66 éves az új anya beteg
Mintegy Csernyihivi anyja sok pletyka nyugdíjas séta város. És ezek a rémhírek - ő nem tudja ellátni a gyermek számára. Aggodalomra ad okot, hogy vajon a fogantyút Valentine Podverbnaya a gyermek, mert magányos volt, és az életkor nem ugyanaz. De a helyzet még bonyolultabb. Tartjuk a „ujját az impulzus” a történet, ezért úgy döntöttünk, hogy elmondja az igazságot.
„Nem tudtam, hogy a gyermek sírni”
Beszéltünk a Központ vezetője a családtervezés, a nőgyógyászati endokrin Iryna Kostyuk, ami a terhesség Valentina Podverbnoy. Az orvos azt mondta, hogy általában nem tartja terhes. Azonban az idős anya a jövő jött rá a 6 hetes terhesség és azt mondta: „Ha nem tudnak megegyezni, akkor nem fogom az orvosok kezelni általában.” Iryna Kostyuk emlékszik, hogy milyen nehéz volt kommunikálni és kezelni Valentina:
- A nem megfelelő választ adnak minden egyszerűen fáradt vagyok. Nincs több ereje küzdeni ezzel a nővel - az orvos lenéz. - Valentine hívott este, mikor a kórházat. Hallottam, hogy a gyerek sírt. Reggel hívott is, és sírt újra. Mondtam neki, hogy ez volt várható. Ha nem szűnik meg viselkednek rosszul, és nem hallgat az orvosok - minden lesz sokkal rosszabb.
A regionális gyermekek kórházi egy kislány édesanyja hozta gyanúja vesebetegségben az orvos azt mondja. Azt híresztelik, hogy a baba éhes volt és piszkos. Ápolók aggódva kérdezi Valentina Podverbnoy, hogy ő tervezte, hogy egy kisgyermek. És ez nekik: „Én nem gondolom, hogy a gyerek sírni. "
Valentine Podverbnaya. Rövid történet az élet
Miután hallott a nem megfelelő a Kiev-rekorder anyák, úgy döntöttünk, hogy tanulni egy kicsit az életét a terhesség előtt. Sikerült találni egy egykori kollégái. Darja Petrovna 1975-ig dolgozott Podverbnoy regionális klinikán. Körülbelül abban az időben a nővér Valentina nő azt mondta egy bizonyos mennyiségű félelem. Bevallotta, hogy ő félt ő reakciója az igazsághoz.
- Nem akarok beszélni róla rossz - mondta a nő. - Egy kis jó, hogy tudok emlékezni. Olvastam, hogy woos moszkovita. Őszintén szólva, én sajnálom őt. Elvégre Valentin botrányos és kiegyensúlyozatlan nő. Felesége volt, de azt mondták, hogy a férje volt kiszorult a nap után a nászéjszakán. Mint megérezte a verejték, és ez tette asztmarohamtól. Mindannyian egykori kollégái, kommunikálnak egymással. Így amikor megtudta, hogy ő egy baba, megdöbbentem. Tudjuk, hogy Valentina gondját az ő régi anya. Volt egy szép kapcsolatot. De mit lehet egy anya, sosem lehet tudni.
Meglátogattuk a ház, ahol lakik Valentina. A lakás, világos, nem kap (a nő a gyermek még mindig a kórházban). De lehetett beszélni a szomszédokkal. Egy hangon mondták, hogy a Valentin Podverbnaya senki nem beszélt. A szobájában hagyja senki. Azt kezelik az emberek rosszul. Gyakran tudott még elfordulni a szomszédok, nem köszönni. A ház a 14-on Independence Street, hol lakik Valentina Podverbnaya, mindkét oldalán a bejárat található két apartman, amely egyesül egy közös folyosóra, és becsukta az ajtót, mellette - telefonhívások minden lakásban. A lakás Valentina Podverbnoy nincs ilyen hívást. Kiderült, hogy nagyon nehéz neki. Azok, akik legalább egyszer meglátogatta a lakás, a nő, mondván, hogy a körülmények az ő haszontalan: az ősi ágy, asztal és szék. A ház nem takarítják.
Ő táplálja a gyerek üres mellek
A főorvos a Regionális Gyermekkórház Alexander edző azt mondja, hogy a nő hozta őket egy gerjesztett állapotban. Az első napon az ő tartózkodásuk lett kényszermunkára az orvosok. Nem hallgat, viselkednek durván. Még a név-hívás, hogy valaki egy csúnya szót.
- Ki állítja, hogy anya nem - mondta Alexander edző. - Szerinte megállapodás már meghívást a szakember a pszichiátriában. Írt neki és nekünk ajánlásokat. És most van dolgunk nő szigorúan az ajánlásokat. Ezért a tanács Valentyn Podverbnoy hagyjuk senki, és különösen a média. Sőt, miután a túlzott figyelmet, hogy magát nagyon izgatott.
