20 Kérdések a Peter Jackson filmek - gyűrűk ura
Mint tudod, Peter Jackson beleegyezett, hogy válaszoljon a legérdekesebb kérdés a film „The Hobbit”. Ő választani 20 kérdés és részletesen válaszolni rájuk. A cég már javában az oldalán a Facebookra. Akkor is részt vesz a projektben
Nekem úgy tűnt, hogy ez nem bűn felidézni a történelem e 20 kérdés a Lord of the Rings, Peter Jackson, aki kérte, olvasók, tisztelői John. R. R. Tolkien. Ma én vagyok kiadói az első 10 kérdés és válasz a film The Lord of the Rings. Figyeljük meg, hogy helyileg vannak most, a forgatás „The Hobbit”.
1.Tysyachi olvasók aggódik a fizikai kép a főszereplők „A Gyűrű Szövetsége”. Különösen érintett a következő pont: nem lesz-e lőni a kis emberek egyre megjelenítéséhez a hobbitok, vagy speciális effektusok, hogy csökkentsék a hétköznapi emberek fogják használni. Hogyan lehet megoldani a kérdést elf füle. Nem is beszélve a Gendalfe hogyan ábrázolják törpék. A fő kérdés az, hogy hogyan mutatják be az egész társaság a képernyőn? Tudsz követni a híres illusztrációk a könyv és a híres rajzfilm?
Ahogy már olvasni a sajtóban, úgy döntöttünk, hogy ábrázolja hobbitok csökkentésével hétköznapi emberek méretű. Ezt a döntést több okból is:
- Úgy tűnik, ez azt jelenti, hogy Tolkien leíró hobbitok.
- Ez nagymértékben növeli a lehetőségét válogatott színészek.
- A hobbitok - a fő karakter, amely teljes mértékben kapcsolódik mindhárom filmet. Ez kiküszöböli a számítógép hobbitok, hiszen nem merül fel kapcsolódási mesterséges karaktereket a nézőt. Ezek egyfajta eszköz, trükk, de nem az igazi hősök.
Mint például a törpe Gimli lesz vagy nagyon kicsi az ember, vagy színész szokásos növekedés, csökkent a mérete egy hobbit. A döntés még nem született. Elves lesz színészek játszanak, de egy bizonyos elf megjelenést.
Azt szeretné, hogy mindegyikük igaz, nem túl díszes vagy rajzfilmszerű. Úgy kell lennie hihető. A kedvenc illusztráció a hobbit a kiadvány „A Gyűrű Szövetsége” illusztrációk Alan Lee. Vessen egy pillantást a kép Frodó és Gendalfa akik ülnek Bag End. Ez nem csak egy kiváló útmutató, hogy hogyan tudom képzelni egy hobbit - ez is egy nagyszerű útmutató a hang és az atmoszféra, amit vágynak a filmben.
United Artists Studios a jogtulajdonos terjesztésére „A Hobbit” az Egyesült Államok sok éven át (de nem a termelés a film!). Tudom, hogy a stúdió Miramax fellebbezett United Artists egy lehetséges partnerség, de hiába. Ez az, amit a rendszer kéri a Miramax folytassa először a forgatás a „Lord of the Rings.” Boldog vagyok, hogy mit kezdek, először lőni egy trilógia, mert úgy vélem, nagyobb kihívást és szórakoztató, mint a „The Hobbit”. A „The Hobbit” egy nagyon egyszerű történet és a karakterek gyakorlatilag változatlanok. Sokkal nehezebb lefordítani kielégítő film, mint a „Vlasastelina of the Rings”, ami szintén nem volt könnyű. Most már a Miramax a jogot, hogy készítsen „A Hobbit» (United Artists továbbra is birtokolja a forgalmazási jogokat), és ő elhatározta, hogy indul a forgatás »The Hobbit« után a trilógia. Nem tudom, ha ez fogok forgatni „The Hobbit”. Ez attól függ, lelkiállapotomról három évvel később.
