjuk a test és a lélek.