8. fejezet
Az ablakpárkányon ülve csodáltam a bolyhos felhőket, és a tiszta égen lebegtek. Az elektronikus óra lassan mérte az időt, amely úgy tűnik, hogy egy vastag kiscica lett, vonakodva a "jövő" hajójába áramlik. A barátok egy nagy plazma TV előtt ültek, figyelve a képernyõn futó karaktereket és buta viccükre kuncogtak. És unatkoztam, nagyon unatkoztam!
Miután kortyolt a már felmelegített gyümölcslé, felmentem a helyről és kimentem a kijárathoz, és úgy döntöttem, hogy egy utolsó mártogatást kék tengerbe vinnek. Ó, sajnálom, hogy nem sikerült körbejárni a szigeten. Még soha nem láttam még sokat. A francba! És szükség volt a múltamra, hogy felzárkózzon velem.
- Alfia, ez Andrew. Minden rendben vagy?
- Igen, igen, minden rendben van - reszketettem.
A fenyőfák zöldek, hamarosan ilyen üldözésre számíthatnak, valójában üldözési mania fog fejlődni.
- Beszéltél Mikhaildal?
- Nem, nem vagyok. Egyáltalán nem követted őt, mi történt. Misha és az ő problémái elégségesek az enyémhez.
- Alfia Fedorovna, merem emlékeztetni rád, hogy rokonok vagyunk, ezért problémáink a mi problémáink. Tisztázom magam?
- Megértem - morogtam mélyen a szívemben, hízelgett az aggodalma. Jó, ha elrejtheted egy széles ember háta mögött, és megengeded neki, hogy megoldja a problémáit.
- Egyébként apád is hívta. Azt mondta, hogy foglalkozni fog ezzel a kérdéssel.
- Pontosan ezt nem kellett tenned. Apa világossá tette számomra, hogy magam is képesek leszek megbirkózni a problémáimmal.
- Nem ez alkalommal. Ahogy én megértem, a dolgok nagyon komolyak, ezért légy óvatos. Ott leszek.
- Jó és. köszönöm, rokonszenves, - kuncogtam, és megnyomtam a hívást.
Így érti ezt az embert? Ő egy gonosz és szigorú "főnök", aki nem ismeri fel a kapcsolatot a munkahelyen, hanem egy gondoskodó "barát", aki segíti a lányt a bajban. Milyen valóságos vagy, Andrei Romanovich.
- Hello, szép! - Élesen megfordulva találkoztam szemtől szemben a legutóbbi ismerősemmel.
- Hello, Maxim. Hogy találtál meg?
- A kommunikáció csatornái - mosolygott az ember -, sétálni fogunk?
- Sajnálom, de nem tudom.
Úgy éreztem, ahogy valami a gyomromba bújt, lassan lefelé néztem, és egy hangtompítóval egy pisztolyt csattantam. Nos, legalábbis világos, hogy ki fizetett rám kémkedni.
- És távolabb kell "sétálni"?
- Hidd el nekem, elég.
Figyelembe a karomat, Maxim ment el a ház, gyors lépés legyőzni a távolságot a második bejegyzés a „falu”. Ott már vártak egy tónusos autót, amely néhány csomagot forgatott. Látva minket, gyorsan kinyitották az ajtót. Döntés próbálni szerencsét, én rántotta az oldalon, így szem elől, de ez könnyen megoldható Maxim én manővert. Lendült öklömet arcába kiáltotta valamit testőreit, akik azonnal elkapta a karomat, és tolta be az utastérbe, elvágva az utolsó menekülési útvonalat. A vad sikoltás, az autó elindult, néhány perc alatt maga mögött hagyva a barátok és a remény.
A kabinban lógó csend a fülére nyomott, anélkül, hogy nyugtalankodna. Nem, nem féltem, csak arra gondoltam, hogy a korábbi "áldozatok közül" sikerült nyomon követnie. Miután a tükörben találkozott Maxim-val, úgy döntöttem, hogy a kérdést megkérdőjelezem, de nem vártam választ.
- És kivel dolgozol?
- Ebben az esetben miért kellett nekem?
- Szükség nélkül szükségem van rád, de egy barátra, akinek velem tartozom.
- És mi a "barát" neve?
- Hidd el, nagyon jól ismeri. A történetei alapján, egy durva közös múlt volt.
Ebből a szavakból belső hideg lettem, nagyon remélem, hogy az arcom áthatolhatatlan. Uram, bárkinek, de nem ő! Az elmúlt két év ajándék volt? Tényleg minden hiábavaló volt.
- Hadd menjek el - mondtam halkan.
- Bocsáss meg nekem, szépség, de sok pénzt költöttél a keresésedre.