3.Est is kétségei vannak a kis mennyiségű $ 130 millió, amit lőni egy trilógia. Hogyan tervezi, hogy nyúlik a pénzt, és ugyanakkor nem veszít a gazdag világban, amely felhívja a képzelet Tolkien? Milyen intézkedéseket helyen Új-Zéland meg fog változni a számítógép segítségével. Mennyivel inkább valóság lesz a filmben, mint a számítógépes grafika. Mit fog lőni természetesen, és ez a kísérlet, hogy távolítsa el a menetrend?
Ez érthető aggodalomra ad okot. Hadd magyarázzam meg.
Ez azt jelenti, sőt, 130 millió dollárt vásárolt három film költsége mintegy 350 millió. És csak a megtakarítás a forgatás "The Lord of the Rings" vált elérhetővé. Hidd el, senki Hollywoodban nem kölcsönadja neked 350 millió dollárt a három film a sorban. És ez soha nem történt volna meg. 45 éves, úgy gondoljuk, hogy ezek a könyvek nem vihetők át a képernyőre. És ez így folytatódott volna még sok éven keresztül. De kérlek, ne aggódj a minőségi filmeket. Ezzel a pénzzel el fogjuk távolítani három film, mely lenyűgözi őket. Minden a pénz lesz a képernyőn, és akkor van esélye, hogy hasonlítsa össze azzal, amit előttünk.
4. Ez a kérdés Julian Sydney és érint, mint például a karakter Szauron. Bár ő játszik döntő szerepet a könyv (ő, elvégre gyűrűk ura, és nem valaki más ...), a megjelenése soha le részletesen, kivéve az ő macska sárga szeme ( „Ablak a Nowhere”) és annak tűzforró fekete bőr, de nem afro-amerikai fekete koromfekete. Továbbá, nincs közvetlen párbeszédet Sauron, de a múlt emlékeit történelmi események, mint például a kihallgatás Gollam és a csata Izidurom. A kérdés ez. Peter Jackson fogja mutatni Sauron a képen, és úgy hangzik, mint a hangja? Azt hiszem, azért, mert Szauron mint egy érdekes és nem tesz ilyen erős benyomást a könyvben, hogy az ő jelenléte inkább érzünk, mint megszemélyesített lény. Az olvasó számára nyújtott képzelete, és joga van eldönteni, hogy milyen ő, mint a Sötét Nagyúr. Azt látják, hogy a Jackson köteles átadni egy portrét a karakter, de szeretném azt hinni, hogy nem tudja, hogy neki egy sztereotip filmes gazember. Mégis, a hatalom és a Szauron esik jó a gonosz ördögi, még Sátán nem egy szép bolyhos kiskutya. Elég arra utalni, hogy a legnagyobb filmes jelenetek ellenzi a Gyűrű Szövetsége Móriában és Barloga is kell a filmben. De Barlog csak egy szolga Morgoth be, majd a Sauron.
Ez egy nagy kérdés, egyike azoknak, akik nem adnak pihenni 18 hónapig. Még mindig nincs konkrét válasz. Book Szauron annyira jó a miniatűr kép, hogy a transzfer a képernyőn formájában egy gazember, aki tart a mind a három film nagyon, nagyon egyszerű. Képzeld el, hogy nem jelenik meg a Darth Vader, mind a három film „Star Wars”. Ez egyszerűen lehetetlen!
Már van különböző követei Szauron, aki képviseli őt, de még nem oldja meg a rejtélyt, hogyan Szauron a közönség elé. Egyetértek azzal, hogy lehetetlen, hogy csökkentsék azt a néhány hatalmas fickó ingerlés fekete páncélos. De ez is nem hagyható formájában izzó szemekkel. Ez nagyon nehéz. Folytatjuk a munkát ezen.
5. Sokan járultak hozzá ezt a kérdést, én csak össze is. Te egyszer tett egy nyilatkozatot, hogy azt szeretné, hogy az ilyen filmek, amely lehet akár büszkék professzor Tolkien maga. Mit mond a tulajdonosok irodalmi örökségének Tolkien? Milyen szorosan dolgozol Christopher Tolkien, és mi a kapcsolat lesz a projekt? Ha már beszélt neki a projekt, hogy mit gondol erről?
Inkább együttműködni a testület tulajdonosok, mint Christopher személyesen. Ők egyértelműen a helyzet: azért, mert nem akadályozza, filmek, azok ugyanazon intézkedés nem kíván részt venni benne.
