10 A közösségi hálózatok toborzási hibái
Képzeld el, hogy maguk az emberek maguk is összefonódtak érdekcsoportokká, életkor és földrajzi helyek szerint. Valójában ők maguk is kiabálnak - kérlek, hívj engem ilyen és egy ilyen társaságnak, és nekem ilyen és ilyen. Megmondom, hogyan lehet elkerülni a tipikus hibákat a VKonakte és a Vdrugihsotsetsetah felvétele során.
Meztelen felsőtest, soltsenzaschitnye szemüveg, bárban, ami nem te vagy gyenge táncolt visszavonul fotót a vezetője, egy vállalat vagy egy Bugatti Auto Show, amely nem azonnal vezetett - látszólagos Vállalati és Életstílus ezeket a részleteket akkor egyáltalán nem festenek. Statisztika kérlelhetetlen: A jelentkezőknek gyakran reagálnak a lapok nagy mosolygós portré (ami megint könnyebb észrevenni során egy alkalmi pillantást a lista a külföldi barátok). Arc, mosoly, jó fény - először semmi sem szükséges. Tehát megvesztegetni a fotós egyik barátját, egy doboz sört, a legjobb esetben eltávolítja. Ne retusálja a fényképeket. Önnek felismerhetőnek kell lennie, ezért nincsenek játékok perspektívával, sminkkel és parókával.
Az online felvétel során a fényképei az Önnel kapcsolatos információk 80% -a. Fotók, ahol részegek - elég veszélyes eszköz Az albumot olyan képekkel hagyja el, amelyek valahogy a legjobban jellemzik. A tökéletes recept: van a bemutató idején a siker vagy intenzív tevékenység, te barátok között, az üzleti parnetrov vagy rokonok (így a szociopata nem ölt), csinál valami mellett az üzleti ... Ezek a képek akkor kell, természetesen, józan . Eltávolíthatja őket színpadra - csak ne nézzen be a fényképezőgépbe, hogy szimulálja a "peeping" hatását.
Számos spammer, gyermek vagy perverz sokasága jön létre a lány 99,9% -os fényképezésénél - elegáns modell. Először is, tanulni "puncs"
A jelöltek hízelgettek, és még érettebbnek tűnnek. (Vagy önmagában érettebbnek tűnik, ha már felnőtt vagy.) Ugyanakkor akkor lesz alkalom arra, hogy gyakorlatilag "fordítsuk a kapcsolatot egy új szintre", ha meglátogatjuk.
Úgy gondolom, nincs értelme arra emlékeztetni, hogy egy órával a kijelölt idő előtt meg kell hívnunk és tisztázni kell, hogy minden hatályban van-e, hogy ne öleljünk fel büszkén magányban egy találkozón 🙂
* Heti 500 dolláros bevételt jeleztek, mivel az embereim az első héten ilyen ellenőrzésre mennek, fontos, hogy ne hazudjon és írjon egy igazi jövedelmet, amelyre a jelölt számíthat
"Írtam egy embert egy ötletről és egy üzletről, de nem vagyok az online társkereső, különösen az idegenekkel folytatott üzlet, ezért válaszoltam borzasztóan és úgy gondoltam, hogy ez megakadályozza a kommunikációt. De nem! Igaz volt, mindig válaszolt irodalmi kritikámra. Kiderült, hogy tudni akarja, hogy ez milyen ember, és milyen üzletet beszélgettek. Nos, akkor a találkozó, valahogy minden megcsavarodott, most MLM vállalkozó vagyok, és béreltem a munkát. (Olga, 22 éves, menedzser)
Sok jelöltet megtagadhat a tudatlanság. A hétköznapi életben elrejtheted, de itt a szöveg olyan, mint a ruhád. És a különböző "üzleti" és "te zarobotaete" - mint a foltok az ingen. Egyes hálózatok beépített helyesírásellenőrzéssel járnak, ne hagyja figyelmen kívül ezt az eszközt. Ha a tanúsítványt orosz nyelven írja le, és "üzleti nagyon vágyik", próbáljon ki különösen hosszú üzeneteket a Wordben, a böngésző helyesírás-ellenőrzőjében, a correct.ru vagy az orfo.ru oldalon.
- és a lehető leghamarabb a Skype-on vagy a valóságban történő kommunikáció lefordítását.
Ne késleltesse a levelezést, ne írja be a cég nevét, és ne említse olyan kifejezéseket, mint a "hálózati marketing", "jöjjön hallgatni", "prezentáció", "bemutatom a szponzort / kurátort". És ne feledje: mindezt azért tették, hogy személyesen találkozzanak, vagy élő kommunikációt folytassanak a Skype-nál. A virtuális "toborzás" nem hozza a személyt a maximális szerződésbe.
Ne feledje, hogy hamarosan ez a cikk olvasható lesz a jelöltek is, így siess, hogy kihasználják őket, mielőtt azok védő páncél! Ha mindent alaposan elolvashatunk - az üzlet garantált, a legfontosabb dolog, amit tenni, csinálni és ...
Ossza meg ezt a cikket: