20 Gyönyörű fotó-ötletek a gyönyörű teraszok megtervezéséhez, az ötletem az adáshoz és a kerthez
A ház melletti nyitott terasz az álmom. Idén csatlakozni fogunk nyaralóinkhoz, és ötleteket kerestem az interneten. Ennek eredményeképpen érdekes válogatást kaptam, amelyet megosztani akarok veled.
Minden alkalommal, amikor megpróbálok valami szépet találni, a fejemben merüljek fel a folyamatba és keresem, amíg 50 darabom van a mappámban a számítógépen.
Aztán elkezdem kiválasztani a legérdekesebbeket, úgymond, újra mintát veszek. Ennek eredményeképpen a legértékesebb az ötletekből kiszűrve.
És akkor akkor is megnézheted azt a tényt, hogy elméletben a webhelyeden nem teheted meg, valamilyen oknál fogva. Nem ez a legfontosabb dolog ... És ami a legfontosabb: az üzenet, az inspiráció impulzusa, amelyet kapsz, amikor megnézed a tetszőleges képet.
Ez a példa egyszerű, de nagyon tetszett. Már látom, hogyan lehet felidézni, mondok ilyen helyekről, hogy vannak lehetőségei ...
És ezen a példán minden már ott van, és kanapék, karosszék, és egy asztal párnával.
Itt van egy másik érdekes példa egy fából készült kerítés közelében lévő terasszal. Minden kádban lévő növény, amely lehetővé teszi számukra, hogy mozogjanak és kombinálódjanak.
Gyönyörű! Ismerje meg a reggeli napot, igyon kávét és élvezze minden pillanatban!
Vagy itt ez a lehetőség, a lejtőn. Nagyon eredeti, plusz középen középen. A fókuszpontokat külön választom. Ez a téma is nagyon népszerű a Nyugaton.
Régi kanapé sikeresen alkalmazható a teraszok kialakításában. A színes párnákkal díszítve csodálatos pihenést nyújt.
Érdekes példa a félköríves teraszra.
Itt van egy nyáron nyitott konyha és egy terasz is. Vagyis az utcán főzhetsz, és azonnal megeszed. Kellemes lehetőség adni.
A burkolatú terasz a terasz előtt olyan, mint az épület folytatása. Ha sok vendéget meghívtál, akkor néhányan rá lehet helyezni.
Példa a terasz tervezésére
A magánház tulajdonosa nem álmodik egy gyönyörű teraszról? Ülni, és kényelmes volt és körülnézni szép volt! Számos elképzelésem, amit a kávézó tervezéséből tanultam, használhatja őket terasztervezés létrehozásában is.
Az egyik legfontosabb ötlet a terasz díszítésében a díszítés az élő növények segítségével. A terasz közelében lévő fa és a tartó között feszítenek egy karaktersorozatot, amelyen virágzó virágcserépeket felfüggesztettek. Ugyanígy díszítik a fát - virágokat ültetnek rá, és az üres kókuszpoharakba ültetik.
A terasz peremén mély beton tartályok növények. És mint akcentus itt nagyméretű nagyméretű növényeket használnak nagyméretű önálló tárolókban. Mindemellett - a fehér színű, alacsony díszkerítéssel ez a terasz tűnik virágzó előkertnek!