4 Ways, hogy hagyja abba a dolgokat a szív!
4 módja, hogy hagyja abba a dolgokat szív!
Néhány évvel ezelőtt volt ilyen nehéz időszak: az utolsó szakaszban a rák anyám, a saját egészségi problémák, a megnyitása új üzleti - ezek a három dolog, ami eszembe jut, ha belegondolok.
Ez egy feszült pillanat, és hátra, látom, hogy volt a rossz hangulat a legtöbb időt. Néha ingerlékeny munkatársaival. A férjem és fiai nem vedd személyesen.
De a nővérem férje, éppen ellenkezőleg, elfogadott. Azt tudni tőle, hanem azért, mert panaszkodott nekem, hogy egy rokon, aki vette a fáradságot, hogy tanítson.
Annak ellenére, hogy nem jelent semmit rossz, de a relatív csak hallottam egyik oldala a történetnek, hallgattam a kritika, bár vonakodva. Ez ráébresztett, hogy én meríteni a problémákat, és nem vette észre, hogy a férje húgának, hogy a viselkedésem személyesen.
Ahogy már bizonyára kitalálta, én is rendkívül érzékeny jellege: tudom álszent mondani, hogy én vagyok a gondoskodó és az emberek gúnyosan és kritikusan beszélni rólam, hogy én megbántani maró megjegyzéseket idegesítenek! Viccek felém.
Hogyan reagálna, ha valaki szándékosan vagy nem szándékosan alábecsülni, megalázott vagy elutasították te?
Ön lenne megsértődött? Harcolt vissza? Összegömbölyödve a magzati pozícióban?
Vagy nem kell figyelni, mivel ha nem érinti meg?
Ha az utóbbit választja, akkor tudja a titkot: az élet sokkal élvezetesebb, ha nem veszi a dolgokat a szíve. De ha úgy érzed, hogy lesz indulatos, mielőtt hadat vagy nyalni sebeiket, próbálja leszokni segítségével az alábbi négy lehetőség.
№1. Először is, megy előre. Mozgás a figyelmet, hogy valami mást a lehető leghamarabb. A negatív gondolatok és érzések táplálják negatív gondolatok és érzések. El tudja képzelni, sértő helyzetet, amikor mosogatás, akkor lépjünk az agyában kellemetlen párbeszéd, ha vesz egy zuhanyzó, összpontosít a bűncselekmény, a hiba, sértés ... STOP! Koncentrálni más feladatokra és projektekre: énekelni, rajzolni, írni, dolgozni! Folytassuk megállítani tétlenség. Transfer összpontosítani valami produktív zavarhatja meg gondolkodni, hogy milyen valaki mondott vagy tett. Szorongás helyébe a nyugalom.
Ne feledje, hogy meg kell haladni, vagy negatív érzéseket fokozza.
Ne feledje, hogy a világ nem körülötted forog.
№3. Légy merész és beszélni. Ha valaki rossz hozzáállás vagy viselkedés zavar, hadd tudják róla. Ők egyszerűen nem értették, mi okozza a kellemetlenséget. Ha nem értékeljük a becsületesség, a szükséges kiállni magukért, és nem bírja a megalázó bánásmód.
Ne feledje, hogy biztosnak kell lennie abban, és kezelni a helyzetet őszintén.
№4. Hagyjon békén. Ha bármilyen okból valaki mindig bántja, akkor nem kell, hogy a nehezét a legújabb kitörését. Ha megnyitja a beszélgetés nem segít, ne habozz, és ne félj, hogy befejezze azt, csak törölni.
Ne felejtsük el, hogy lehetetlen ellenőrizni a viselkedését a többiek, de akkor az ellenőrzés a saját.
A fordítást végzi szakemberek iTrex fordítóirodák. Ez lehetővé tette a szabad ezen információk felhasználása kereskedelmi célokra.
További érdekes cikkek és infographics: