52 éves Lolita beszélt plasztikai sebészet
Az énekesnő bevallotta, hogy ő nem fél a radikális tartósítási eljárás a fiatalok, és beszélt a saját tapasztalata a plasztikai sebészetben.
52 éves Lolita minden interjúk hangsúlyozza, hogy a legfontosabb dolog az életben tartja az őszinteség. Ő nem elrejteni az életkor, és ne habozzon megjeleníthető képek smink nélkül. És az utóbbi időben, az énekes beszélt kozmetikai eljárások és a plasztikai sebészet igénybe. Szerint a híresség, hogy megőrizze jó formáját inspirálja a fiatal férj, fitness edző Dmitry Ivanov. , amellyel már házasok több mint hat éve.
Amint azt a színésznő először egy injekciót, hogy mentse a fiatalok csak 42 éves, de elkezdte használni őket rendszeresen. „Ez az első alkalom néhány felvétel, hasonló Botox (nem emlékszem a nevére), én 42 éve. Megyek én csodálatos kozmetikus Anna, ugratás nekem, hogy valami olyan személyt, hogy otthagytam mimika. Nekem, mint hihetetlenül fontos mimikri művésznő. Igen, én vagyok az élő ember, már ráncok jelennek meg, de nem túlzásba injekciók, annyit, mint amit kell, „- mondta egy interjúban a csillag Woman.ru portálon.
Ezen túlmenően, a Palladium azt mondta, hogy a laikus a sebész kése. Figyelembe véve az énekes két plasztikai sebészet - Szemhéj és ajakfeltöltés. „Hét évvel ezelőtt volt szemhéjplasztika. Ugyanakkor még mindig szivattyúzzák a zsírt az állat és a szájába. Saját azonos zsír. Semmi mesterséges, nem pumpálja a. Szeretem magam, de félek az injekciók. Azt igénybe súlyos kozmetikai vagy műtéti beavatkozás, ha kényelmetlen. Itt voltam kényelmetlen a sérv a szemhéjon, és én őket távolítani. Mi is elkezdtük az én sminkes kevesebb időt töltenek a make-up! Korábban a make-up vett fél óra most - 30 perc „- mondta a sajtónak Lolita.