11. megjegyzés

Nézzük a mar és könyörgött a víz uborka, agy aktív üzemmódban keresett keresett és talált egy érdekes és egyszerű megoldás:

11. megjegyzés

Az elején az ültetési szezon, úgy döntött, hogy megpróbálja öntözés a műanyag palackok - tett néhány apró lyukak az alsó, tele vízzel, és te és a növények élvezze az eredményt (akkor - szabad idő, növény - bőséges öntözés).

Ez az elmélet ...

A gyakorlatban kiderült, csak fordítva. Tekintettel arra, hogy lyukat csinálok nagy (bár úgy tűnt, hogy nekem elég kicsi), és még a föld már nem nagyon, és alsó szálat, majd amikor ömlött a víz ment nagyon gyorsan.

Az egyik palack is kap az eset - én 5 percig, hogy nem töltötték fel vízzel. Következtetések, mint mondják, az arcon.

De mivel keresi halványuló uborka, hogy valamit meg kell, ezért vettem egy.

Egyszer olvastam egy bagel és azt javasoljuk, hogy az üveget fejjel lefelé. A lyukak készülnek egyidejűleg a dugóban. De egy ilyen megközelítés vizet önteni válik rendkívül kellemetlen - elővett egy üveg, kicsavarja a kupakot, a maaaalenkie nyakon önteni a víz forog egészül vissza a földre.

Ha ez 1-2 palack - el tudja fogadni. De ha a kertben - ez nem éppen a kiutat.

Bár a megoldás kínálkozik -, hogy vágja le az aljára, és kap egy hatalmas térben a víz lehet legalább egy vödör önteni!

De ha így van, és hagyja, hogy a palackban lesz, mint egy csapda, hogy ősszel és törmelék, és az állatokat.

11. megjegyzés

Az egykori öntözési PVC palackok

És ez - a lyuk után:

11. megjegyzés

Az egykori öntözési PVC palackok

Azt, hogy egy új öntözést. Vegye ki az üveget, és levágta a fenekét (az alsó annak szükségességét, hogy egy pár lyuk):

11. megjegyzés

A gyártási folyamat az öntözés PVC palackok

Ezután a csavaros kupak, és ez több lyuk (3 db tettem a legvékonyabb drill):

11. megjegyzés

Mi meg mindezt „konstrukció” a régi lyuk:

11. megjegyzés

És kitölti szinte teljesen víz:

11. megjegyzés

11. megjegyzés

Ezután csonka alján helyezünk a palack (az alsó „nézett” le). Ha vizet öntünk, hogy a felesleges víz a lyukakon keresztül történt az alsó jön ki:

11. megjegyzés

Amint az egy rajzfilm „Nos, ez minden, emberek!”

Hogy mennyire hatékony ez a rendszer - Írok később (hogyan kell tanulni). Mert - feliratkozás. ne hagyja ki!

A végén - egy pár fotó.

Hagyományosan - paradicsom. Már nőtt fel, gyümölccsel töltött - hamarosan aratás:

11. megjegyzés

11. megjegyzés

Hanem azért, mert a túlzott hőt a petefészek omladozó, mert Úgy vélem, hogy az aratás kisebb lesz, mint amilyennek lennie kellene.

A helyszínen, a kijelölt alatt a kertben, azt mondta, csapok elhelyezése jövőbeni fák (lett 22 csapok):

11. megjegyzés

Bontás kert

Továbbra is felkéri az érdekelt személyek az ilyen „kellemes” munka, mint ásni ültető gödrök (I tervezel 80cm x 80cm x 80cm).

Minden ugyanaz a burgonyát táskák:

11. megjegyzés

Burgonya táskák

És végül - a hagyományos fotó indulás előtt:

11. megjegyzés

Kapcsolódó cikkek