50 Fotók bermamyta májusban az úton keresztül Hasaut
Áthajtani csodálatos harmat Mushta árterétől, múló Hasaut, elérünk egy fennsíkon Bermamyt a keleti oldalon. Abban a pillanatban az érkezés volt nagyon világos, de pár óra múlva brozhdeniya kiterjedésű, nemezelés, fű és rajzolás az ablakon az autó szaladt esőfelhők, és a táj sokkal érdekesebb lett.
Május 30-án 03:00 Reggel mentünk felé Bermamyta. Az interneten találtam a GPS-track, hogy valaki áthaladt Kichi-Balyk mentén Mushta keresztül Hasaut, és emelkedett Bermamyt. Nos, én úgy döntött, hogy meg kell próbálnia ezt az utat. Hurok kapott jelentős, nagy hegymászó, az útvonal feküdt már Shadzhatmaza és Narzanov terület, ezért jobbra fordult ... és nem azonnal utat talált! Eleinte úgy tűnt, hogy a legutóbbi tavaszi esők elmosta az út egy folyóba. Csavart egy kicsit este, megtalálták, amit kerestek egy kicsit alacsonyabb, és közelebb a folyóba. Menjünk rá.
Mushta - csodálatos folyó, jól, csak nem illik, a széleket. A bankok a növekvő pályázati fű és a virágok egyre partjainál festői nyír, és nem kell ezeken a helyeken szinte semmi köze a mállott kő Big Bermamyta. És ott volt, hihetetlen szépsége harmat feküdt a nagy cseppek a fűben, és megcsillant a sugarai a felkelő napot. Itt nem fogom az összes fénykép harmat és a virágok, mert én tettem egy kicsit korábban.
Ezen szurdok kellett átadni, és jobbra, valahol ott volt, hogy kezdődik emelés a Bermamyt. Kiderült, hogy a szaggatott le egy nagyon feltételes Hasaut út, néhol a podtopilo víz, primer oldalak kereszt kis patakok és folyók, és ez nem volt lehetséges, hogy eligazodjanak egyszerre. Ugyanakkor, még a kisebb eltérések, de voltunk halad a helyes irányba.
Itt meg kell elkalandozik, és kérjen bocsánatot az olvasó (vagy néző), hogy ne „utazás” fényképeket fordul az út, gödrök, iszappakolás, amelyben számlák vezetni a gépet. És az egyik út sem gondolni, hogy mit csinál, sőt, ez érdekes, hogy megpróbálja kijavítani :), azt hiszem.
Addig mentünk egy viszonylag laza földúton származó Hasaut 300-400 méter, és találkozott egy csodálatos darab természet, amikor valaki az épített magának házat.
A növény foglal polkadra - Veratrum, hogy mérgező, de ahogy olvastam itt, használják a gyógyszer a portörlés sebek szarvasmarhák, és megsértéséért a székelési szokások. Tájékoztatás iránti kérelmét az emberi betegségek kezelésére nem található.
Itt elsősorban a részt, hogy a képek a harmat, hanem egy pár fotót ugyanarról a végzett felmérés.
Mégis, ez olyan csodálatos - kijutni a nyár a tavasz elején - a mi normák - tavasszal. És ma reggel a völgyben Mushta elég hűvös volt hajnalban szája gőzölés.
Általában Bermamyt - egy külön világ a maga időjárási és hőmérsékleti körülmények között. Felhajtja a fennsík keleti oldalán, láttuk a tetején a bordák a rétegek nem olvadt hó, ami még nem fényképezett, mert nem használt, hogy a képek a műfaj dokumentumfilm. Egy ponton volt egy kicsit aggódott, mert Niva I meglehetősen egységes és találkozott nizin átitatott esővíz az útvonalon, és egy ponton, ami nem volt fordulót - és minden kátyús traktorok által, vagy valami nyilvánvalóan nagyobb, mint a VAZ 2121. És, persze, , hogy egy képet ezeket a dolgokat úgy gondoltam, nem volt szégyen. Sikerült csúszik a majdnem normális, a tuningolás alig pobuksovav és kanyargós a kereket.