Fejezd Maxim tapintó, szeszélyes pillantását, ráncoltam a szemöldökét.
- Jó vagy, de nem elég ahhoz, hogy kockáztasson hasznos kapcsolatokat az Ön számára, ezért zárja be a száját, ha nem akarja, hogy segítsünk neked ezzel.
- Tudja, ki hívta fel a kapcsolatot?
Az egyik nagy fiúk, figyelembe véve a kérdés „hiba” munkáltatójának utasítása, ismét, anélkül, hogy swing megütött az arca. Érzés a szájban, fémes íz, adtam a srác a szemmel verés, majd izvernuvshis dugta be az egyik pontot a nyakán, ami szörnyű fájdalommal tapasztalat.
- Ön intrigálta nekem - mosolygott Maxim, és intett a második őrnek, hogy ne ütközzen.
- Név Andreev Feodor mond valamit?
Attól tartva, hogy az emberrabló megváltozott az arcán, hallotta az apját. Nos, nagyon jó.
- Látom, hogy nem is érdekelt, hogy kiderül-e, hogy küldöttél vadászatra. Mit gondolsz, mit fog tenni az apád, ha megtudja a legfiatalabb lányának emberrablását?
- Blöffölsz - mondta Maxim szigorúan.
- A parton azt mondtad, hogy a kapcsolataid vannak. Szólj és kérdezzen tőlem több információt rólam.
Furcsa módon, Maxim megtette. Valaki számának tárcsázása után gyorsan beszélt franciául, néha sikoltozva. Néhány perc múlva az arc színe teljesen szürke lett. Nos, informátorai tényleg jól működnek. Megint a tükörbe meredt az ember borzongott tekintete, ismételtem, de ez még igényesebb.
- Ha ezt megteszem, azonnal jelenteni fog mindent az apának.
- Ha elengedlek, megölnek.
- És ha nem tudja elengedni, először kénytelen szaladgálni a világban, így egy kísérteties remény, és újra vesz fel neki, majd fogott és dobott egy cellában, ahol még kell aludni állva. Az elmúlt hetekben az élet fogja tölteni a kínzás, fokozatosan terjed információt cinkosaik, és lassan megőrül a elviselhetetlen fájdalom. Meg fogsz sikítani és imádkozni a halálig, de senki sem fog hallani. Lesz ítélve egy lassú halál, a saját vérében és egyedül az clanking lánc és a nevetés a hóhér.
Khe-khe, persze, elég sokan díszítem a vizsgálatot a tanszéken, amelyik már dolgozni kezdett, de Maxim nem tudja ezt. Ráadásul az apa és népének kegyetlensége a világon különböző "legendák".
- Állítsa le az autót! - kiáltott fel hirtelen a férfi, és elindultunk.
Miután az út szélére húzódott, a sofőr rémülettel bámult a főnökre. Mégis, nem minden nap lehetséges ideges kullancsot megfigyelni ilyen, egyfajta, csendes emberrel.
- Emlékszel, megígérted, hogy nem fog nekem szólni rólam!
- Látom az első alkalommal - bólintottam.
Az ajtó kinyitása után az ambal megengedte, hogy elhagyjam, zavaros pillantást vetve az én szemeimre. Amint az ajtó becsukódott mögötte, az autó leesett, teljesen egyedül hagyva az elhagyatott úton. Hoppá, de ez már nem "jó"!
Miután becsültem a fejemben a távolságot, amit sikerült legyőzni, fütyültem és mentálisan megfordultam az ellenkező irányba. Kilenc hármat a kötelező felszabadulás helyéről, láttam a szállodát! Még elérni, és hívni barátait. A korábban kék ég, most "elégedett" a szüzességével, ahonnan mostantól nagy csepp futott. Ezért nem szeretem a szigetet, így az instabil időjárás miatt. Most csak az eső nem volt elég ahhoz, hogy teljesen boldog voltam!
Úgy tűnik, ma nem az én napom. Pontosan az áthaladt út közepén egy folyamatos falvíz ragadta meg, a jó meleg. A zuhanyzás zenei és könnyű kísérete fokozta az érzéseket. A testhez tapadt vékony ruhát most egy idegen tárgy érezte, melynek célja lassítani a mozgásomat. Remélem, hogy a vízálló szempillaspirálom lemosódik a bőrről, különben a hotelbe érkezéskor tudom megijeszteni a gyerekeket. Egy kis szörny, más módon, és ne hívja!
Úgy döntöttem, hogy egyetlen számmal kezdem, felvettem a tárcsázó számokat, hallgattam a hosszú hangjelzést, vagy egy olyan hangot, amely "nincs létezésről" beszélt. Ötödször, végül, szerencsés voltam. Hallgatás morgott: "Igen!" a csőben, majdnem feltörtek a megkönnyebbülés könnyei. Szükség lenne egy nyugtató útra, vagy az idegek nem a pokolba.
