10 frizurák hírességek, akik másolt leggyakrabban női portál comode

világszerte a nők kérik az fodrász, hogy a bob bob, mint Victoria Beckham, gondatlan lerakás, mint Kate Moss, vagy egy rövidebb utat, mint Halle Berry. Comode döntött, a leginkább másolt híresség frizurát vált a védjegyet.

Julia Roberts

Dita Von Teese

Burlesque queen Dita Von Teese lehetetlen elképzelni anélkül, hogy a szüreti képet a pin-up stílusban. A Hallmark a díva kezdte retro fekete fürtjei, tökéletesen sima és tűzött a templomok láthatatlan.

Anna Wintour

Jennifer Aniston

Monica Bellucci

Monica Bellucci természet felruházott plüss sűrű haját. A színésznő nem szeretné, hogy dolgozzon ki frizurák: sok éven át, ő hordja a haját, egyenletesen nyírt csak alul a vállát, ami fel van osztva egy középső elválás. Monica magyarázza a választott rendes lustaság. Bellucci megmossa a fejét, fésülködés a haját, és kissé emeli a gyökerek, hogy ez az egész stílus.

Victoria Beckham

Halle Berry

Tovább hollywoodi sztár, akinek a kép társul rövid haj - Halle Berry. A színésznő volt szép göndör haj, de aztán ő tette híressé rövid „Pixie”, és hosszú ideig nem változik. Szerint Berry elismerés ő először megpróbálta rövid haját elején a karrier: „A 18 éves Elmentem a meghallgatásra, és látta, hogy egy csomó hosszú hajú lányok. Úgy döntöttem, hogy én valahogy eltérő lehet, kiemelkedik a háttérből. Elmentem, és obstrigla haj. Két héttel később kaptam az első rész. "

Stílus ikon Kate Moss inkább a nyugodt stílus ruha és a laza rendetlen haj. Ez az, amit ad neki egy különleges varázsa és a szexualitás. „Hair lehet figyelmetlen, de a haj mindig legyen tiszta. Ez az előfeltétele „- mondja Kate Moss.

Kim Kardashian

Alacsony karcsú farok egy elválás vált fémjelzi a valóság TV sztár Kim Kardashian. Ez a frizura megnyitja az arc és összpontosít a ruha, vagy a szám, mint ahogy az a Kim. Ez a sokoldalú stílus alkalmas Mindenesetre úgy néz ki, visszafogott és elegáns, de az csak a tulajdonosok egy tökéletes ovális arc.

Kapcsolódó cikkek