4 keverékét zöldséges rizs, háziasszonyok világ
Szia kedves barátaim! Ma azt sugallják, hogy készítsen egy keveréket 4 zöldséges rizs.
Vannak, akik nem szeretnek a rizs, tudtam egy lány, aki azt mondta, hogy a rizst eszik az emberek, akiknek semmi többet enni. Úgy tűnik, miután figyelte a szovjet időkben a filmek, a szegény kínai és a mongol kénytelen enni egy marék rizs egy nap. Volt, és a mi időnkben ...
Ma úgy döntöttem, hogy a kísérlet, és próbálja meg főzni egy tál keverékéből 4 rizsfajta. Persze, én nem keverjük össze őket magam, ez egy kész keveréket úgynevezett „4 g rizst.” Ez magában foglalja a forrázott rizs, vörös, barna és vad.
Nagyon szereti a rizsételeiről zöldséggel. Ez keverékét 4 Rice úgy döntött, hogy pontosan mit kell főzni. Nos, lássuk, mi történik!
Hogy előkészítse a tál rizs szüksége lesz egy keverékét 4
- Előállítása rizs 4-200 gramm
- Cukkini - 2 db nem nagyobb
- Piros kaliforniai paprika - 1 darab
- Bow -1 vicc
- Fokhagyma - 2 gerezd
- G bors, provence gyógynövények, szójaszósz
4 keverékét zöldséges rizs - finom és egészséges
Annak ellenére, hogy az ajánlás, hogy „csökkentse a rizst forrásban lévő víz”, úgy döntöttem, előmosás, mint mindig, folyó víz alatt néhány percen át, majd csökkentjük szűrő rizzsel a vödör vízzel, mivel állni körülbelül 30 percig azt hiszem, hogy szükséges, hogy mossa le a felesleges keményítő, nem kell most.
Azután, hogy a rizst forrásban lévő vízben 30 percig, akkor a gyártó által javasolt, de rám, valószínűleg azért, mert én vagyok, kivéve a rizs-, hadd mindig a vízben álljon, főtt gyorsabb, azaz Van elég rizst 20-25 percig. Rhys nem sózzuk meg!
Amíg főtt rizs, főtt zöldségeket. Tisztítva cukkini és apró kockákra vágjuk, paprikát és vágjuk apró darabokra.
Sült növényi olaj apróra vágott hagymát, amíg áttetsző, tedd hozzá, még kisebb apróra vágott fokhagymát, 2-3 percig hozzá cukkini és paprika. Sütjük kb 5 percig, adjunk hozzá frissen őrölt bors, azt használja a keveréket 5 paprika és fűszernövények, hogy tetszik, vettem az olajbogyó.
Főtt rizst dob egy tésztaszűrő, és adjunk hozzá zöldséget. Ezután adjunk hozzá szójaszósz, jól keverjük össze és ad párolt alacsony lángon 5-10 percig. Ha íze nem elég sós, így a szójaszósz, egy kis sót a dobozt.
Minden 4 keverékét zöldséges rizs kész. Az asztal másik nagyböjti étel, segíts magadon!
Ha nem gyakoroljuk a böjt, majd a keveréket 4 zöldséges rizs is egy nagy köret marhahús tejszínes szósz, vagy sok étel csirke.
És a keveréket a rizs 4, sőt közönséges rizst lehet főzni finom pilaf pulyka itt ezt a receptet. Próbáld ki, biztos vagyok benne, tetszeni fog!
Ha már elkészített keverékét 4 rizs, ossza meg recepteket, megpróbáljuk őket! Azt elbúcsúzom, amíg a következő recepteket.
Üdvözlettel, Galina