- Andrew, ez Alfia! - Minden konvencióra köpködöm, mondtam.
- Elrabolták, de sikerült egyetértenem a kibocsátással. Az Oyster Hotelben vagyok. Tudna valaki megtalálni és felvenni?
- Tehát a navigátor szerint 7 kilométerre van tőlem. Várjon, és az ég szerelmére, álljon meg!
- Jó - fáradtan lélegeztem, és tisztességes pocsolyát nézegettem a padlón.
A gazda gonosz megjelenése alapján a vendégszeretetének korlátja kimerült. Mutatott nekem az ajtót, elment a tároló helyiség, valami Burch az orra alatt. Megborzongott a kilátás esett vissza az erős zápor, úgy döntöttem, hogy minden áron bizonyítani a tulajdonos, akkor nem szükséges vezetni az utcára ázott fiatal lányok.
Általánosságban elmondható, hogy mire a séf autója megközelítette a szállodát, készen álltam a rossz birtokosnak szaggatni a mopjával. Ami azt illeti, hogy egyfajta hívást próbál nekem felszámolni - általában nem mondok semmit! Röviden, amikor Andrew belépett a terembe, készen álltam, hogy megcsókolja a lábát. A főnök kritikus pillantást vetett a szállodai tulajdonostól a szobai kulcsok, a vacsora és a forró bor fűszerekkel. A zakóját levette, rázta a vállamat, és felemelt az emeletre, teljesen figyelmen kívül hagyva a csúfoló öregembert.
- Figyelmeztettem a srácokat, hogy maradjanak a szállodában. Most mindent elmondhatsz nekem - mondta Andrei egy kis rosszindulat mellett.
- Nincs mit mondani. Erővel húztam le barátaim orra alatt, beültettem egy autót, és az egész ügy kezdeményezőjéhez vezettem. A történet vége.
- És ki volt a kezdeményező? - kérdezte a főnök a fürdőszobából, néhány edényt csörömpölve.
- Nem tudom. - Nem akartam hazudni, de nem volt más út.
- És hogyan sikerült menekülni? - A mellém ülve a férfi nedvesített egy darab kötőperoxidot, aztán óvatosan az arcra vetette.
A bőr azonnal könyörtelenül ráncolt, jelezve a nyitott seb jelenlétét. Az a részeg bor, amely egész testet melegített, kissé kevergette a gondolatokat. Ah, de még csak nem is néztem a tükörbe! Így kellett kipakolni a lányt, hogy teljesen elfelejtette a megjelenését.
- Adtam nekik az apám nevét. Nem szeretem használni a rossz nevet, de be kell vallanom, hogy néha nagyon hasznos.
Miután megnyomta a hűvös összenyomódást a duzzadt arcba, felmásztam a takaró alá, és beleragadtam egy labdába, fáradt fáradtság érzésével. Úgy látszik, Andrew úgy döntött, hogy sajnálja, mert néhány pillanat múlva a szoba fénye kiment, és a szobát vastag sötétségbe dobta. Az eső, az ablakpárkányon kopogtatva, az ágy melegségével párosulva, mesterséges cselekedeteikkel, percek alatt lógott. Egy álomban úgy éreztem, hogy valaki oldalra húz és az ágy szélére telepszik, de nem árulta el. A legfontosabb dolog az volt, hogy jó és kényelmes voltam, és ami a legfontosabb - teljesen biztonságban éreztem magam.
Nem emlékszem pontosan, hogy mit álmodtam, de egy bizonyos időpontban felébredtem, mintha egy éles ütéstől. Mindennek kettős volt, és olyan érzés volt, hogy a szoba úszni kezdett. Megérintve az arcát, meglepetten rájöttem, hogy könnyes a könnye. Andrew mellettem feküdt, suttogva valamiféle megnyugtató szót, és simogatta a hajam. Nyilvánvalóan újra beszéltem egy álomban. Miután néhány mély lélegzetet vettem, az emberhez fordultam, szorosan rápróbálva, és elrejtve az arcomat. Végül egy egyszerű lány vagyok, aki megengedheti magának gyengeséget.
A fűszeres aroma enyhén savanyú, Andrej bõrébõl származó forrósága annyira megrémült, mint egy drága bor, ami a fejében elferdítõdött. Valamilyen oknál fogva vágytam a cserzett bőr ízlésének megpróbálására. Az orrát a férfi nyakára nyomva lassan közelebb hozta ajkait a forró húshoz, aztán a nyelvét csúcsával tartotta. A fülem fülére csörgő görcsös sóhajom kihúzta a vad fantáziákat.
