1. fejezet olvasható online, nincs regisztráció

Szerette és gyűlölte. Ő undorodott a hazugságait. Úgy tűnt, hogy áztatni, tetőtől talpig. Ez a személy úgy érzi, ha hazudik, félelem, öröm, fölény? Hogyan élnek? Fulladás hazugság, figyelj, figyelj, figyelj. És azt hiszi, hogy én hiszek neki, én nem vett észre semmit. A kereszteződésnél, Olga elvonta a szomorú gondolatok és hirtelen fékezett, megállt az autó. Szemem előtt egy gyalogos átkelés. Pislogtam zöld, és ő újra elgondolkozott.

Szerelem, szerelem, milyen a szerelem ez, ha állandóan hallani hazugság a szájából. Hazudik, megbocsátok és mintha azt hinni, és ami a legfontosabb továbbra is szeretni, és semmit sem tehetek. Csak megbolondult mindezt. Könnyek megfullad, szeretnék sírni.

Kellemes dallam okozott Olga, hogy egy mobiltelefon. barátnője hangja erőteljes és hangzatos.

- Ol, hello, hol vagy?

- Én meg a kereket, majd hívja a hangulat nulla nem is akar beszélni.

- Szeretném meghívni Önt, hogy a kávézó, inni egy csésze kávét.

- Nadia, nem tudom. Bajban vagyok ismét a családi életet. Szeretett férje későn érkezik. Felmerült a gyanú, hogy ő megcsal. Én csak kétségbeesett.

- Ol, ne aggódj, talán ez nem annyira hiú, és a tapasztalatok. Tegyük még találkozni és beszélgetni ...

Nadya hallható cső pamutból és csikorgó gumikkal.

- Alo hello, Olya, Olya, mi történt? Olya ... - Nadia üvöltötte a telefonba.

- állampolgár, élsz? - Olya hallotta a férfi hangját.

Felemelte a fejét, és amely megpihent egy párnán a biztonság és tágra nyílt szemmel bámult a férfi formában. Mozgó karját és a lábát, rájött, hogy minden rendben van az egész, és nem érez fájdalmat.

- Akkor hagyjuk az autót? - kitartó hangja fokozatosan hozta az érzékeit.

Rátérve a holttest bal lépett, lábát a földre, és felállt, szilárdan áll mindkét lábát. Olya nézett a rendőr, és nem érti, mi történik.

Hangos káromkodás lehetett hallani előtt, és rájött, hogy Olga ütközött egy BMW egyenesen a közlekedési lámpák. A motorháztető az ő „lenyelni”, így hívta a kocsija feloldották, és ráncos. BMW csomagtér behorpadt, hogy ő rosszul lett attól, amit láttak. Kopasz, hadonászott, darált nincs szó, a lehető leghamarabb, szinte harcolni, rohantam vele. Egy rendőr blokkolt Olu. kopasz autó ápolt, ragyogó, és kopott törzs, eltorzult külseje. Mindez azonnal életre Olga, félt a baleset következményeinek ami történt, az ő hibája. Ő közel volt a hisztéria.

- Jack, Nadia! - kiabálta a telefonba.

- Nadia, hívjon vissza, el vagyok foglalva.

- Eugene, Olga volt a baleset!

- Milyen baleset? Mikor? Hol?

- Nem tudom - mondta idegesen.

- Mi történt, a fenébe is, meg tudja magyarázni tisztán? - mondta ingerülten. Nadia beszámolt neki a beszélgetés megszakadt. Hangokat hallott, és minden, hogy honnan jött a fekvő helyet Olga mobilját.

Olga tudta, hogy Eugene dühös lesz. Legutóbb, vett neki egy autót, abban a reményben, hogy ez nem fog unatkozni otthon egyedül, és megy a bolt, a női ügyek, amelyek körül egy szabad nő, anélkül, hogy zavaró neki a munkából. De kevesebb, mint egy év, mert eltörhet a halál. Olya rémült bemutatott temetésére.

Horror, élnem kell. Elvégre én csak huszonöt, és lehet, hogy jobb, ha én halt meg, mert ő nem szeret engem. Nem, szeretnék élni, szeretnék, hogy szeretem őt, szeretnék szülni a gyereket. Be kell dobni ezeket a gondolatokat a fejéből - a gyenge ember így gondolja. Erős vagyok, és még mindig bizonyítani mindenkinek, aki vagyok. - Mentálisan indokolt Olga magát, előtt ülve a hadnagy, aki felírt valamit egy darab papírra.

Eugene futott be a hadnagy irodájában, amikor Ole maradt csak, hogy aláírja a jegyzőkönyvet. Ő átölelte, figyelmen kívül hagyva a meglepett rendőr, és majdnem jajveszékelt:

Olya Olechka, én, te élsz, hála Istennek, sőt lehet ... Lehet, mind más, mennyire szerencsés életben, akkor sértetlen. Hogy érzi magát? Minden rendben? Menjünk haza, drágám.

A hadnagy lenézett, és a kijárat felé indult.

Eugene vette Olga karját, és mentek utána. Ő hallgatott, és azt suttogta: - él, él is.

Az utcán Eugene kinyitotta a kocsi ajtaját, Olya ült a karosszékben. Gondolatai zavaros, nem tudta, mit beszélnek, várva a harag a férje, amikor hazajött.

- Olenka, ne hallgass - Eugene félbeszakította gondolatait. Nem kell megmagyarázni semmit. Történt történt, a legfontosabb dolog -, hogy életben. Mi javítás az autóban, vagy vesz egy újat. Ez csak a vas, ne aggódj.

Tényleg ő szeret - Olya gondolta. Nem tudja, hogyan kell tanítani a szeretet egy ezüst tál, ezért az összes nő a lába elé. Ismét én hiszek neki, és mégis jött tegnap este, megérezte a drága parfüm és a boldogság csillogó szemmel. Rám nézett, térdre esvén, bocsánatot kért, mondván, hogy ő kezdett játszani egy barátom néhány játék klub, hogy ő őrülten szerelmes, és én volt a legdrágább személy számára ebben a világban.

Amikor hazamentek, Jack már megnyugodott. Bementem a hálószobába, levetkőzött, és felszólította őt. Olga nem azonnal jönnek hozzá. Ő mosogatott, hallgatta a híreket, amely kiegészíti az átviteli az első csatorna, és csak ezután bement a hálószobába. Jack aludt. Olga sírt egész éjjel. Azt akarta simogatni és érzékenység. De nem várta meg, és elaludt. Egyszer, amikor kicsi volt - Olya emlékezett - egy fiú bántotta a játszótéren, és egy ismeretlen nagyapja, látva ezt, komfortos, és azt mondta: - Girl ne sírj, veszek neked egy kenyeret. Ez a gyermekek mondván, ő emlékezett egy életen át. Vett egy kenyeret a zsákból, és adott Ole. Ő azonnal megnyugodott, és nézte a fiút, aki bántotta, azt mondta: -, és nem fogom hagyni bun ...

Gyermekkori emlékek megnyugtatta, és elaludt.

Felébred reggel tíz órakor, többé már nem volt felfedezett közel imádott.

Kapcsolódó cikkek