32 Sergey Kozlov
Szergej Kozlov Igaz, hogy mindig? Tales Artist S.Ostrov
Egyszer volt egy nyúl az erdőben, és leginkább félt. Wolf félt, félt Fox, Bagoly félt. És még az őszi bokor, amikor összeomlott levelek vele - félnek.Hare jött a fekete örvény.
- Fekete Whirlpool - mondja - én vetem magam rád, és megfullad: zavart minden félnek!
- Ne csináld, Hare! Mindig van ideje, hogy elsüllyed. És jobb menni, és ne félj!
- Hogy is van ez? - Meglepett nyúl.
- És így. Mitől félsz, ha már hozzám, úgy döntöttem, hogy megfullad? Ide - és ne félj!
Hare ment az úton találkozott a Farkas.
- Ez ki fogom megenni! - Wolf volt ragadtatva.
A nyúl maga fütyül.
- Miért félsz tőlem? Miért nem fut? - Wolf kiabált.
- Mi vagyok én félek tőled? - mondja Zayats.- volt már a Fekete Omuta. Mi vagy te nekem, szürke, félelem?
Wolf meglepett, farkát behúzva, gondolkodás. Hare találkozott Fox.
- A-ah. - razulybalas Lisa.- Steam zaychatinka trappolt! Idi- ide, ushastenky, én megenni.
De Hare volt, még a fejét nem fordult meg.
- Van fekete Omuta, - mondja - egy szürke farkas nem félek - Nem-e hozzám, piros, félelem.
Svecherelo.
Hare ül a nap, vagy a területen, Azért jöttem, hogy neki gyalog fontos Owl szőrme csizma.
- Ülsz? - Megkérdeztem a bagoly.
- Ülj - mondta Hare.
- Nem félsz, hogy üljön?
- Félnék - nem ül.
- És mi lett olyan fontos? Vagy ohrabrel az éjszaka, akkor?
- Én már a Fekete Omuta szürke farkas nem fél, Fox elsétált - nem vette észre, de mi van, öreg madár, és nem akarom, hogy úgy gondolja.
- Akkor megy ki az erdőket, Hare - gondolkodás bagoly mondta. - Nézzük akkor, minden nyúl lesz ilyen.
- Nem, - mondta a Hare - mindvégig.
Eljött az ősz. A levelek lezuhanyozott.
Hare ül egy bokor alá, remegés, azt hiszi:
„Wolf Grey Fox nem fél a piros - .. Nem kicsit Bagoly felvidéki - és még inkább így van, de amikor a levelek susogását, és leesik - félek.”
Fekete jött a forgatagban, és megkérdezte:
- Miért, ha rakott levelek, megijesztett?
- Ez nem esik levelek - ezúttal rustles - mondta Fekete Whirlpool - és mi is - hallgat. Minden ijesztő.
Aztán a hó jött. a hó nyúl fut, nem fél senkitől.
Webtárhely uCoz