44 boríték, érdekes patters a világ 44 boríték

44 boríték, érdekes patters a világ 44 boríték

Vannak még dal - nos, csak egy igazi nyelvtörő ... Te figyelj, hogy „a finn Polka” által végzett Loituma Néptáncegyüttes és gondolja: „Hogyan lehet gyorsan kimondani a szavakat. "

És akkor továbbra is úgy gondolja: itt van egy gyerek is játszott „A francia bolond”, és minden alkalommal összetéveszthető „Bonjour, Madame!” És a „Pardon, monsieur” (by the way, és össze vannak zavarodva, amikor a játék csipog-csipog alapul nagyon „A francia bolond”?). Nem beszélnek világosan félreértések nélkül. De most már tapasztalt játékosok, akik nem összezavarodnak! Beszéd sebessége nőtt. Valószínűleg körül a szükséges jártassággal, oktatása ...

Ha azt akarjuk, hogy beszélni, amilyen gyorsan csak Hanni-Marie Outer (ez az ő teljesítménye viccesen hangzik improvizáció közepén a finn polka), kezdhetjük képzés most. Szolgáltatásaink - az összes csöpög a világ (by the way, sok közülük az online twisters ttp: //www.uebersetzung.at/twister/)

Már elkezdték létrehozni saját gyűjteménye érdekes mintázatok világon. Szeretnéd - fogunk felhalmozni együtt. És ami a legfontosabb - gyakran a legérdekesebb patters megismételni!

Orosz nyelvtörő

Vékony gyenge Kashchei elhúzódik növényi fiók

Két kölyök arcán arcát csipet kefe a sarokban.

Nagyapa Daniel megosztott egy dinnye, szelet Dima, egy szelet Dean.

Bagel, bagel, egy kenyeret és egy vekni
Baker tésztát sütött a kora reggeli órákban.

A ezhata sün, kígyó lett nyomva.

Rake - evezés, seprű - söprés, kajakok - hordozható, futók - csúszás.

Ah, te oroszlán, nem az, hogy te üvöltés a Neva?

Angol nyelv twister

Miért sírsz, Willy?
Miért sírsz?
Miért, Willy? Miért, Willy? Miért, Willy? Miért?

(Miért sírsz, Willie Miért sírsz Miért, Willy - ??? Az utolsó kérdés fáradhatatlanul által megadott 3-szor)

Szerb nyelvtörő

Riba Ribi Grisey rap

(Hal, hal harap a farok)

Tű tű a játék - a stressz esik szótag 1 (ez jellemző szerb nyelven)

(Tű tű tánc tánc)

A Vrh Brda Vrba mrda

(Hill lengő fűz)

Pfuj! Fuf! Ez nem könnyű, ugye? És ízlése minden csöpög a világ, nem igaz? És néha úgy érzi, jobb, ha a szavak és betűk beragadt ...

Szeretné, hogy továbbra is a vonat? Nos, akkor - egy szuper-gyakorlat.

Szuper-gyakorlat

Gratulálunk! Akkor ismerkedtem meg az egyik leghatékonyabb gyakorlatok fejlesztésének előadásmód. Ezen túlmenően, ez a kiváló oktatási lenyűgözően benyújtott beszédében összeköti utánozzák sok más izmokat.

Nos ... Ez lehet még egy pontot, és csak megy vissza a gyakorlatokat minden nap.

De ha, mint én, kísérti a finn polka, el kell mondanom egy kicsit róla, de a végén ad Orosz átírását a szavakat.

finn polka

Ez a dal arról szól, hogy egy lány Eva szeretett táncolni, és amikor felkérték, hogy táncolni egy férfival, a legjobb táncos, tánc fonott hosszú. Elmúltak már azok a vendégek, és mindannyian táncoltunk. Reggel jött, és mindannyian táncoltunk. És amikor Eve anyja jött a csapat, hogy megtudja, a srác azt mondta nekik: ha nem választ. Mi Éva szereti egymást, és ez a tánc kapok erősebb, így nincs akadály semmit sem jelent számunkra. Küldök a matchmakers, és házasok vagyunk, hogy Éva és továbbra is táncolni.

