5 Márkák, amelyekre figyelni kell, ha kedveled a bársony fehérneműt
N könnyebb, mint a bársony alsónemű - ez a fajta következő fetis. Őszintén bevallom, hogy szeretem, de soha nem vettem magam. De aktívan figyeli mindazokat a dolgokat, amelyek a divatos fehérnemű piacán vannak. Itt vannak az én első öt márka, sorozat és a dolgok, amelyek tetszenek, ha megosztja a vágyat az anyag.
Az I.D. Sarrieri-tól a reggelitől a Tyffany sorozathoz képest figyelemre méltó fehérnemű szinte soha nem található meg az interneten. Ez gyakran a korábbi évszakok gyűjteményeivel (ebben az esetben AW13) történik. De a plusz az, hogy találtam a méretem egy 50% -os kedvezményt.
A nemes smaragd kordbársony tökéletesen kombinálható átlátszó tollal.
Brand For Love A citromok a tapintható-kellemes szövet függőségében is megfigyelhetők. Megtalálhatja a klasszikus bugyit egy felfújt derékkal, test kordbársonyba és pulóverek, kordbársony és csipke.
Ha bársonyról beszélünk, de nem felejthetjük el az Amoralle-t. Az SS15 szezon egész márkabemete valamilyen vörös bársonyot tartalmaz. A bársonyos választásom szerint a legutóbbi kollekcióból származó dolgok mellett széles bársonyos tetejű harisnyát is felvettem. Ilyen biztosan akarsz pat.
A Myla London jelenlegi szezonja örömmel fogadta az Estefania bársony alsónemű külön sorozatát, amelyet a blogban írt. Hihetetlenül nőies, sok puha sifon-hajtással a domináns fekete bársony háttérén.
Estefania Magas Apex Bra Black £ 120 # 038; Tanga 60 font
Az Ava fehérneműje a Something Wicked-től a brutális bőr és a csábító bársony kombinációjából áll. A kiválasztott anyagok szigorú vonalakkal kombinálva az ilyen készlet tulajdonosa erős természetére utalnak.