2 fényszórók

Végül elérte a kezét. Megpróbálom részletesen festék restyling folyamat tartományban. Lesz sok bükk és fényképek.

Amióta elkezdtem izzadni fények. amit eddig csináltunk, és nem lehetett kivenni, mert tapasztalatlanságuk, Nem vette a tömítőanyag, amely úgy döntött, hogy az új fények.

Mi gyűlt:
* Fények TYC. egy példányát a személyzet.
* Bi-Xenon lencse 3 „Koito Q5 (kínai másolat).
* Maszkok a lencsén (vagyis a Tiguan).
Angel Eyes CCFL * 160 mm, 145 mm, 135 mm-es semiring.
* Termoplasztikus tömítőanyag ABRO WS-904.
* A festék matt fekete Motip hőálló.
* A relé elektromágneses 4-pin - 3 db.
* Csatlakozóblokk csatlakozó relé - 3 db.
* Biztosítéktartó a zászló - 1 db.
* Automotive kábelezés.
* Gofra a vezetékeket.
* A szer feloldására szennyeződés szennyvízcső „Mole”.
* Csiszolópapír különböző szemcseméretű.
* Clay időben.
* A kétoldalas szalagot.

1. Szerelje szét a fényszóró.
Ez a folyamat meglehetősen időigényes.

Az általunk használt épület, hajszárítóval és egy doboz. A doboz alsó oldala, hogy egy lyuk, helyezze be a hajszárító, tedd be a reflektorfénybe (reflektorfénybe nem áll a dobozban, hajszárító nem olvad a műanyag fényszórók).
Világít 15 perc melegítjük-Tb.

Következő óvatosan egy csavarhúzóval szét az üveg fényszórók, a lényeg, hogy ne siessen, hogy ne sértse meg semmit. Kapunk három részre (üveg, „szemüveg” üveg kijelző, a nagy részét a reflektor)

Glass és a fő rész félretesszük, külön az üveg a kijelző „pontot.” Ja, majdnem elfelejtettem, biztos, hogy távolítsa el a tömítőanyag maradványokat egy csavarhúzóval, amíg a lámpa melegítjük. Ellenkező esetben akkor kell melegíteni az alapítvány fények szerelés előtt és kiad egy csomó időt.

2. Painting "pontok" fények.
Csiszolva festés előtt a felületet. Nagyon fontos, hogy ne legyen lusta, és gyalog, mint a smirgli legyen mindenhol, különben nem lesz zúzódásokat. Akkor lehet alkalmazni, a földre, de a festék vettem azt írták, hogy alapozás nem szükséges. Aztán egy pár réteg festék.

3. Removal króm maszkot a lencséket.
Vettem szer oldására szennyeződés szennyvízcsatorna csövek „mole”, és ő dobta be a maszkot. Mole nyert. Chromium eltűnt.

4. Telepítés lencsék, maszkok és angyali szemébe.
Azt eredetileg tervezték telepíteni Angel Eyes dimenziója 160 mm, akkor kellett kelni közelről, de volt egy kis lecsapolt fájlt. és bár próbáltam, hogy mit és hogyan nyújthat egy gyűrű tört ... Szerencsére előre angyali szemek mérete 145 mm vásároltunk, úgy döntöttek, hogy telepítse azokat a maszk lencséket. Top biztosított a fekete nyakkendő, ahol a szakadék a gyűrűk, a többit ültetett a kétoldalas szalag pillanatragasztóval.
A félgyűrűknek kellett legyőzni. Először távolítsa el a felesleges műanyag usilitelmezhdu széleit fél-gyűrűk, mert zavarja a telepítést. Másodszor, a huzalokat le kell vágni, mint átengedjük egy előre fúrt lyukak a szemüveg fények, majd forrasztani. Clieu őket kétoldalas ragasztószalag pillanatragasztóval.

5. Beépített fényszórók.
Amikor a „szemüveg” fényszórók száraz, angyali szemek ragasztott lencse telepített tömítőanyag maradványok eltávolítására, akkor kezdenek építeni. Ez a lámpa fordított sorrendben. Régebben tömítőanyag ABRO WS-904. Kellemes a tömítőanyagot formájában érkezik egy csavart egyfajta „kolbász”, összegyúrjuk, mint az agyag. Az összeszerelés után, melegítse fel a reflektorfénybe 15 percig ugyanabban a dobozban.

Mivel a képek betöltése hosszú ideig, és nem lehet több, mint 10, tart egy csomó időt írás ezen a poszton, így a szünet egy pár.
Folytatása következik ...

Kapcsolódó cikkek