Ó, mennyire szeretnék egy napon énekelni ezt a csodálatos motívum pam-purum, és itt is van:

nupurista Kula CEPOL széle-on és a HTI yalakani kut-Kuti
Evan Co. Seto valamit Sawah Tivan-Kyu-Lyaha Evas oldott kuchi
Silya hé Mita Sillon keilot Hite kun mio tansime leesta Lite
Salives-Tupou ISP-Tapu Tapu-típusú hilyale

Evan-sous-Sal olivehna Kojima Eset ne Toivo látnia
PE Merka Oli-on-Yoka és Sall vyulu se Wonka I voyvo-ti
(Ca) -acetát hé poyku Márka saytna pergő Laskey leesta Lite

Evan IT se kamarisa Virsa veysata *** yuti
kung tama poyka napurisa Eman Tutta nui yuti
EKA tatapoyka Amma thayta pergő Lasky leesta Lite

elem patehele patehele pateh középső elem patehele patehele memória-pa
yalihola-Yalla Yalla-talituli tilitoli tilitoli stílusok tan-ta
haliduli-Yalla dyliduli dylidyli-Dalla-Dalla dylidyli dylitili
haliduli-dyliduli Yalla Yalla di tylitali talitali Hey-lan-ta

Róma ostromgép Ribby rabirella padirum rum-pa Ribby frame-bu
jak autók curry parilabala tulituli Yalla chibi lan do
Loituma lány Parvis karidola TYK parivila részecskék tandula
Diby Dhabi adta RUE-patirupiram kurikan keels szivacs-kan-ko

Mr. Cai Cai-Aribot Dhabi-Dila Dila Baritiu adott Landen lan-up
abarib patthelyzet tétet fogadásokra beri-beri-beri malom Dan Lan-up
Azt Bari lasden Lande Yalo ara-vare vare-vare vare-wadi viyavu
Baris adott leng lasden Landau Badak Dagh Dagh kaka de Yalo

Cielo oliusti Asa Tone Yalaka sai az enyém Curran chutkyute
macska nikomanty niamma serite én eva e Alak nyukyute
én Sanaeva la mita patsehoyta laskama villa leesta Lite

muorile san-tuk iota suusie Rupa sous-terva Tacoma
terve napesa Cukor Lucie Yame szitán murius maqam
hé tata poyku helyus Haight Kwak I leesta Lite UCF

Se minasanaota purrapita eymu INA nilasta
Suat manaita-vakalanista ita wa mina Anloo ivasta
silyaey-tata poyku kaynus Hite silokon Tansey leesta Lite

Talán most, hogy végre írt a finn polka, abbahagyom a folyamatos zúgás?

Szia, Svetlana. Köszönöm az érdekes dolog. És a középső lánya (ő most 4 éves), mint, hogy egy ilyen nyelv twister: „Elmentem a görög folyó, látja a görög a folyóba rák. Görög dugta kezét a folyóba, a rák kar a görög DAC! „Még mindig valami hangokat nem lehet azt mondani, ezért kellett, hogy a vonat a nyelvtörő

Tetszett szerb valamit „arc”))) A kedvenc angol - Mennyi fa lenne egy mormota tokmányt, ha a mormota is chuck fa? És az orosz (a diák, nem egészen tisztességes) - „Átmegyek gödrök, kátyúk az nem megy el”

Igen, a kedvencem - szintén a vidra spats

és finn patter ütött csak)))

is, a „kopog” emlékeztet vidra a tundrán))
Angol fia érdekelt - sétál skorogovorit útközben, és nem tudom megbecsülni, mert a nyelv nem rendelkezik.
Egy szerb edző és edző kell - nehéz nyelvű fonott)
Köszönjük az érdekes dolog!

Natalia, köszönöm - mintegy Grecu igazán érdekes kopog, ő ... eseménydús)).

Olya, igen, a szerb nyelvben van egy szó nélkül magánhangzókat, bár kicsi (Vrch, időbeosztás stb))). Bár meglepően hangzatos nyelvet. Köszönöm, eszembe jutott, hogy az angol nyelv twister - tanultuk az iskolában, és ez nem különösebben nehéz (és ez is jó). De a „gödrök” kénytelenek dolgozni nagyon nehéz)).

Anna, Irina - nos, az egyik kell, a vidra népszerű! Meg kell tanulni)). Ami a finn dal - mint öröm nézni őket, igaz? Ezek birtokában hang, ritmus, előadásmód, mint ...

Irina, örülök, hogy a fia tetszett - ezt az angol halandzsa híres edzője izomtömeg és myshtsychek)). Azt hiszem, jól érzi magát, ahogy kellene. Ami a szerb nyelv - a tű én nehezen ritkaság. És általában a szerb nyelvet, annak ellenére, hogy a nagy hasonlóság az orosz, egy teljesen más „izgovor” kiejtése másik - alulról, belülről. Tehát érdekes feladat!))

