066 Hogyan ne menjen őrült cseréjekor a tengelykapcsoló működtető henger tömlő

Tudnék elképzelni egy ártatlan eljárás nem helyettesíti megrepedt, amikor a tömlőt érkező fémcső a GCC SRC?

Persze nem tudta, mert a könyv szerint, szükséges volt, hogy kigurul a két anyát és húzza meg annyira a csere után elem és élvezze az eredményt, vérzik a hidraulikus kuplung.

Ugyanebben a könyvben nem volt szó a daráló, nagy csőfogó, megszüntetve a fele a motortér és a sokk fehér haj.

De a történelem kezdődik eredete, közvetlenül az SRC és hol jött ez a szerencsétlen tömlőt.
Erre azért volt szükség, hogy egyszerűen csavarja az anyát, de egyszerű, és nem volt szaga. Minden megrontotta a annyira, hogy nem hajlandó engedni kulccsal.

Aztán úgy döntött, hogy mivel a tömlő még folyamatban van a csere, és ez lehet vágni és szét után nyugodt légkörben.

Fegyveres egy éles késsel, elkezdtem szabotálni az eljárást, meghatalmazotti tapasztalt gerillák. De a tömlő volt olyan vastag, hogy a probléma nem tűnik megvalósíthatónak, és vett egy csomó időt, hogy raspolovinit felbujtóként csúnyaság.

De a tettet történik, és most már az összes overall a fékfolyadék nepriminuvshey feltör elválasztása után a tömlő, valamint a két vége a tömlő csatlakozik egy SRC, a másik, hogy egy fémcső.
Elkezdtem az SRC, hogy önszabályozó miatt a folyadék nyomásának. Ő rúd nézte „a hatodik emeleten”, és annak fenntartása (SRC) csavarok engedett különösebb nehézség nélkül.

Tehát SRC a tömlődarab a kezében, majd azonnal egy satuba és megpróbálom kicsavarni a fúvóka a tömlő, de semmi nem jön ki. Elütöttem a seggét a kedvenc ax egy kulcsot, de csak a válasz, hogy világítsanak zalizanye arcát.
De hogy mennyire jól?!

Érkezve (természetesen a tömegközlekedés) dolgozni, elmentem a fába, és magával vitte a szerencsétlen besyuchy csomópontot.

Itt és tisochki több poosnovatelnee és kulcsok.

De még nem hagy ...

Szomorúság, apátia, gondolkodás vásárol egy új SRC törzshelye. A kérdés nem az a költség - haszon lényegesen nem a háttérben a fő egység. Elviekben mert szükségünk van egy győzelem.

Alaposan namayalis, gondoltam, hogy adja át a szerszám, de az érzelmek uralkodnak, és én azzal a szívét „megútáltál engem!” Megijedt, mint egy múló kolléga, aki meghallgatta a lényege a helyzet hozta a legnagyobb csőfogó a galaxisunkban.

Hajolva minden erejét, és menj Va-Bank (vagy kellett kicsavarni vagy teljesen szakadás), és kiadta a csatakiáltás a ninja, és miután pihent a lábát a fal még mindig képes kicsavarni ezt gazember és pogányok.

Ahhoz, hogy meg kell szenvedni sokáig

Elkapta a lélegzetét, és tanulmányozta a tömlőt, arra a következtetésre jutottam, hogy a repedések nagyon kicsi, és a tömlő olyan vastag, hogy még mindig meg kell dolgozni, így lehet, hogy neki, és ne érjen.

Még mindig van egy második része, amely hozzá van erősítve egy cső, amely a GCC.

Folytatása a Rémálom az Elm utcában

Book megjövendölte orudovanie két kulcsot, amelyek közül az egyik nagy, a másik pedig nem csak a kulcsot, és a kulcsot öt arcot (hornyolt dobni egy csövön keresztül a mellbimbó) és bilincs.

A boltokban ez a kulcs nem volt ott, és én próbáltam a szokásosnál.

Hosszú megpróbáltam. Egy nagyon hosszú ideig, amíg a szélén a szakszervezet nem kapcsol be egy sima felületre.

Most a vevő meg kell változtatni.
Azt viszont, hogy a GCC, ahol a másik végét a cső jön ki. Vannak helyek, és így tovább.

Azonban villáskulcsot kezdett újradobnak miatt szélén a teljes zakisshesti tervezés és én úgy döntöttünk, hogy a kapcsoló a vágás a meglévő aljzat. Clamp szerelvény nem, de legalább a kapcsolattartó pontok lesznek.

Grinder a kezében, és előre.

Amennyiben nélkül házilag metánt.

Hamarosan a történetet mondta, de nem hamar cső csavarni.

Damned bányák miniatűr

De a végén sikerült, és elkezdtem eltávolítani a csövet, és úgy találta, hogy jön az fékrásegítő.

Mi. Még a fék szétszedni chtol?!

Went fék kizsigerelés

Kapcsolódó cikkek