Podverbnuyu elhelyezett gyermek a fertőző-box-fogadó-diagnosztikai részleg. Itt is idézték képviselői RAPS, és regisztrált a gyermek születése. Nevű lány Valentina, mint ígérte, a neve a szent - Mary (bár először azt akarta hívni a Hope). Az orvosok azt mondják, hogy a Valentin-bárki nem ismeri a lányát. Az orvosok még vizsgálja a gyermek megfelelő nem. Takarmánykeverék lány, mert a nők nem tejet. Bár az üres láda nem áll meg így a gyermek. Néhány orvos úgy vélik, hogy a szoptatás a kismamák és nem volt -, mert az idős kor. De Iryna Kostyuk tagadja. Azt mondja, hogy a saját szememmel láttam röviddel a születés után Valentina Podverbnoy meg tejet.
- Próbáltam segíteni neki, - mondja vezetője a családtervezési központokban. - Csakúgy, mint a Valentin él egy másik világ nem érti minket, és mi nem értem. Ez volt a helyzet a tejjel. A harmadik napon a szülés után kezdődött a szoptatást. Mondtam egy anya a szülést, hogy mit kell csinálni, és még segíteni akart kifejezni tej (ha ő nem szoptat, mert a drogok), mert megégetheti magát. De nem hallgatott rám. Úgy tűnik, a tej még mindig égett ki.
Mégis orvosok tudták, hogy vizsgálja meg a gyermeket, és kijelöl egy helyreállító terápia, mert egy lány szüksége van vitaminokra és a táplálkozás. De az anya egy másik vélemény, úgy gondoljuk, hogy egy lány egyre egészséges, az egyik csak csoda Valentine Podverbnuyu - miért a baba még nem fut „Inkább legyen a kétszobás lakást, mert a lányom már van egy hely, ahol játszani?”. - mondta a nő. Természetesen az ilyen kijelentések arra ösztönzik, hogy az tükrözze a megfelelőségét hozzáállás Podverbnoy vezető. Ezért a lány egészsége - veszélyezteti. Ezt a véleményt osztja az orvosok. A szavai Ludmilla Ovsiyenko:
- Szükségünk van az egész világon, hogy meggyőzze Valentina Podverbnuyu levelet iránti kérelem ideiglenes meghatározása a lányok a árvaházban Priluki. Így biztonságosabb lesz minden, és neki az első helyen. És ha ez nem tud megbirkózni a feladatokkal - fogunk írni egy petíciót, hogy távolítsa el a gyermek.
Hé öreg hölgy starushka..trah tibidoh, tibidoh.
Fu. undorító skizofrén arc ((((Nem lehet megérteni, hogy 100% mellett megtermékenyítés összegyűjtött ruhába „műtrágya”), lehetett hinni 65 éves magányos szegény zadrypanke az őszinteségét szándékok), hogy ő most „bolond” minden interjúk vlyuchaet orvos .. hamarosan mindenki a kórházban, hogy a skizofrénia. a már megrendelt terapeuta ..
És miért a nagymama-anya senki ajánlatot, hogy maradjon a Mother and Child Center. A Chernihiv Nos van ilyen, vagy már le van zárva? tanítani őt ott érintkezik a baba, hogyan kell főzni kását, és így tovább .. Természetesen könnyebb felvenni a gyermeket, és még ma is megpróbál segíteni, hirtelen kiderült!
---És miért a nagymama-anya senki ajánlatot, hogy maradjon a Mother and Child Center ---.
Először olvassa el a cikket.
Először is anya. És milyen anya is egyetért, hogy küldjön neki gyereket a ház a baba? És ez a központ lenne vele éjjel-nappal és felügyelet mellett.
Felügyelete alatt, hogyan, ha nem hagyja, hogy a gyerek érti, egy dolog - ez a férfi bolnoy..a betegnek kell kezelni ..
lebontják az ajtót, és vegye fel a gyermek az öreg bolondok-marazmatichki
Micsoda rendetlenség! Néhány komenty csak inspirálja marazmatik. pszicho betegek és más hülyék, hogy készítsen a gyermekek. Ők voltak annyira tele van. Csak közelről!
Super Granny, Serduchka idegesen dohányzik a pálya szélén.
Szegénykém. ha csak egy csöppnyi gondolt a sorsa a kislányom.
Csernyihivi mint mindig valami megkülönböztetni magát.
nagymamám gyermek oblosnoy működik így le, amit a nagyi a fejét CCT kicsit elfordul. Ilyen nedvesíti, rosszabb, mint a 15 éves terhes nő !!
Kedves szerkesztők, köszönet írásban Valentina, hősies nő.
Folyamatosan írásban. Egészség és anya és Podverbnym Dollar Baby. Minden egészségügyi olvasók boldogságot.