5 titkai szépség Mila Kunis

1. Egy csillogó szem smink.

Az életben, ellentétben a vörös szőnyegen, Mila, mint mondta, egy minimális smink - a hatalmas, sötét szemét, és így lebilincselő figyelmét. „Az én elv - a kisebb, annál jobb - a csillag mondta. - Ha kimentem Los Angeles délután a szemceruza, mind gondolta volna: „Igen, valószínűleg, hogy az elhúzódó bulizás megy, és elfelejtettem, hogy mossa.” Azt finomítja a felső szempillák. Alsó - nem: ez bosszant, ha maszatos szempillaspirál. A Felek hangsúlyozzák a sarkokban a szem ceruza. Szemhéjpúder ne használja - ők túl hosszú ahhoz, hogy alkalmazni kell. " A chip smink Mila - az úgynevezett füstös szem, ami segít neki keresni csábító az emberek szemében, és mindig megszerezte a fényképeket.

2. Kényeztesse testét.

Mila - ellenfél diéták és kimerítő testmozgás. Szerint a színésznő, semmi jó hozzák, és a tömeg elvész „drákói módszerekkel”, akkor is vissza. Karcsú Mila biztos: hogy a szám volt ahhoz, hogy harmóniában éljen egymással, az egészség elősegítése, rendesen enni, de ne tartsa magát a „vas ököl”. Imádja fagylalt, pirítós tojással. „A kedvenc desszert - egy csokit halmok. Még megtanulta, hogyan kell főzni a rudak keksz sütemény, meghintjük kókuszdió. "

3. Ne fukarkodik a szépség.

„A közelmúltban felfedezett Pilates és centrifugálás (indoor cycling), - mondja a színésznő. - gyűlölet cardio. De én, mint turista. Meg lehet tekinteni turisztika fitness? "

Mila általában laza haj. Mosás után szárítsuk a hajszárító. Tavaly, Kunis haját rövidebb. „Kaszálás me kényeztetve. Magamról, hívtam, hogy „egy amerikai anya, háztartásbeli.” És azt mondtam magamnak: „Több, mint egy fodrász nem lesz semmi!” „Itt a titkos stílus hosszú haj Mila Kunis: mossa meg a haját, enyhén száraz haj, alkalmazni spray és hajformázó hab a haj, hogy bouffant a koronát, és az első szál elválasztásához középen elválasztva. Csavaros zárak elülső első átlagos átmérője a kefével, majd a nagy és rögzítse hajlakkot.

„Sobesednik.ru” reméli, hogy ezeket az egyszerű titok, hogy segítsen a nők, és a lenyűgöző szépségeit az orosz utcákon lesz.

Kommunikáció az osztályoknak
Termékeink
Sobesednik.ru

Bármilyen reprodukció az oldal használata anyagok csak akkor lehetséges, ha van egy közvetlen indexelt hivatkozásokat.

Kapcsolódó cikkek