33 éves vagyok, és soha nem csókolt meg "
Ülök a számos felek, beszélt egy csomó nő, és a szívemben mindig azért imádkozom, csak beszélni nem fordult felé a szex, akkor mindig jön neki, én csendben maradt, és megkönnyebbülten sóhajtott, amikor valaki végre témát váltani .
Amikor felnőttem, beszélgettek velem arról, hogyan tudnák mondani "nem", hogy ne kényszerítsek szexelni. De nem mondták meg nekem, mi a teendő, ha nem volt kénytelen semmit tenni. Tinédzserként lelkesen vártam a pillanatot, amikor ezt a büszke "nem" -et kellene mondanom. De a kérdés nem merült fel.
Ahogy megpróbálok emlékezni, senki nem mutatott meg együttérzését. Az egyetlen kapcsolatom, amit az interneten találtam. Az egyetlen fiú, akivel később találkoztam a valóságban, nem ment át az ölelésen.
Azt hittem, talán a dolgok jobbak lennének az intézetben. Természetesen a srácok vonzottak az eszembe. Van egy csomó barátom, csodálatos srácok, akikkel még mindig kapcsolatot tartok, de egyikük sem hívott egy időpontra. Ha a nevelés megengedte, magam bátran kaptam, és meghívtam egyet, de ...
Annyira zavarban voltam. Ez nem az, amit a filmekben láttam. Ez nem a regények vége. A barátaim nagy része közvetlenül a kollégium után ment feleségül, a többiek legalább találkoztak valakivel.
Nem választottam ezt, nem arról álmodtam, de nem akarok rohanni az utolsóhoz
Leültem és gondolkodtam. Miért nem érdekelt valaki? Az én megjelenésem miatt van? Mindig "a leanness hátán" voltam, de sok lányt ismerek, akiknek mérete vagyok, és még inkább, és boldogok a kapcsolatukban. Talán van valami az arcával? Nem nevezhetem magam szépnek, de ismét ismerem azokat, akik objektíve még kevésbé szimpatikusak, mint én, és megtalálták a szeretetüket. Talán ez az én karakterem? Én egy kicsit félénk (mindaddig, amíg nem mondani valamit a „Star Wars” és a „Dune” - akkor nagyon szerencsés, ha tudja zárni fel!). És amikor barátokkal beszélgetek, nagyszerűen érzem magam.
Az elmúlt években fokozatosan eleget tettem azzal a ténnyel, hogy egyedül vagyok. Volt egy kis idő, különösen akkor, amikor rájöttem, hogy nem találok segítséget a könyvekben. Azok a könyvek, amiket találtam, arról szóltak, hogy "magányosak legyünk, amíg férjhez nem mehetünk, mert természetesen ki fogsz menni".
Egyedülálló ülésekre mentem, és mindegyikük 40 évvel idősebb volt nálam. Végül lemondtam magáról arra a tényre, hogy meg kell értenem, hogy mit jelent a magányos élet. Szükségem volt az egyedülálló életre, nem pedig arra várni, hogy találkozzak a második felében.
Nem választottam ezt, nem arról álmodoztam, de nem akarok rohanni ahhoz, aki végül felbukkan. Vannak napok, amikor ki akarok menni az utcára, és rohanok az első emberhez, akivel találkozom. De más napokban csak azt értem, hogy ma ez a valóságom, és a változások nem lesznek gyorsak.
Próbáltam beszélni róla, de azt mondták, hogy valószínűleg csak nem figyelni azokra a srácok, akik természetesen érdekel, és én csak meg kell „légy önmagad”, és a szurkolók nem tartott sokáig várni.
Valójában sokat fáj. Abszolút megtagadni hinni nekem, amikor elmondom az én személyes tapasztalataimat. Mintha nem ismerem a saját életemet. Megpróbáltam megérteni, hogy a történetem miért érezte kényelmetlenül őket. Talán azért, mert minden kapcsolatot meglepő tényezőt és kapcsolatot hoz létre? Mi van, ha nagyon szoros kapcsolatban áll a szerencse? Ha nincs ok arra, hogy egyedül vagyok, akkor talán csak tiszta esélyt találtak egymásnak, és életük is teljesen más lehet.
Beszélni akarok az életemből, nem zavarban vagy felzaklatva, anélkül, hogy írtam volna, amit még nem tapasztaltam
Ezért megvédem őket a fájdalmaktól, ami belül marad. Elmentem esküvőimre, élvezem a családi vacsorákat. Szeretnék beszélni azokkal, akik hasonlóan érzem magam hasonló érzéseket. Ismerem a statisztikákat, a nők 2% -a és a 25 és 44 év közötti férfiak 3% -a soha nem szexelt. Bizonyára vannak köztük olyanok is, mint én. Elrejtjük a történeteinket, attól tartva, hogy nevetni fogunk, vagy ami még rosszabb, hogy meg fogjuk pusztítani. De nem elég az ilyen emberek által támogatott támogatás.
A kérdés számomra továbbra is az, hogy továbbra is megpróbálja. Mint Montgomery írta a Kék Kastélyban: "Igen, még mindig fiatal vagyok - de mennyire különbözik a" Fiatal vagyok "! Nem akarok örökké magányosnak lenni. Nagyon szeretném, ha valaki megcsókolna, legalább egyszer. Továbbra is hinni fogok azoknak, akik azt mondják, hogy valahogy "titok" vonzó, ha a valóság az ellenkezőjét bizonyítja?
Valószínűleg soha nem fogom abbahagyni a reménykedést, de szeretnék az igazságot. Beszélni akarok az életemből, nem zavarban vagy felzaklatva, anélkül, hogy írtam volna, amit még nem tapasztaltam.
Mindannyian nők vagyunk, mindannyiunknak vannak történeteink, és mindannyian igazat és méltóságot akarunk mondani nekik.
A késő szüzesség - komplexum alkalmával?
A szüzesség olyan érték, amely könnyen elveszhet, de évekig tárolható. De van-e valamilyen patológia a felnőttkorban tartásában?
5 tulajdonság, amelyek segítenek az utat magadnak
Ezt nevezik a midlife válságnak: a külső jólét közepette hirtelen elkapjuk magunkat érezni, hogy abbahagyni és menekülni akarunk. Hogyan juthatsz hozzá magadhoz, és nem szabad megsemmisíteni az életedet?