10 ok, hogy nem működik - nő s nap

Mindannyiunknak időről időre nem akar működni. Miért? Igyekeztünk megérteni és megtalálni 10 ok, hogy megakadályozzák, hogy működik.

• 10 ok, hogy nem működik - nő s nap

# X201C; túl lusta vagyok # x201D;

Mit kell tenni? Próbáld hasznot húznak belőle. Például ahelyett, hogy LJ napilapok vagy néhány népszerű cikkeket kapcsolatos munkát. Illetve bármely más kellemes dolog, amelyre minden kezek nem érte el. Ez lesz az első lépés produktív munka.

# X201C; én minden figyelmetlen # x201D;

Munkafolyamatra több szakaszból áll. a színpadon # X201C; vrabatyvaniya # x201D; ásni a probléma lényegét, és körvonalazzák a módját, hogy megoldja azt. És itt vagyunk, csak a legegyszerűbb módja, hogy dolgozzon, mert még mindig nem tudja elképzelni, hogy egy teljes képet a megoldásokat, és minden zavar elvezet minket a csúcsra, ő folytatja. Ezért, amikor elkezd egy új munkát, meg kell próbálnia, hogy megzavarnák. A második szakaszban vagyunk meríteni a munka, állandóan szem előtt tartani, és mit kell tenni. Itt még figyelmetlen, akkor könnyen megy vissza arra a pontra, és nem túl sok időt töltenek próbál összpontosítani. És akkor elkezdünk elfárad, és megzavart már saját kezdeményezésre. Itt az ideje, hogy magának egy kis szünetet.

# X201C, én nem tudom, hogy mit tegyen # x201D;

Tünetek: Van egy nagy számú kis- és fontos dolgok, és nem tudja eldönteni, hogy mit kezd most, és mit hagyjunk később. Ahogy telik az idő, nincs megoldás, de a tettek.

Mit kell tenni? Ilyenkor esünk megdermednek az a tény, hogy nem tudunk dönteni. Túl sok tényezőt kell mérlegelni, és úgy vélik, hogy ugyanabban az időben egyszerűen lehetetlen. Ezekben az esetekben hasznos lehet nézni a rész: a történet maga (és akkor is, ha magad) a problémát a helyzet segít strukturálni és rangsorolása.

# X201C; belefáradtam # x201D;

Azt is értelme, hogy vizsgálja felül az utat az élet, elvileg, hogy megakadályozza a krónikus fáradtság. Adott esetben mindegy tanács: egészséges alvás elegendő mennyiségben, a táplálkozás, a járást.

#xAB; nem tudok # xbb;

Mit kell tenni? Tény, hogy a gyökér a probléma gyakran abban rejlik, #xAB; nem akar # xbb, és nem #xAB; nem tudok # xbb;. Jön nehézségek, amelyek nem engedik, hogy megoldja a problémát, így tudjuk igazolni mi nem hajlandó dolgozni. Motiváció, hogy megoldja a problémát segítségével egészséges alvás és a vitaminok, talán nem működik, meg kell értened, hogy miért nem akarja, hogy ezt a munkát.

Kapcsolódó cikkek