50 Cent

50 Centnek sok konfliktusa volt a többi rapperrel, köztük Ja Rulerel. Játék. Fat Joe és Rick Ross.

50 Cent nőtt New Yorkban Queens dél-jamaikai negyedében. Apja nélkül nőtt fel, és soha nem látta őt, amelyet egy afroamerikai származású anya hozta fel, Sabrina Jackson, aki tizenöt éves korában született. Sabrina eladta a repedést. A legfontosabb idő, amikor az 50 Cent az anya szüleivel töltött, a fiával töltött idő hiányában megpróbált kompenzálni a pénzzel, amint Curtis emlékeztetett:

Minden alkalommal, amikor megláttam, valami új volt számomra. Karácsony minden nap. Anyám korán ékszerekkel öltözött.

Amikor Curtis nyolcéves volt, valaki hazatért Sabrina-val, bedobta az altatót az italába, becsukta az összes ablakot, bekapcsolta a gázt, és hagyta, hogy meghaljon. Néhány nappal később találták meg. Huszonhárom évesen halt meg [3]. Halála után Curtis a nyolcszemélyes nagybátyjával és nagynénivel költözött a szülei házába. 50 Cent emlékeztet:

A nagymamám azt mondta: "Az anyád nem fog hazamenni. Nem jön vissza, hogy elviszlek. Most pedig velünk kell maradnod "

Jackson nagy érdeklődést tanúsított a tizenegyedik korosztályban. Tizennégy éves korában a szomszéd a helyi gyerekek számára egy boxos teret nyit. Ezt követően 50 Cent felidézte [4]:

Amikor nem öltöttem az időt az iskolában, beültettem a folyosóra, vagy elárasztottam az utcán

Eredeti szöveg (angol)

Amikor nem öltöttem időt az iskolában, sparring voltam az edzőteremben

Azt mondja: "A gyűrűben bennem volt a versengés szelleme, hip-hopban ez a szellem is jelen van ... Azt hiszem, a rapperek úgy érzik magukat, mint a boxereket, mintha bajnok lennének."

Kábítószer-kereskedelem

mert azt mondja, amit akarok mondani. Ugyanolyan típusú ember vagyok, mint az 50 Cent gengszter. Bármely eszközt adok neki [5].

A 50 Cent népszerűsége elkezdett növekedni a sikeres "How to Rob" után, amit fél óráig írt, miközben autóba vezetett a stúdióban. A dal komikusan meséli el, hogy Curtis képes elrabolni híres művészeket. A dal mögött rejlő jelentést a következőképpen magyarázta:

A címkén száz művész van, elválik tőlük, és különlegesvé válik.

Rap Rapperek Jay-Z. Nagy Pun. DMX és Wu-Tang Clan válaszolt a dalra. Nas. aki pozitívan fogadta ezt a dalt, meghívta 50 Centet a negyedik Nastradamus albumának népszerűsítésére, a "How to Rob" dalt a "Destiny's Child" -szel együtt fellépő "Thug Love" -vel együtt szabadon engedték. de két nappal a videó felvételét megelőzően és néhány héttel a saját albuma kiadása előtt 50 centet sebzésbe dobtak egy shootoutban, és kórházba helyezték.

A rapper maga is elmondja a következő eseményt:

Túl gyorsan történt, nem volt esélyem, hogy kivonuljak ebből a lövöldözős győztesből ... Féltem, azt gondoltam: "A francba, valaki lelőtt engem! Égő, égő. "

Emlékirataiban. A daraboktól a súlyig: Egyszer egy idő a Southside Queensben 50 Cent írja:

Miután kilencszer megsemmisítették a pontatlan mezőt, és nem voltam halott, kezdtem gondolkodni az életem céljáról ... Ez csak néhány centiméterrel magasabb - és én meghalnék.

A meggyilkolási kísérlet első négy hónapjában a 50 Cent mancsokkal mozgott, és öt hónappal a kórház elhagyása után teljesen felépült. Ezt követően, együtt a fia és barátnője, költözött a Pocono-hegység (angol) orosz. és azóta mindig golyóálló mellényt visel, amikor nyilvánosan megjelenik.

Columbia Records. miután megtudta az incidensről, megszüntette a szerződést, attól tartva, hogy a rapper nem képes továbbtanulni a zenét. A zenészt visszaadták a nyilvántartása és letétbe helyezése (az összeg fele). Így a zenész kap egy kész albumot a Power of the Dollar (angol) oroszul. és a jogot arra, hogy mindent megjegyezzen, amit szeret. A felvétel hamarosan a kalózok felé került, akik minden szegletnél kezdték el eladni a lemezt. Ez a 50 Cent'u nem hozott pénzt, de a "How to Rob" pálya köszönhetően észlelték, attól a pillanattól kezdve mindenki kezdett beszélni egy új csillag megjelenéséről a rap iparban.

A népszerűség csúcspontja

50 Cent

Összefüggések más előadókkal

Murder Inc.

50 Cent

Billboard 50 Cent'a ellen. A felirat olvasható: Gyermekek és hip-hop mentése. 50 cent tiltás.

A belsõ bevételi szolgálat ügynöke eskü alatt tájékoztatta a Murder Inc. kapcsolatait. Kenneth "Supreme" McGriffrel, egy New York-i kábítószer-urattal, akit gyanúsították a Jay Jam Master meggyilkolásában és 50-es lövöldözésben. A vallomása egy kivonata:

A Hot 97 rádiónál később 50 Cent azt mondta, hogy a The Game már nem tagja a G-Unitnek. Ezt a kijelentést követően a The Game, aki ugyanaznap este meghívásra került a műsorra, egy korábbi időben megpróbált behatolni az épületbe az őrökkel együtt. Nem engedték be őket az épületbe. Az elégedetlen rapper úgy döntött, hogy kiveti a dühöt egy olyan embercsoportról, aki elhagyja az épületet. A verbális összecsapás harcgá vált, mely során a rapper őrök egy lőtt sebet kaptak a lábukban.

Szeretem fizetni a számládat, alig várom fizetni a bérleti díjat

Curtis Jackson bébi mamám, nem keresem egy centet A ház leégése, meg kell vásárolnod egy másik Ne felejtsd el a gázkát, a féltékeny, hülye csikorgó

50 Cent egy disszidens "Ricky tisztviselővel" válaszolt (szintén a Dj khaled-on) Lil Wayne). Azt mondja:

Kapcsolódó cikkek