7 Tények, amelyekről tudnia kell az alternatív polgári szolgálatokról
1: Az alternatív szolgáltatás nem tart, amíg úgy tűnik
„AGS megyek keresztül abban a pillanatban kellett dolgozni egy szanatóriumban BORODINO található, amely a külvárosokban A fő ok, amiért úgy döntött, hogy nem megy be a hadsereg, az én vallási -... én gyermekkorom óta tanú én alapvetően nem áll szándékában, hogy fegyvert és az alternatív szolgáltatás csak lehetővé teszi, hogy „adja vissza a hazát” erőszak nélkül és a képzés katonai vállalkozás. Ha beszélünk az időzítés, én 1 év és 9 hónap szolgálati úgy tűnik, nem sokáig. a szolgáltatás során, semmi nem vész el, minthogy az a terület a szolgálati hely szabad, minden Rim időt tölt, mint akkor, mint azt hiszem, több szerzett, mint elveszett Először is, sok új barátot különböző részein az ország volt - .. Moszkva, Szentpétervár, Kazan, Sztavropol, Szaratov régió stb Másrészt e. készségek, hogy kaptam a szolgáltatás során minden bizonnyal hasznos számomra a jövőben önálló életet néhány szó maga a mű: a hagyományos dolgozók velem fogalmazták munkaszerződés, azaz 8 órás munkanap, szombaton és vasárnap - .. Bárki más alternatív szolgáltatásra is képes, a legfontosabb az a vágy és elvek, amelyeket nem akarsz a hadseregben szolgálni. "
2: Egyáltalán nem nehéz átvenni az ACS-t
Az elutasítás csak a formai követelmények megsértése esetén lehetséges: a dokumentumok benyújtásának határideje vagy a bizottság elmaradt ülése. Plusz, a hiba lehet a helyzet, ha a Bizottság a tények, ellentétben azzal az újonc (ha valaki azt állítja, hogy a pacifista, és a bizottság, hogy egy igazolást a rendőrség bizonyíték arra, hogy ő is részt vett a küzdelemben, stb.) Szinte lehetetlen megtagadni a toborzót, akinek nincsenek jogsértések. Tálalás előtt AGS kell, hogy alaposan ellenőrizze az egészségügy - emberek alkalmatlan a katonai szolgálatra, és szintén nem alternativnoy.Na tényleg csak akkor kell három dokumentum: egy alkalmazás (szabad forma), a jellemző az utolsó helyre a tanulás vagy munka (bármilyen formában) és rövid önéletrajz. Egy fiatal férfi kérelmet nyújt be a katonai felvételi hivatalhoz hat hónappal a tervezet előtt. A katonai parancsnokság tisztviselői minden esetben (még akkor is, ha ezt az időszakot megsértik) kötelesek elfogadni a dokumentumokat. Egy kijelentés szerint a toborzó meggyőződése. Nem szükséges bizonyítani a meggyőződés létezését, csak azt kell megfogalmazni, hogy miért ellentmondanak ezek a hiedelmek a katonai szolgálatnak. Vannak tanúk is - olyan emberek, akik képesek lesznek meggyőződni arról, hogy a fiatal személy igazság szerint él, hitének megfelelően.
3: A katonai parancsnokságnak provokációra kell felkészülnie
Arseny Levinson: A katonai nyilvántartási és felvételi irodákban akadályok vannak, egy fiatalembernek képesnek kell lennie alkalmazni. Néha megfélemlítik, fenyegetik, mindent megtesznek annak megakadályozására, hogy a dokumentumok áthaladjanak. Ha dokumentumokat küld az ACS-nek, legyen tartós, és ne féljen a visszautasításoktól. Még akkor is, ha a katonai nyilvántartásba vételi és nyilvántartási hivatalban vagy a bizottság tervezetében bármilyen probléma merül fel, jogában áll ezt a döntést fellebbezni. Előzetesen tanulmányozni kell a jogszabályokat és a dokumentumok szövegét. ha probléma merül fel, lépjen kapcsolatba a köz- és emberi jogi szervezetekkel.
4: Az ASH-k többsége a régióban marad
Az ACS áthaladásának "extraterritorialitásáról" szóló rendelkezés létezik. De ugyanakkor a törvény előírja, hogy ha egy fiatal személyt egy másik régióba küldenek, akkor minden vendégnek rendelkezésére kell állnia. Jelenleg gyakorlatilag nincs ilyen kollégium a szervezetekben. Ezért a fiúk 80% -a marad a közösségben, minden otthon marad. És a másik régióban csak akkor küldik el, ha nincs olyan szervezet, amely készen áll arra, hogy az AGSnikovot a rabszolgaközi székhelyén kapja meg.
5: Az ACS iránti igény bármilyen meggyőződés
Makar Butkov: Az alternatív szolgálat katonai beiktatási hivatalok negatív propagandája még mindig folyik. Mindent megfélemlítenek a srácok, mindent megtesznek azért, hogy az AGS ilyen marginális jelenség legyen. Tény, hogy ez nem így van - az ACS-t bármilyen okból, nem csak vallásos módon kérheti. Voltak olyan gyerekek, akik nemcsak a pacifisták, vagy a militánsok ellen szóltak, hanem a politikai meggyőződésre is, az ACS-nek. Ez egy nagyon széles körű, és működik.
„Én csak tervezi alkalmazni ACS. Véleményem szerint a fő előnye, alternatív szolgáltatók hiányában annak szükségességét, hogy szolgálja a hadseregben. A lényeg és a szervezet katonai szolgálat konfliktusban vannak a személyes meggyőződés. Az Alkotmány garantálja számunkra a lelkiismereti és hogy kell használni. Úgy vélem, AGS jó módja annak, hogy eleget kötelessége a hazáját és nem integrálható a hadsereg hierarchiában. az elv feltétlen megbízások végrehajtása, amikor elvált a valós igény, ellentétben a normális emberi kapcsolatok és vezet számos probléma. A munka ACS nem választ magának, de az a megállapítás, hogy ajánlásokat, hanem figyelembe veszi az oktatás. Személyesen szeretnék dolgozni a területen az ökológia. "
6: Az ACS a szakmák és specialitások széles skáláját öleli fel
7: Az AGS-nél a munkavállaló a hazugság és az erőszak ellen biztosítva van
Andrei Shishkin: Az AGS-nél a munkavállaló teljes mértékben biztosított az erőszak vagy megaláztatás ellen. Itt nincs hazugság, mint a hadseregben. Ha a hatóságok sorrendje ellentmond az erkölcsi parancsolataidnak, akkor nem engedelmeskedhetsz. Ellentétben azokkal a katonákkal, akik kötelesek követni bármely rendet, nincs szükség a lelkiismeretük ellen.
„Azt kérte a ACS, de menni, és nem, mint a megadott doktori iskola és kapott késéssel 3 év. A bátyám szenvedett megfélemlítés. Aztán rájöttem, hogy a hadsereg, hogy menjen nem tudom. Az én tanácsom azoknak srácok, aki nem akar szolgálni, hogy fordítson a ruhába, vagy feltalálni magukat betegség - hadd levelet nyilatkozatot az ACS és megvédeni jogaikat Ez a legjobb iskola az élet, hanem a kaszárnyában szenved megfélemlítés.”.