1000000 rubelt havonta a keret és fa dekorációval
Üzleti-és pénzügyek
Egyszer úgy történt, hogy vettem egy CNC marógép, és most már az én házamban. Jobb a nappaliban. De ez szörnyű nem az utolsó, és hogy megéri.
Láttam egyszer képkeret, beszéd és egyéb fa dekorációval. Számoltam az anyagköltség, és rájött, hogy a termelés nagyon jövedelmező, és a folyamat egyszerű, mint a két rubelt. Úgy döntöttek, hogy kezdeni ezzel!
kritérium befejezése
Keresőképesség 1000000 vagy több havi
személyi erőforrások
Napi 24 órán át, és a vágó NC
Ökológia a cél
Hogy a világ szebb, boldogabb és nők)
Local Business Ifjúsági tart egy esemény-fair. Szeretnék részt venni a termékeiket. részvétel ingyenes
Jóváhagyásának megszerzése jelöltségét tagjaként
Hogy a termékek állni
Vásárolja meg a szükséges kellékeket a verseny (követelmény a résztvevők)
Sikerült elérni az első, minden pénzt
Kap az első megrendelések
Szoba kiadó, szállítóeszközöket és kezdeni ott egy teljes termelési ciklus
szakasz költsége - 15000.00 # 8381;
Get megrendelések VKontakte csoport
Ki hozta létre a csoportot VKontakte vk.com/lucky.wood ahol olyan élő ember, de nagyon kicsi. nem volt rendelés. A fotók nem az enyém, hogy őszinte legyek, de azt vette ezeket kotoroye ismételheti
Hívj egy csoport 500 fő
9500rub fedél bérleti havonta, és megkapja a nettó jövedelem
Van egy kölcsönző, vannak kötelező kifizetések, akkor adósságok, hitelek (fizetés hibákat a múltban), benzin, kommunikáció stb Minden együtt ez körülbelül 25.000 rubelt havonta. Ie Saját forgalom legalább 30 ezer havonta, figyelembe véve a termelési költségek, úgyhogy nulla. Még mindig tartozom a nyugdíjalap 23 000, ami kell fizetnie 2 hónapig maximum, azaz 11500 havonta, a teljes forgalom legyen legalább 45 000
szakasz költsége - 45000.00 # 8381;