Tatiana, köszönöm szépen, örülök, hogy ha érdekel. By the way, én is gondoltam, és arra gondolt: nagyon szeretne tanulni egy darab ... és megállt azon a tényen, hogy jobb, hogy megtanulják az improvizáció, amely a közép-és énekli kicsit sötét Hanni-Marie. Van legalább egy sor értelmetlen hangok semmit (a finnek nem sértve). Ha csak a szavak is ragaszkodnak a zene (azaz, hogy megértsük, hogy amikor beszélünk). Úgy tűnik, hogy ez az improvizáció hangzik:

Loituma lány Parvis karidola TYK parivila részecskék tandula
Diby Dhabi adta RUE-parirupiram kurikan keels szivacs-kan-ko.
Ra-tsai-tsai Aribot Dhabi Dila Dila Baritiu adott Landen Landau
abarib tény bet-bet-beri-beri-beri malom Dan Lan.
Azt Bari lasden Lande Yalo ara-vara-vara-vara-vara wadi viyavu.
Baris adott leng lasden Landau Badak Dagh Dagh kaka-de Yalo

OOO! Mi polka! Egyszerűen elegáns. Ez nem olyasmi, amit énekelni, és még olvasni az első alkalommal nem fog működni! És a második is,
Ez az, amit én is nagyon tetszett: „Abban Vrh Brda Vrba mrda”.
Nos, a „vidra spats”, persze, az is nagyon vicces.
Valóban, az kopog hangzik viccesebb, érdekesebb, és a jobban van tárolva.
KÖSZÖNJÜK, mosolygott, tetszett!

Svetlana, nagy Pole! Amikor a fiam 3 éves volt, és akkor már egy hang nyilatkozatot L, tanítottunk együtt egy nyelv twister: „Hárommillió citrom millió kaméleonok”. És a játék „ahol egy kaméleon ül”: minden játékos azt mondta: „Teszek egy kaméleon ... a földön, és ez lesz a fekete” következő „Teszek egy kaméleon egy levél, és ez lesz a zöld,” és így tovább a végtelenségig, a felnőttek, így gyorsabban, mint a fia fáradt ez a játék

Anne, köszönjük szépen a történetet, megtiszteltetés, hogy egy hivatkozás a munkát.

Elina, hogy a csapat)). Jelentés hogyan fogunk?)) Valami azt súgja, hogy van, hogy a Bajnokok Tatiana)).

Anastasia, milyen érdekes patters itt jön a gyűjtemény, és mi egy fantasztikus játék. Köszönjük! Talán különösen érdekes, hogy leírja a színes felület: Van egy kaméleon most ül az asztal alatt a szőnyegen, és azért, mert a bézs, és a hátán szirmok vegyes piros, sárga és barna, és a közepén a hátsó - kör)).

Szerb utolsó kopog valami :) Nos, a finn polka általában hallgatnak. Én az első sorban nem tud olvasni

A szerb nyelvű kopog tört))) És látva a finn nem akar forgolódik a félelemtől)) Körülbelül Kashchei mulatott (képletesen mutatja))
Nekem Grecu kopog hasonlók. És itt ezek: varrni a sapka nem Kolpakovsky. Meg kell perekolpakovat, perevykolpakovat.
Kakukk kakukk vásárolt motorháztető. Ahogy a motorháztető, ez nevetséges!
Nos, a híres Károly - ki kicsoda és mit lopott))

Eugene, kösz, emlékeztetett az egyszerű és jó nagyon örülök, hogy a szerb mondom, minden próbálni. Azt, mellesleg, a tű nehéz - nos, csak nem

Elena, én is, még csak kísérletet teszünk, hogy adja át az első sorban)). A szerb lesz igazi, ha ez egyértelműen hangsúlyozni egy szótag (tapasztalatból).

Tegnap hirtelen eszébe jutott az olasz nyelvtörő, úgy határozott, hogy: Sopra la panca la Capra Campa, sotto la panca la Capra crepa (ha jól emlékszem) olasz olyan szép, de ez egyszerűen a kecske - a padon a kecske életét a pad alá a kecske meghal. Ilyen a prózai élet kecske

Míg tanul a zeneiskolában, mint nyelvtörő volt ének osztályban beszéd .... És akkor ütött ki a memóriából. Itt jártam Görög - emlékszik.
Itt van egy újabb nehéz -Minden ad egy csomó nyelvtörő nem pereskorogovorish nem perevyskorogovorish.
De ez tényleg nem volt kitéve a sok - Volt Sasha szopás autópálya és szárítás! Svistyasche -shipyaschaya pan!
Itt a finnek mondanám. Nyelv pontosan megtörni. Mert. nem rendelkeznek a nyelv és svityaschih sistergő hangok. Azt tanította, hogy Finn kimondani a szót nő. Circus kerekek nélkül!
Persze, ezek a híres dal eredetileg nem ez abrakadabrnoy közepén. De mint mindig, hogy egy modern megjelenést a régi dalokat. De ez jó, hogy történhetett. Polka imádnak. Mindannyian tantsuyut- és a gyermekek és az idősek. És a felnőttek minden szombaton valahol táncolni. És mennek 100 km a kifulladásig ...

Érdekes post! A férjem és én próbáltam énekelni polka, vicces.