23. lecke, hogyan lehet egy matt háttér Photoshop - tanulságok Lightroom és a Photoshop
Ma lesz egy nagyon érdekes, és ami a legfontosabb, hasznos lecke fotó feldolgozás, és az interneten. Tegyük fel, hogy meg kell írni szöveget fotók. Akkor, persze, egyszerűen válassza ki a betűtípust és írni. Azonban a szöveg lesz „elveszett” a háttérben egy fénykép.
És kezdődik, azt tanácsolom, hogy ne pazarolja az idejét, és hogy én háttérben a leckét. És folytassa a leckét, ahol megtanulják, hogyan kell csinálni egy matt háttér az Adobe Photoshop.
1. lépés: Válassza ki a területet a fénykép.
2. lépés: Hozzon létre egy új réteget, és töltse ki fehér színnel:
3. lépés: Nyissa meg a konfiguráció az új réteget, és adjunk hozzá egy csapásra. Tegye beállítások Opacity 50%, és a színe - fehér.
Így az aktív példányt a fotók, tartsa lenyomva a Ctrl billentyűt, és a bal egérgombbal a réteg miniatűr fehér csíkkal (amit szerkesztett 3. lépés).
Most megy a Filter> Blur> Gaussian Blur. és állítsa 15-20 pixel.
És tudod, mi fog történni? Semmi. A lecke, amit lefordítva, ez volt a „leckét bug”, hívjuk így, de tudom, hogyan kell megjavítani. Menj a keverési ágyunk, fehér csíkkal és válassza ki a „Linear halványabb.”
5. lépés: Tény, hogy minél hosszabb ideig tudja tartani a képet, vagy szöveget. De azt tanácsolom, hogy adjunk egy kis bárban.
Hozzon létre egy új réteget, hogy aktív, és csakúgy, mint korábban, gazdaság Ctrl kattintson a bal egérgombbal a miniatűr ágyunk, amely egy fehér csík volt.
Most hogy egy ecsettel. rátette mérete körülbelül 500 push 1%. az osztályban, amit lefordítva, általában írókészlet 0, de a Photoshop nem engedjük.
És felhívni itt, mint a képen:
Érjük ilyen hatása.
Minden most könnyen hozzá szöveget! Ő ezt nézd csík, csak tökéletes!
Emlékeztetem önöket, kedves olvasók, hogy most már a blog végzett egy kis versenyt a díjakat. Részletek itt találja.
Szavazz, örömmel vennénk vélemény: