5 A motorkerékpár vagy a sofőr megvásárlása okán a szokásosnál jobb
1. Sebesség és hatékonyság
Milyen orosz nem szereti a gyors vezetést? a szél! Egy közúti kerékpár ad nekünk ezt. A 100 km-es szakaszon az átlag 28 nem hely, hanem valóság, még egy öregember számára is. A leggyorsabb módja annak, hogy az A ponttól a B pontig kerékpáron érjünk el. A finom humanoid, brutális keret, szén kormánykerék leült - mindez lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kerékpár teljesítményéből a magas és még nagyobb sebesség elérése érdekében. Ez az egész pont és a kerékpár hatékonysága az autópályán.
2. Te és a kerékpár - jól nézel ki
Igaz! A krokodilos tüskés mtb-nek nincs olyan szexi, mint a megfelelő alváz. Elegáns, kifinomultság, stílus, kontúrok, vonalak, sekák - igen sok béna írható le a sofőrről.
3. Csavarjon felnőtt módon
Nem fordulsz az MTB-hez. Ez egy igen. Mi az - az élesítés nagyszerű az 10-50 kilométeres kényelem és engedelmesség révén az erdőn vagy az úton haladni. Nem száz. És akkor egy jó felkészülés az MTB-re nem jelenti azt, hogy könnyen beillesztheti például a Serge-t vagy a Vova bácsit. Az emberek az MTB-ben általában matracok. Az emberek az autópályán általában csavarják. A közúti kerékpárokat teljesítmény és sebesség teszi. Alacsony leszállás esetén az útkerékpár speciális áttételi aránya csak egy:
hogy a riválisok izzadjanak a hátad mögött
4. A gyárthatóság és a termelékenység teteje
A közúti kerékpárok a sebesség, a hatékonyság és a termelékenység szempontjából élesek. Könnyűek és erősek. Essenno ez leginkább az n0, m0 felső modellekben nyilvánul meg, amely korábban csak az profik számára elérhető volt, ma Max áll. A kerékpárgyártók több millió dollárt és eurót költenek annak érdekében, hogy a sportágakból a nagy pénzből származó technológiát a közönséges vásárlók számára elérhetővé tegyék. Számunkra, Swami.
5. Komfort az egész napra
Ki mondta a nagybátyjának? Ki nevetett? Hiába! A pap nincs a fej fölött. Kötelező kormány. nem csak az aero, hanem számos karpozíciót és hosszú utakat is biztosít, és elengedhetetlen a megfelelő testtartás fenntartásához a kerékpáron. Aztán (a fentiek szerint a Vitaliy kerékpárjára hivatkozva) a 25 mm-es kerekek (a 23-as helyett) 25 mm-es trendje növeli a kényelmet! És 26 mm-es egy hat millimétert!
Navigáció rekordok szerint
Minden vitatható. Ugyanaz Odessza száz négyzetméter, amellyel az MTB-Shnik egymás után nyer, és arra kényszeríti az autóutakat, hogy "verejtékeztessék a hátuk mögött." Nos, a technológia szempontjából ez egy ujj az égen.
Gee!
Az emberi tényező.
egy nagy zsír, plusz hegyi étel, bárhol is akarok, tekintet nélkül az utakra, és a vastag sasszem az alvázzal - ahova akarok menni, de csak a jó úton.
067 559 25 85
Odesszából, aki Indiában utazott
Twist az oboh! Az MTB-ben maximum 252 km-en, a shoseri-262-ben. Ale ... a vchora viihav, proehavsya három tucat km ... i ta-ah-ak ak akos osmyvsya! Pevne treba vіdpochiti vіd shodennoї їзди.
A haverban, egy fényképen felfelé, egy nyitható viglyadayut, yak chlen, їй бо!
És lehetséges, hogy egy ilyen anya:
Nem szeretem a kereket közúti kerékpárokon. Nem szerette őt először, a férjem dicsérte őt, hogy ne higjen, de nekem nem ez. És szeretem a programokat. Egy ideig nem tudtam elmenni egy faluban. Aztán a férjem egy 40-es csillagot hozott a 40-es helyett, és tudtam. 🙂
Ez valami baj. Nem tudom, mit tegyek.
@ warrior, Alla van igaza - a pap a fej fölött nem egy női stílus. És így könnyebb
Az én kerékpárom egyenes, enyhén ívelt kormánykerék, és bekapcsolja az MTB-ről.
@ Alla, és igaza van!