3 Ways to straighten hair home
Göndör hajam van a természetből. Hogy álmodom az egyenlőségről? Korábban rendszeresen emeltem őket a kabinban. Most a rendeletben vagyok. A szalonok látogatásához nincs idő, és őszintén szólva is.
A kérdés gyorsan felmerült: hogyan kell gyorsan és sok erőfeszítés nélkül kiegyenesíteni a hajat? Számos olyan módon fedeztem fel magam, ami valóban segített nekem. Minden nap nem igazítom a hajamat, de ünnepek és egyéb fontos események előtt örülök a jól ápolt stílusnak.
1. Egyenesítő maszk ecettel és olajjal.
Ezt a maszkot az anyám tanácsolta. Az ifjúságában ezúttal egyenletesítette a haját. A maszknak szüksége lesz: 50 ml ecetet, vízzel hígítva 1: 1, 2 evőkanál. l. olaj (lehetőleg oliva vagy mandulaolaj). Alaposan keverje össze az összes összetevőt és alkalmazza a haj teljes hosszában. 20 percig tartom a maszkot.
Mivel a maszk folyadék, áramlik. Törölközőt kell készíteni. A maszkot meleg vízzel mossuk le. Meg kell várnunk, hogy a haja egy kicsit megszáradjon. Amikor a hajam száraz, almás almabor ecetet alkalmaz az egész hosszúságban, kicsit hígít vízzel, és óvatosan fésülje meg.
Természetesen nem lehet tökéletes egyenesítést elérni, de a hajad közvetlen és engedelmes lesz. Nem használok hajszárítót.
2. Hajformázás a sör használatával.
Sok lány tudja, hogy a hajfeszesítés népszerű eszköze a sör. Ugyanaz a termék, mint kiderült, segít megszabadulni a természetes hullámtól :)
Először meg kell mosni a hajadat, majd hagyd száradni. A meleg sört egy szivacsra kell felhordani, óvatosan fésülve őket, majd adjunk még egy kis időt a sör felszívására.
A végső szakaszban a hajszárítót használom: kihúzom a hajfésűt (a legjobb a fából, természetes bolyhokkal). Szárítom a hajam, lehajtom a fejemet, így hatékonyabb eredményt kapok.
3. A szőrzet laminálása otthon.
Ez az eljárás alkalmas azoknak, akik meg akarják szabadulni a fürtöktől, és azoktól, akik haját kívánják javítani. Szüksége lesz: zselatin, víz és a legáltalánosabb sampon.
Csomagolok egy zselatin csomagot, kevergetem egy kis meleg vízzel. Amikor a tömeg egyenletessé válik, ossza két részre, és egyenlő arányban adja hozzá a sampont. Továbbá egy darabot a hajra raktam, polietilénre lefedtem, és egy törülközővel lezártam. Hagyjon fél órát. Aztán mossam le.
A második szakasz. A keverék második felében zselatinnal hozzáadunk sárgáját és 1 evőkanál. olajat (tele vagy olajbogyót veszek), a teljes hosszúságra húzom, és 2 órát hagyok, majd mossok samponnal. A haj egyenesen és fényessé válik. A hatás fennmarad a következő mosásig.
Itt vannak olyan egyszerűek, és nem igényelnek különleges költségeket, hogy a hajat jobban meg lehessen találni magamnak.
Meg kell egyenesíteni a hajad? Hogyan és milyen gyakran csinálod ezt?