Még egyszer azt mondta itt egy interjúban Új-Zéland: „Ne gondolj a filmek, mint” A Gyűrűk Ura ". A Gyűrűk Ura volt, van és mindig lesz egy csodálatos könyv, az egyik legnagyobb, amit valaha írtak az életemben. Bármilyen film csak egy értelmezése a könyvet. Ebben az esetben az én értelmezésem. Tanács Tolkien irodalmi örökségét nem akar részt venni semmiféle volt értelmezése a munkálatok professzor.
6. És ez a kérdés kapcsolódik a legfontosabb az a rajongóinak fantasy műfaj. Sokan szeretnék tudni, hogy a véleménye ebben a kérdésben. Filmek a műfaj jelent meg az első napokban a mozi. Ez a műfaj által kifejlesztett Alexander Korda, Douglas Fairbanks, Harrihauzenom Ray és még sokan mások. Míg a film a műfaj fantázia volt hatalmas sikert aratott. Azonban az elmúlt húsz évben ... Mi a baj ezzel a műfaj, mi hiányzik? Hogyan fogsz különbözni egy egész sor értéktelen filmek, amelyek elárasztják a gátlástalan gyártók fantázia rajongók?
7. Ez a kérdés merül fel Kairi, de úgy hangzik, néhány tucat több kérdésre.
„Tudjuk, hogy a könyv” A Gyűrűk Ura „nagyon hosszú, és Tolkien, köszönhetően egy speciális irodalmi eszközökkel volt képes átadni a háttérben. Tud legalább kis mértékben a háttérben, hogy ezt az kinovariante? Más szavakkal: „Az Úr” a végső történet egy hatalmas három ezer éves történelme Középfölde. Hogyan lehet hivatkozni rá, anélkül, hogy egy másik film abszurd magyarázatot, hogy csak minden összezavarodott?
Ne tévesszük össze a néző - alapvető fontosságú. Hogy ez a vereség sok fantázia filmek. Meg kell, hogy az ilyen filmek, amelyek Belátható, és örömet mindazoknak, akik olvasni a könyvet, és azok, akik nem olvassák el soha. Tudom, hogy ezek a magyarázatok az átlagember, nem nagyon örülök, hogy ínyencek a Tolkien, de ez nagyon fontos. Ne aggódj, nem fogunk lerészegít anyag. Mindig van egy különböző módon elmagyarázni valamit, és én teljesen biztos, hogy mi ezt hatékonyan, felesleges áldozatok, anélkül, hogy károsítaná a integritását a szöveget. Ezért úgy döntöttünk, hogy távolítsa el a három hatalmas film.
„És a könyveket maguk nem nagyon világos szerkezet, így könnyen adaptálható egy forgatókönyvet. A legtöbb első könyv egy csendes szakaszon az utazási tömegű leírások jelennek meg elsősorban érkezéskor Erlonda Hobbit House. Van nem egy gyors tempójú akció, vagy érdekes esemény végéig a második és elején a harmadik könyv. Mennyi Mindezek fogsz vágni? Melyik része minden könyv valóban eljut a képernyőn?
Igaz a legtöbb az első könyv nem lép be a film. El kell jutnunk a Völgyzugoly egy kicsit gyorsabb, mint ez történt a könyvben, mert ez az, ahol az egész történet kezdődik. Nem értek egyet azzal, hogy az „A Gyűrű Szövetsége” kis érdekes pillanat, de egyetértek azzal, hogy ez a része a leginkább kényelmes. A legnagyobb probléma az adaptációs Tolkien könyv ebben: figurái utazni, sietség nélkül, és Rivendella ebben a kampányban nincsenek drámai epizódokat. A film, mi lesz, hogy kitaláljon egy határozottabb és sürgős motiváció ehhez a kampányhoz. Mi fog összpontosítani a Ring, Szauron és a fenyegető Középföldén. Egyáltalán nem marad hely más történetek, ha azok nem kapcsolódnak szorosan a lényege az egész saga.
Egyáltalán ebben nem kétséges. De ne feledd, hogy ez csak az én értelmezésem.