Továbbá, bár egy-két helyen találkoztunk szikla diák és washouts amely finoman utalt a Niva nem tudja átadni. De Niwa telt el, és most már tudom, jobb, mint az összes jellemzőjét. Valahol itt a hegyek tűnt Elbrus. Olyan közel még soha nem láttam őt. Ez, persze, én már láttam, és Bermamyta, és más helyeken, de ma reggel kristálytiszta volt, és az „első pillantásra” megközelítés nélkül látnivaló a füle, bár én soha nem akartam Elbrus ez lett valami a menyasszony a tenyér.
Ennek során viszont találkoztunk egy nagyon tiszta és hideg rugók a gyárból. Ítélve a trágya mennyisége körül, nagyon szereti a helyi lovasok és esetleg állattenyésztők.
A következő kép kiderült, nagyon érdekes árnyék:
Vezetünk, Elbrus tűnt köszönteni minket.
Tehát ma reggel találkoztunk Elbrus.
Ez volt észrevehetően hideg és mi, csomagolva zakóját, elment barangol a fennsíkon. Bárki de nem voltunk ott, és nagyon jó volt. A délkeleti fújt hideg és barátságtalan szél, de ha húzza át a földön, ha a hazugság a füvön, nem tudta, és nem fázik. Ennek eredményeként, mi, nap a füvön mezítláb.
Csupasz - csak azért, mert a harmat áztatta alaposan őket, és a döntést, hogy vegye le cipő és sarok helyettesítheti a nap nagyon figyelemre méltó. Miközben alszik, a nap magasabbra emelkedett, lett futtatni a felhők, hogy nem nőtt ki a horizonton, mint egy torony és egy erőd - biztos jele, esni fog.
Ültünk bermamytskom híd épült, Lev Moiseich, reggeliztünk az autóban, felhívni a pohár, és nem vette észre, mint a gerinc felhős felhők, sőt a természetben nőtt sokféleség, de nem lett melegebb, éppen ellenkezőleg.
És akkor - sétálni a fennsíkon újra nézni, és lélegezzük be. A nagy áttekintést Nivushki kiválasztott helyen, és ő képes volt, hogy megcsodálják elég.
Kontraszt. Ezek a felhők kissé riasztott, és egy óra után másfél megjelenésük Bermamytom tárnics hajtogatott szirmok, ami arra utal, hogy nekünk, hogy hamarosan a fennsíkon nem fog túl kényelmes.
És az alábbi fotó látható a kövek-home bonyolultan erodált erózió és emlékeztető valami holdbéli-földöntúli.
És itt is, és azt kell, ott van:
Hátra rendes útvonal Uchkeken. Bár első Akartam, hogy áthaladjon a Kichi-Balyk és posobirat fokhagyma, de kiderült, hogy a fokhagyma még mindig ott volt.
Mi áthaladt egy kis Bermamyt:
És akkor a kis Bermamyta hogy alabástrom hegyi réteken kezdődött, kivert a sárga virágok, amit megnevezni, sajnálom, elfelejtettem. Ha emlékeztetni jel. Nem tűnik el, miután a virágok és alabástrom.
Hegymászó Mount alabástrom
Egy további utat lefelé a földút jó Uchkeken és aszfalt származó Uchkeken hogy Pjatyigorszk Nagyon hamar elrepült, és a szél, és az út mentén találkoztunk virágállatok réteken.
Ha valaha is volt, hogy vegye ezeket a virágokat - ne csináld. Tudják, hogy elsorvad tíz perc alatt! Nem, mi nem szakad. De tudom, hogy ez a driver, akivel utazott Bermamyt az első alkalommal. Akkor mi nagyon szerencsések az időjárás, fotók kiderült, sokkal érdekesebb, mint ezek. Így néz!