2. Az ideális módszer hacker
2. ideális módszer a hackelés
Hi emberek! Itt megint kaptam az Ige-a, és írni egy cikket, milyen módszereket lehet használni betörni valaki másnak a számítógépét, vagy inkább, hogy milyen módon tudom használni, tud valaki jól jöhet ez sposob.Mnogo kérdésekre láttam, hogyan kell feltörni a számítógéphez, és jól reagált túl sokat, de azt akartam, hogy egy ilyen kis cikket hakzone.Seychas fogom leírni a legnépszerűbb módja, hogy behatoljon az ellenfél számítógép, egyikük láttam itt hakzone, de ez az, amit már leírtam úgyhogy nizhe.I nachnom.
Mi kell a cselekvés dalneeshih lesz szükségünk:
-Port scanner (vagy biztonsági szkenner)
-Telnet kliens (Ez szabványos Windows-a)
-Radmin Viewer (Ez is egy olyan program a távoli adminisztráció, az alábbiakban részletezett)
Mindez nagyon neobhodimoe.I így annak érdekében, hogy törjenek be valaki másnak a számítógép, gyakran használják ezeket a módszereket:
-Radmin keresztül port (port 4899)
-Telnet port (23-as port)
Itt ilyen sposobomi sokszor megtörni kompy.A Most nézzük meg mindegyik.
Kezdjük Radmin:
Radmin port 4899 használatát a távoli adminisztráció, annak érdekében, hogy nyissa ki a port Radmin számítógépére kell telepíteni és futtatni radmina.My szerver és most fog keresni az áldozatok megnyitni port 4899.
Fogom használni erre XSpider biztonsági rés szkenner.
Fuss XSpider, és hozzon létre egy új profilt (profil-New):
-A legördülő menüből, kezdjük az alsó lapot, menj a „NetBIOS” fülre, távolítsa el az összes négyzetet, ugorjon a következő, Telnet, onnan is, távolítsa el a jelölést, folytassa a következő, SQL, és onnan eltávolítani a csóka, és így megy, az alsó fel, távolítsa el a csóka összes fül (vsegolish hajtás varjak, és ne módosítsa a beállításokat), amikor jöttek, hogy a lap „port scanner” ostanavlevaemsya ezen a lapon, és hol a feliratot alján az ablak:
Portok File: default.prf
Számítógépek keresése nyitott telnet port 23 lehet ugyanolyan írtam szakítás Radmin, csak akkor, ha úgy állítja be a profilt, meg a port 23 helyett 4899 port.I is, minden ugyanaz, csak azt jelezte, 23 port.Pass alapértelmezés lelátókon vagy 1234 vagy 12345 .Ha nem fér majd próbálja meg azokat, mint mondtam brutfors.Podoydot BrutusAET2.
Épp most ismertetett a legegyszerűbb módja annak, hogy keresni telnet port és a crack, tud valaki használ egy másik, de azt elmondta, hogy azt használni.
Nos, ezek a 2 módszer azt használja, hogy törjenek be a számítógépre.
Nos, ha kell feltörni egy számítógép vagy egy barát barátja, akkor azt használja troyanom.Kak csinálni, mert nem írom le, hogy hakzone ennyi.
Ennél amíg az összes alábbi cikk leírja, hogyan kell áttörni a golyók (Shared Resources), de később.)
Nos, köszönöm a figyelmet mindenkinek siker volt redbu11.Zhelayu betörés! Bye!)))