10 - Extrémtől extrémig (testkezelés folyékony üveggel)
Megpróbálom évente kétszer (ősszel és tavasszal) végrehajtani ezt az eljárást, de gyakran csak tavasszal kiderül.
Folyékony üveg A wilson testvédő üveg. Két gépkocsihoz 70 ml-t vásárolunk. Ez elég.
A folyamat így néz ki:
Kercherrel verem le az autót, habot használok mosáshoz, mossa le, törölje szárazra.
Egy szivacsot adok a dízel üzemanyaggal. Hagytam 10 percig állni. Mossa le a habot.
Különös jelentőségű ebben az eljárásban nem érthető ...
Átmegyek a kék agyagon. Soha nem gondoltam volna, hogy valami "gyurma" képes a test megtisztítására olyan jól ... Az agyagon sok más dolog van ... még azoktól a részektől, amelyek vizuálisan tisztaek. Beleértve a bitumen foltokat.
Az agyag után ismét fel kell használni a mosóhabot. Mossok le. Szárazra törölni.
Megpróbálta ugyanazon gyártó speciális tisztítóját használni. Közömbös maradt neki. Azt hiszem, az agyag több mint elég.
A legjobb eredmény elérése érdekében a folyadéküveg alkalmazása előtt fényezheti a gépet.
Ezután nyissa ki a box wilson test õrüvegét. Egy teljes készletben mindenkinek szüksége van.
Keverjük össze a két komponenst
Vegye ki a szivacsot a készletből és forgassa el a testen lévő mozgásokat.
Az utasításban, hogy a feldolgozás részleteiben íródott (fel, törölve, polírozva). Teljesen alkalmaztam az egész testre, aztán áttörtem, majd polírozva.
A kezelés után kívánatos, hogy a víz ne essen a kezelt testre (6-8 óra, ilyen módon). És egy hetet, hogy ne mossa le az autót.