11 A bcc-tokmány idézése

Komolyan elmentem a sporthoz, ezért jól kellett tanulnom. Tudtam, hogy az apám reménykedett számomra, úgy vélte, hogy szakmai pályafutásként tudok pályára lépni. Nagyon szerette a sportot, és mindannyian nagy sikert arattak a sportban. Mindenki remélte, hogy tovább folytatnánk az iskolánkat, és elmehetnénk az egyetemre, de hirtelen mindez nem volt valóra.

Az első zenei szerelemről

Arról, hogy a thrash megváltoztatta Chuck Billy életét

By the way, a vicces volt ... mikor felvettem a stúdió Prairie Sun című bűntudatát, szó szerint az Exodus falán keresztül vettük fel a Bonded By Blood albumot. Hallottam szívszorító kiáltásokat, és nem tudtam kideríteni, mi a fene folyik itt. Vágja ki, mi ez? Kiderült, hogy énekesük, Paul Bayloff énekelte a mikrofont. De nem ismertem a Exodus srácokkal. Aztán nem hallottam zenét. Ahogy mondtad, a bűntudat szinte glam volt, mint amit Exodus játszott.

A punkról és a thrash metalról

Azt hiszem, a Bay-Eria thrash jelenete a punknak köszönhető. A legelején a mozgalom, a 82-83 éves, amikor csak játszott Metallica és Exodus, a koncertek látta a sok punk, fekete bőrdzsekit és a irokéz, és az emberek a tömegben szó ment egymás fejét.

Arról, hogy Chuckot az iskolából kirúgták

Egy üveg sörrel voltam, aztán egy férfi odajön hozzám és azt mondja: "Vedd el azonnal." Hát, nem vagyok hozzászokva, amikor elmondják, mit tegyek, szóval rögtön elküldtem neki a faszba. Hát, nem dagadtam meg. Kiderült, hogy ez volt az új rendezőnk. Ez olyan vicces történet.

Az Öböl-térség testvériségén

Tele volt olyan klubokkal és helyekkel, ahol a koncertre lehetett menni. Egyik este három csoportot látott. Az emberek egyszerűen megkérdezte: „Nos, ahol ma dvizhuha a területen?” És minden lógtak a koncerten, majd zatarivatsya pia és minden éjjel megy, hogy jöjjön le, általában a kunyhóba, hogy Paul Beyloffu. Pálnak volt egy "turnéja", szeretett hazudozni egy házból a másikba, és részeg csalódásokat csinálni, és egy lakást átadni a pokolba. Valódi őrület volt. Vidám ... de őrült. Paul gyűlölt bohócokat, mert kezdetben a régiónkat glam ismertette.

A Rák és a barátok betegségéről

Az életkor és a lázadás

Elgondolkodtunk abban, hogy a thrash zene a fiatalok és a lázadók számára volt, de aztán rájöttünk, hogy minden korban szereted a thrash metalot. Ha beszélünk a csoportunkról - úgy gondolom, hogy most jobban játszunk, mint fiatal korunkban. Végül is minden tapasztalattal jön. Minél hosszabb ideig ezt megteszed, annál jobb lesz.

A kesztyűk koncertjeiről

Ha a 80-as években látta a koncerten legalább egy lányt - számít, szerencsés vagy! Valószínűleg csak nem értették meg ezt a zenét, azt hitték, agresszív ... egy csomó részegen. A Thrash koncertek, úgymond, "férfi ünnepek" voltak.

A szeretett ügy elfoglalásáról

Ezt fogjuk tenni, ameddig tetszik. Nem mintha bizonyítanánk valamit ott, nem. Csak azért kapunk nagy örömet a zenénkért. A zene elvonja a mindennapi problémákat. Ez a zenés akkor működött, tudod, amikor aggódtunk az albumok értékesítése miatt és folyamatosan túrázni mentünk. Most, hogy pénzt kerestek a háttérben.

Arról, hogy Chuck hogyan tartja a zenei formát

Megpróbálok kevesebbet füstölni, minden nap kerékpárral hajtok. Vettem egy edzésmaszkot is, amelyet a sportolók használnak. Felöltözött egy maszkot, és úgy érzi magát, hogy 1500 m tengerszint feletti magasságban van, és egyre nehezebb lélegezni. Általánosságban elmélkedem ezzel a maszkkal, és tényleg segít. Vigyázok magamra, és nem indulok, folyamatosan csinálom, és felmelegítem a kötegeket, mert nem akarom megszüntetni a koncerteket.