- Mit csinálsz? - kérdezte a férfi rekedten, és a derekamra szorította a kezét.
- Nem tudom, - őszintén bevallottam, újra megérintve a sós bőr bőrét.
A puha ajkak mohó csókokkal borították arcát, mintha megpróbálta kielégíteni elviselhetetlen szomjait. Egy ellentmondásos lélegzet feszegette a haját, minden irányba ingázva, és a vállát és a selymes fátyolát visszahúzta. Végül Andrei ajkai találkoztak az enyémmel, és nyomást gyakoroltak. Nyelve ragaszkodott a száj mélységének feltárásához, simogatáshoz, lenyűgöző, csábítónak. Egy őrjöngés - és a férfi rám volt, térdre nyomva, és egymás között. A kemény farmer szövet kíméletlenül bosszantotta a test legrejtettebb részeit, ami a duzzadt hajtások égését okozta. Andrei nyelvének és testének mozgása, a szexuális közösülés utánozva kényszerített, hogy lágyan felnyögjek, és ezekben a hangokban többet kérnek.
- Ezt nem szabad megtenni, "hallottam a férfi suttogását, aki a fülcimába húzódott.
- Késő "mondtam, kilélegezve, a testem közé húzva a kezemet és a farmerkombináció megnyomására.
Andrey teste nem volt még a tenyeremben, lüktetve, mint valami élve. A csúcson kiugró viszkózus csepp, azt mondta, hogy maga a férfi már nem tudta megállni. Kényszerítve, hogy egy kicsit felemelkedjen, gyorsan felhúzta a durva szövedéket a csípőjétől, és rögtön érzékelte, hogy egy tag a combamba köpött. Andrej megragadta a hajat, és magához húzta, egy csókért, még szélesebbre terítettem a lábamat, és előre támasztottam, egyértelmű parancsot adva. Amikor a fej a kehelemhez nyomódott, hirtelen rájöttem, hogy nem tudom. Nem tudom elfogadni. Túl nagy volt.
A testem ellenállását érezve Andrej kissé elhúzódott, és az arcába nézett. Érintette a nedves ráncokat ujjaival, nagyon lassan félretolta őket. Anélkül, hogy felemelte a szemkontaktust, elkezdte simogatni a csiklőt, miközben az ujját beljebb csúsztatta. Zárva a szemem, teljesen odaadtam magamnak az érzéseknek, amelyek megfogtak, de Andrei hirtelen megállt.
- Nézz rám - mondta a férfi rekedten.
Megtisztelve, lenyűgözve figyeltem, ahogy nyissa az ujjait, majd ismét behatol. Egy idő után már három ujjam volt a magamban. Andrey óvatosan, óvatosan mozgatta őket, nyújtózkodva és felkészülve magára. Dug köröm egy férfi vállába, egy lábujjhegyet vetettem a derekára, meghívva mosolyogva. Andrei megrázta a fejét, és felgyorsította a mozdulatot. Az első orgazmus leborult, amikor a férfi hüvelykujja megint megérintette a csikuszt. Kiabáltam, éles konvulziókban reszketettem, és a következő pillanatban úgy éreztem, hogy Andrew tagja belép a méhbe.
Istenem, jó. A másik lábamat a férfi hátára dobtam, előrehajoltam, és az ajkába dugtam, nem akartam passzív résztvevőként részt venni a történtekben. Kicsit felkeltem, megpróbáltam mindkettőnket felöltözni, és a csúcson állni, de Andrew csak csendes nevetéssel válaszolt, aztán megragadta a kezemet, és vezette őket a fej felé, arra kényszerítve, hogy kitágítsam az egész testemet. Hajlítsa a sötét fejét a mellkasában, megragadta a mellbimbót, és könyörtelenül harapni kezdett, néha visszahúzódva, és forró lélegzetvételűvé tette a nedves borsót. Erős, mért rándulások újra és újra arra kényszerítettek, hogy felemelkedjek az öröm csúcsára, több száz apró töredék hangos kiáltásával.
- Már nem tudom ezt megtenni ", zokogtam, attól tartva, hogy az alatta lévő ágy feltörni fog.
Ha nem lenne a párnák, akkor az ágy hátsó részével verem a fejem. Nem egy ember, hanem egy igazi férfi! Néhány további támadást követően Andrei a mellei között üreges helyre temette magát, és méh nyögéssel töltötte be magát. Egy ideig csendben, lélegzetben és visszanyerésben laktunk. Sok orgazmustól álmos volt, és egész testem kellemesen fájdalmas volt. Becsuktam a szemem, és majdnem megszunnyadtam, amikor meghallottam a férfi uralkodó hangját:
- Ne aludj, kedvesem. Most kezdődött.