9 tipp a menyasszony reggel

Ennek alapján a nagy tapasztalattal fényképész, amely jelen mellett a menyasszony, reggel és késő estig, készítettem menyasszonyok tippeket szép és fotogén reggel feladatokat.

menyasszony reggeli rutin

Szeretné egész nap ünnep volt?
Feladatokat látnak el a szálloda vagy apartman. Érkezve este a szállodában, akkor megszabadulni a szóváltás. Este a fürdő, nyugodt vacsora nélkül a zaj és a rokonok, csak ti ketten. Ruhák és ruhák a szállodában általában akkor mindig adja át a gőzölgő, felszabadítva magát ugrál ruhában a gőzös otthon.
Ez kényelmes, mert nem kell aggódnia a mindennapi dolgok - az ünnep kezdődik.
És reggel az érkezés a stylist mese kezdődik.
Alternatíva a hotel - díjat a stúdióban vagy padláson, de én azt tanácsolom, hogy csak a szálloda díjakat. De akkor meg tudjuk rendezni a fotózásra a tetőtérben vagy a stúdióban

Esküvői ruha címkék és címkék

Ne felejtsük el, hogy előre vágott címkék minden új ruhák és kiegészítők. Ellenőrizze a talpa új cipő: ha volt egy matrica árát.

fontos részletek

Hozza magával azokat az elemeket, amelyek szükségesek lehetnek a forgatás díjakat. (Például egy esküvői meghívó. Gyűrűk, néhány aranyos szív emlékbe.
Minden bírságok és cipő jobb összegyűjteni egy helyen, hogy jöjjön fotós nem zavarhatja meg a smink kezdi meg a munkáját.

reggeli

Azt javasoljuk, hogy a reggeli előtt jön, vagy legalábbis előtt stylist. És ne szórakozz, és akkor nem lesz kép egy szendvicset. Evés közben reggeli - hívja fel a szobalány, hogy rendet a szobában, és megvetette az ágyat.

Kevesebb ital, sem a víz

Azt javasoljuk, hogy a menyasszony az esküvő napján, hogy kevesebbet iszom, különösen a fő fotózásra. Ezzel elkerülhető a felesleges izzadás, majd menjen a WC egy ruhát nem túl kényelmes ..

kivehető cipő

Kiemelt esküvő napján biztos, hogy készítsen egy pár cipőt. Általában ez a fehér balett lakások. Ők biztosan jól jön egy séta a természetben, és az étteremben.

Itt a tanács, amit mondani mindenkinek az ülésen, és sajnos gyakran elhanyagolt, így a fél óra séta után alakítjuk kínzás, könyörülj magát, hogy balett lakások.

Szállítására nincs kuplung vagy kézitáska

Ez a felesleges tartozékot, bár gyakran elég drága. Nem kell pénzt költeni kézitáskák és tengelykapcsoló. Hogyan ideálisan nem alkalmas kézitáskák és tengelykapcsoló ruhája alatt további terhet a nyaralását akkor nem öröm.
A kezében lesz egy menyasszonyi csokor, gyakran nagyon nehéz. Használt szüksége lesz, hogy szüntesse meg a ruhája szegélyét vagy vőlegény átölelve, és húzza ugyanakkor valami mást a kezükben - nem szórakoztató.
Zsák tartalmát (szőnyeg betétek, szájfény, és így tovább lehet, tárolásra, hogy a fotós. Mindig olyan helyet találni erre.

Készíts magadnak egy listát azokról a dolgokról, hogy fogsz csomagolni. Mindig meg kell kinyomtatható, így ünnepeljük gyűjteni.
Meg kell leírni az összes szükséges részleteket képek (fátyol, derék a ruha. Butterfly vagy kösse össze a vőlegény és a többi, egy pár tartalék harisnya vagy harisnyát, stb) Ha ez nem történik meg a közepén az esküvő akkor veszi észre, keserűen, hogy ez a -Ez elfelejteni. Például: szemüveget, azt akartad, hogy a csomagolás hirtelen, erőfeszítései révén a szülők elment egy étterembe vagy balra porosodik anyám lakásában, egy pár harisnyát nem bírta egy óra, és így tovább.

Ne aggódj

Legyen minden úgy megy, ahogy van. Bármi is történik ez a nap. Láttam egy másik esküvő, és tudom, hogyan lehet kijutni az egyes helyzetekben, és mi több, tudom, hogyan kell kérni őket.

Hívj + 7-916-597-94-78 fogjuk megvitatni veletek minden apró részletet. Adok egy listát a legjobb szállodák, amit speciálisan kiválasztott egy luxus BRIDES reggel.

Bármilyen tanácsot a felkészülés az esküvő ingyen!

• Azzal, amit a legjobb kezdeni készül az esküvőre?
  • Hogyan és mi jobb menteni?
  • Hogyan takarítson meg akár 100 ezer rubelt?
  • Hogyan tervezzük meg az esküvő napján?
  • Hogyan válasszuk ki egy esküvői szakemberek, akik nem sikerül?
  • Mit kell keresni, ha beszél a vezetője az étteremben?
  • nem teszi a standard hibák az esküvő napján?
  • Milyen problémák várnak el az út, hogy az esküvő?
  • mint a nap az esküvő, hogy ne aggódjunk, és csak élvezni

És minden egyéb kapcsolódó kérdésekben az esküvőre

Én több mint 11 éve kísérik párok az esküvő napján, és jobb, mint a legtöbb szervezők tudják, hol és milyen problémákkal nap találkozhat egy pár. Kész vagyok elmondani róluk, és azt sugallják, hogyan kerüljük el őket.

És kész elmondani teljesen INGYENES

Ingyenes tanácsot egy tapasztalt esküvői fotós INGYENES

Kapcsolódó cikkek