94 Mukho-okosan! Egy év után a művelet

Jó napot!

Számomra ez késő este. Nos, akkor én kedves vendégeinket BZH, ez lehet egy este és reggel és délután. Tulajdonképpen ez nem számít! Mivel Rádió műsorszolgáltatás cipők kész bármikor a nap!

Egy évvel ezelőtt (talán egy kicsit kevesebb) vásárlás után CroSSovo4ki szembe chipek a motorháztetőn. Elég prodolzhitelnoe időben tanultam különböző lehetőségek védelme, konzultáció, hallgatta a véleményeket a saját. De a végén úgy döntöttek, hogy felszerel egy terelő motorháztető, közös - Fly légycsapó.

Sokan hallgatták az érvek és ellenérvek! És kész egyetértek sok véleményt, de mint mondják - minden kovács örömét :-). Annak érdekében, hogy tisztázza a kérdést, valami tagadni, és megerősíteni valamit úgy döntött, hogy távolítsa el az eszközt, és mi folyik alatta, e-én!

Sőt, hogy meg fogja csinálni, mert ez lenne a kis frissítés mellékletet. Általában, megnézzük, olvassa :-)

Alulnézetbõl eltávolítás előtt:

„Légy légycsapó” eltávolítjuk, amint látjuk semmi bűncselekmény:

Nyomokban skót lövés tökéletesen kopott! De volt egy hasítás! Gyanítom, hogy azért, mert az a tény, hogy a melléklet erősen megnyomta az LCP és írószer szalag is elég vékony.

A következő kódrészlet ottortogo motorháztető szerelési hely kender -uplotnitelya nem azonnal mossuk, ami aztán nem keresnek sokat kijavítani :-)

Most a modernizáció berendezési tárgyak. Annak érdekében, hogy a fém fogszabályozó nem karcos fém, amikor először telepíti azt csomagolja elektromos szalag. De ez egy ilyen fertőzést folyamatosan csúszott, és már önmagában is elég enyhe. Ezúttal úgy döntött, hogy a hőre zsugorodó cső klip (volt maradványai sűrű)

Átmérője nem emlékszem. de felállt az orrát!

Tehát úgy néz ki, mint a termo-ülő :-)

úgy döntött, hogy szürke hardvert helyett irodai szalagot. Ez egy kicsit nem ugyanaz, mint használt szigetelés csövek :-), de jól eltartható, és nem károsítja a festéket. Ellenőrizni kell!

Mivel a művelet során egy ismeretlen irányba repült „kender” pecsétek, amely feltámasztva a terelőlap, úgy döntött, inkább tegye a megszerzett valahogy ostobán kifogásolható kupakok csavarok (legalábbis valami nincs rendben), csavarok, hogy csavarja az ördög zavaros azonnal törni! Tedd őket egy rögzítő szalagot, akkor biztosan nem 3M Scotch. de nem tart magánál rosszabb.

Szerelés előtt ragasztószalag és zárjuk az összes zsírtalanítani lakkbenzinnel

Kilátás a szélvédő, a szakadék a motorháztető és a terelő elég nagy

Általában én vagyok elégedve az eredménnyel a létesítmény ezen pribludy! A magam részéről dicsérte hasznos megszerzése. Pro chip a motorháztető a kövek, elfelejtettem! Igaz, érkeznek lobovuhu :-), de egyetértenek abban, hogy az első és jönnek nélkül „légy légycsapó”. Ahhoz, hogy vagy nem egyéni preferencia kérdése és a filozófia. A végén, vannak más esztétikailag többé-kevésbé látszó lehetőségeket! Nos, én már használják a látvány az ő CroSSovo4ki ezt terelő!

Nos, talán az összes! Örülnék, ha az anyag hasznos lesz az Ön számára! Ha bármilyen kérdése van - írj próbálja megválaszolni!

Minden meleg a nyár, és hogy nem lenne köveket!

Csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt a vitában is.

Kapcsolódó cikkek