076 cseréje a motor az üzemanyag-szivattyú
Így kezdődött az egész.
Dochu elhagyta a nagymamám, és a feleségem és én elmentem a boltba. Csak egyszer parkoltam, volt, hogy kapcsolja ki az autó várta a ventilátor standokon, amikor autó hirtelen megakadt magát.
Terelni, megpróbálom. Nifiga. Twisting fordul, de nem fogja meg egyáltalán. bit gondolkodás, elküldte a feleségét otthon))
Az első gondolatom az volt, hogy talán ugrott vezérműszíj ... ahogy nemrég bérelt / öltözött neki szivattyú csere. Levette motorháztető, autókölcsönző az átvitel bit előre. Címkék egybeesett. Tehát nem öv)
Megváltozott a gyertyákat a padon, nem segített)
Ellenőrizzük szikra huzal hozott egy gyertyát, hogy a test, míg egy járókelő csavart starter. Spark.
Elkezdtem gondolkodni az üzemanyag-ellátás. A motorbenzin szivattyú, én változott az egy évvel ezelőtti, vagy majdnem pontosan 20 000 km. ezelőtt.
Benzines szivattyú volt a legolcsóbb, ezért lehet, és ez))
Röviden, egy idő után, amikor bekapcsolja a kulcsot benzin szivattyú leállt zümmögő.
Az eljárás során talált belső vezetékek nem nagyon jó állapotban))
plusz üzemanyag-szivattyú és az üzemanyag-szint érzékelő, egy kis priplavlenye ...
mínusz a számítógép, és még valami))
A folyamat során, aki megváltoztatta a biztosítékok és a relék az ECU, az üzemanyag-szivattyú a ventilátor, mint ott is))
Hatása nulla. Benzin szivattyú nem szivattyú.
És most itt vagyok, mint egy ragyogó diagnoszta, én vyod, hogy az ügy a benzin és ki kell cserélni a motor))
Mint kiderült, tévedtem ((
PEKAR motor vásárolta. Ár: 950r.
Következő húzta az üzemanyag-szivattyú modul, sokszor nem is minden nagyon gyorsan történt))
Azáltal, hogy mindent vissza, és tolóerő a gáztartály örömmel kezdett indul az autó, de van FIG)) Benzin szivattyú pozhuzhzhal egyszer, majd megállt.
Pontozási minden lefeküdt) A következő napon, apám húzott a kötelet a legközelebbi szervizbe, ahol én diagnosztizáltak, egy nyitott vezérműtengely és a főtengely szenzor. Megváltozott a vezetékek és minden működött, mint a karikacsapás)) Ár kérdés az volt: 1000R.
Így kiderül, hogy a motor üzemanyag-szivattyú, én változott semmi, és a régi motor dolgozik ((Nos, nem tesz semmit, tartalékban marad))
Itt egy történet itt)
Ára: 1950 ₽ Futott 169.800 km