34 év

• 34 év
  • Taglista
  • 0 hozzászólás

Jó napot. Igazán tanácsot kell kérnem, ha valaki adhat nekem egy kis időt, nagyon hálás leszek neked. csak kétségbeesés ..

Nincs oka a stroke-nak, ezért nincs megelőzés.
    Mindazt, amit ki tudtam szerezni a helyi poliklinikumban (egy kis faluban éltem), ez az irány a városi szívdiszterbe. Ott felajánlottak, hogy vizsgálják meg, én biztosan csak. 42 éves szívrohamom apja van, úgyhogy hallottam az orvosoktól. hogy ez örökletes tényező lehet.

Nincs neurológusunk, senki sem figyelhető meg. Elmentünk fizetni, könnyedén átkereszteltem a bizonyságomat és írtam a sajátját:
    vazobral - 1 fül (írta ezt a gyógyszert, utalva a duplex vizsgálat eredményére és a vénás dyscirculation jelenlétére, magyarázva, hogy Cavinton ebben a helyzetben szinte ellenjavallt számomra).
    ceraxon 1-2 r (3-4 hónap)
    cortexin 10 mg (10).

Megpróbálom világosan megfogalmazni a kérdéseimet, hogy ne írjon további feleslegeseket.

1. Megértem helyesen, hogy a legfontosabb most a stroke oka, hogy megakadályozzák az ismétlést? Milyen további vizsgálatokat tehetek az ok kizárására / megerősítésére?

2. Van-e értelme a gineticheskoe ellenőrzés átvételére vagy lebonyolítására? amennyire én megértem, a nőgyógyászati ​​hajlam lesz számomra ítélet és "referenciapont". Ebben a helyzetben már semmi sem módosítható.

3. Kérjük, amennyiben lehetséges, és helyesen, prokomentiruyte nekem egy orvoshoz, melyik út most, továbbra is, hogy a Cavinton (csak én csinálok, nem tett semmilyen hirtelen mozgások), vagy menjen egy gyógyszert, amit felírt nekem később.

Köszönjük a figyelmet.

Mit fogsz csinálni # 33; Hát mindenütt felmászik a pokolos írógépével # 33; A rémálom csak # 33; Nos, nem kell az embereknek, hogy tönkretessék # 33; Te, szenátor. Általában az orvos? Vagy hogyan működnek az összes hálózatépítő tanár-mérnök-ápoló-szomszéd az országban? És ugyanakkor, és a gyógyító-gyalázó?

• 34 év
  • Taglista
  • 0 hozzászólás

1) Jobb megoldani a problémákat belsőleg: 2) Adja az ochenku számára a kezelést gyakorlatilag a beteg látása nélkül. 3) A legtöbb orvoshoz, próbálj meg egy találkozót a szakember a magasabb rangú (egyetemi tanár, a jelölt az orvostudomány, és így tovább. D.). 4) Figyeljük módban figyelni aludni, hogy mérje a fene kezel (forduljon orvoshoz) és egyéb betegségek ( ha vannak) .5) Ön is megfigyelheti a homeopátiát. 6) Kevesebb a koleszterint tartalmazó élelmiszerek fogyasztása, a halolaj hasznos, a testmozgás és az aktív életmód, mint a stroke megelőzése.

• 34 év
  • Taglista
  • 0 hozzászólás

Köszönöm.
    a kezelést korrigálni kell a vasobral, plusz a cortexin injekció és colum compositum javára.

A probléma az, hogy a nyomása gyorsan csökken. Esténként 90/55, majd fél óra alatt 110/60 lesz, reggel pedig 120/80.
    A terapeuta azt állítja, hogy csökkenti a gyógyszerek adagját, de annyira minimális, és a legmagasabb nyomásértékek mindig reggel.
    Hogy legyenek? Igaz, hogy az iszkémiás stroke alacsony vérnyomása még veszélyesebb, mint a megnövekedett? Melyek a vérnyomás kritikus értékei?

Előre köszönöm a választ. Nem tudom meglátogatni egy neurológust gyakran, távol élök a városból.

• 34 év
  • Taglista
  • 0 hozzászólás

Azt írja, hogy az elfogyasztott étel hal jó, de az esszenciális zsírsavak omega-3-at már csak sózott halat, és annak hosszú távú használatra vezethet megsértése víz-só anyagcserét, így a halolaj (kapszulában) elengedhetetlen.

Köszönöm, mindenki tudomásul vette. teljesen.

Megpróbálok egy jó homeopata-hoz jutni. miközben egy pár hétig lemondok a kardiológusok kezéről, beletettem a kardiószobába, hogy megvizsgálják.

A halolaj most annyira hozzáférhető és kellemes ahhoz, hogy ne legyen nehéz.

Azt akarom hinni, hogy minden lesz még, harcolni fogok az utolsóig életem minden napjára.