Uram, nem tetszik, hogy a cipő a pénz. És mégis, ha ez jobb, mint a katasztrofális film Ralph Bakshi (rendező a film "The Lord of the Rings" 1978-ban), én személy szerint nem bánom a projekt "
Hogy a kép jobb Bakshi mondta, hogy lenne a jó szerencsét.
Az alapelv a kiválasztás, hogy válassza ki az ismeretlen színészek játszanak szerepet a hobbitok és több híres kis szerepeket, mint például Elrond, Théoden, Denethor, stb Szeretnék lőni az összes szerepe kevéssé ismert színészek, mert úgy gondolom, hogy új arcokat fog a realitásérzék, hogy mi történik a képernyőn, de a New Line is szeretnénk, hogy több jól ismert nevek. Nem engedhetjük meg magunknak az igazi csillagok. Sean Connery nem lesz Gendalfom (eloszlatja azt a mítoszt, született a World Wide Web). Nem engedhetjük meg magunknak, és nem tetszett neki, hogy él Új-Zélandon egy évre, és nem tartja helyénvalónak az ilyen szerepet. Szeretem Connery, de szeretnék néhány más Gendalfa. Szeretem, hogy valaki javasolta az elképzelést Patrick Mac-Guen a helyes irányt a gondolat. Van egy pár konkrét iránymutatásokat, hogy hogyan kell Gendalf nem mondom, hogy valaki a kérdéses, sőt, ezek a nevek nem említett blogok. Mi lesz több mint száz pályázó a meghallgatásra, hogy kiválassza az ideális Gendalfa. Nagyon tetszett az ötlet, hogy a csillagok, tisztelői Tolkien, kérje a projekt maga is érdekes, hogy mi lesz belőle.
Ez úgy hangzik, mint a karakterek párbeszéd? Lesz a nyelv a Tolkien?
Mi írta a forgatókönyvet, a nyelv használatának Tolkien ésszerűség határain belül, néha szó szerint. Régebbi karakterek, mint például Gendalf, Théoden és Denator beszélnek a tiszta nyelvét Tolkien. A fiatalabb, egyszerûbb nyelvet, de nem modern vagy hippik. Sam az igazi Sam és Gollam Gollam beszél. Mi lesz jelen, és más nyelveken, mint a manó, de angol felirattal.
9. A patak kérdést akkor hatályát érinti jövő filmeket. Ahhoz, hogy nekünk legalább néhány ötlet a méret a filmet, azt mondják, amit akarnak. Ugyanez a kérdés is a skála a csaták, a panoráma az intézkedések és szervezetek.
Ők valóban epikus méretű. A legcsodálatosabb dolog a film „The Lord of the Rings” az, hogy maga a föld a karakterek és a kapcsolatok. Képzeld mély, nagyon személyes, nagyon érzelmes történet kibontakozása hátterében a gyorsan változó panorámái hatalmas városok és hatalmas hadseregek.
Ígérem a leginkább lenyűgöző jelenetek a csaták az életedben. Dolgozunk a két csodálatos művészek, hogy dolgoznak az alapvető tervezési minta -Alan Lee és John Howe. Ők korábban felhívta sok Tolkien, szeretem a látás, a karakterek és a táj. Hozunk létre egy teljesen új design, másolás nélkül a korábbi munkája. De ha megnézi a művészet Alan Lee és John Howe, meg fogja érteni, egyszerre, amit én, melynek célja filmeket.
Emellett vannak olyan kérdések a természet a képet, formátuma és zenével. Hogy ez az egész működni fog a képernyőn?
Lelőjük film Super 35. Gondoltunk 70 mm, de a probléma a különleges hatások ebben az állásfoglalásban azt erősen ellenjavallt. A zene egy klasszikus. Szeretnék valami Kelta, de nem túl kopott, ha érted, mire gondolok. Nem zeneszerző még nem választott. Nincsenek tervek használni a kész készítmények írt hatása alatt a munkálatok a Tolkien.
10. Egy bizonyos Jason Ausztrália megkérdezi, „használják a filmeket eredeti költészet, a dal könyvek Tolkien, és ha igen, milyen módon?”
Nem nagyon, de ez lesz. Kissé történelem során kevés filmzenét. Nehéz lefordítani a drámai elbeszélő.
Folytatása az interjú itt. „Lord of the Rings, Peter Jackson 20 kérdést. Folytatás »