2018 dior őszi gyűjteménye
Őszi gyűjtemények bosszút jönnek a boltokba, és ma már nem tudok írni a Dior őszi gyűjteményéről. Csak a dobozban láttam őt, csak hoztam - még egy állást sem tettek. Ezért nem mondhatok semmit a lakkokról és az árnyékokról. De nevethetünk, ha mindent megtudunk.
A tavalyi őszi gyűjtemény Peter Phillips Dior debütálása volt (emlékszel). Nem szomorú, de Dior fokozatosan kijön az érdeklődésem köréből - igen, vannak gyönyörű színkombinációk, de valamilyen oknál fogva a kéz nem érinti a pénztárcát.
"Erős és csipkés Eiffel-torony!"
Térjünk vissza a csipkebe. Igaz, hogy már láttuk mindezt?
A site Diornak egy kis interjúja van Peter Phillipsrel a gyűjteményről. És ő azt mondta: „Az Eiffel-torony egy acél darab csipke” - ta-da ... A gyűjtemény szentelt párizsi, hogy „erős és elegáns, mint az Eiffel-torony.” Nem tudom, hadd eldönteni, hogy akarnak olyan erős, mint egy torony (ez olyan, mint moszkoviták voltak szép és erős, mint a Kreml fala), de a két paletta minden a „köpeny” nem különbözik a korábbi magukat. Nézzünk közelebbről:
Legjobb 5-Dior Dior
Uram irgalmazz, van egy bronz. Nem rágcsáló, barátaim, nem! Ez a bronz. Nos, nyilvánvalóan az Eiffel-torony egész évben cserzésre vágyik!
Izzadsággörcsök (oldalsó ajakrúzs) Dior 5-Couleur 506 párizsi ég és a fény Capitol. Az ösvényt nem zavarja a színminták elhomályosulása, az árnyékok teljesen pigmentáltak, de láthatjuk, hogy nincs semmi különös a róluk. Igen, van egy szín-zamanuha - a jobb alsó, mindkét raklapon, de ez nem elég, ahogy Sofia Rotaru énekelt.
Dior 5-Couleur párizsi égbolt A Fény Capitolja
A szemöldökes ceruzák nem igazolják ...
Az őszi kiadványban három különböző színű, háromszínű, krémszínű szemöldököt mutattak be - szőke, puha barna és sötétbarna. A ceruzák széles ólommal vannak szétszedve, ilyenek már régóta - három éve használom a ceruza homokórát. Amikor láttam ezeket a szemöldökceruzaimat, rögtön felhívta a szemöldöket a legkönnyebb 001 Blonde színre. Oh-ooh-ooh ... Nem terveztem, hogy közeledjek a tükörben lévő tükröződésemhez, és ott láttam vastag sötét barna szemöldökét. A ceruzák nagyon zsírosak és alkalmazkodni nem könnyű - nagyon sűrű széles vonalat rajzolnak. Újra teszteltem - kevertem össze, tényleg szőke volt-e? Nem, nem kevertem össze! Itt vannak, mindhárom - alulról. Felett - Blonde - lásd, mi a sötétbarna szín? Nézetem szerint a szemöldök meghibásodik. Hogyan választotta ki a színeket, kik céloztak? Talán az arab országok ügyfeleire? By the way - figyeljen a vastagsága a vonal - ilyen széles szemöldök szinte senki sem fog kinézni természetes és szép.
Dior Brow Chalk - sötét és zsíros
Az oldalán ez a bronz Dior Skin Nude Air Luminizer az árnyékban és a lámpa alatt.
Termékek a szobrászathoz? Megtörni a szemem!
További részletek! Egy másik kísérlet, hogy Dior ugorjon a vonaton, amely már rég elment, és nem tud felzárkózni. Ha ön, mint én, nem hisz a szemedben, akkor hidd el! Peter Phillips, aki nyilvánvalóan szüksége van termékeket a kontúrozáshoz, három kétoldalas botot tervezett - kiemelővel és kontúrral. Nem bánom, a márka ezen a szinten most eszik a torta és a vaj, amit úgy tűnik, hogy a „mint a tömegek”, de a tömegek már régóta elváltak a nevetséges trend csíkokkal az arccsontja, és festett indiánok youTube-guru. Minden Diorblush Fénynek hívják Contour Sculpting Stick Duo és három színben jelenik meg. Igen ... Megpróbáltam a legkevésbé világos tónust a 001 Soft. Nem is akarok semmit mondani. A hasonló termékek több száz hátterében a Dior botjait nem különbözteti meg semmi - sem szép hangok, sem új textúrák - alatta két könnyű bot. A bőrön egyáltalán nem tetszett nekem - a csúcspont pórusokat mutatott, túl sötét voltam a kontúrra és újra "csak barna" - általában semmi.
Diorblush Light Contour Sculpting Stick Duo
Szeretném megjegyezni, hogy ez az őszi Nars hasonló kettős botokat adott ki a szobrászat számára, de a Nars még mindig professzionális kozmetikum, amely a kiemelője számára híres, így ezek teljesen más vevők számára. És a Nars-ban egymással összehúzott szobrászokkal összefonódották a kultikus betakarítóikat (bár vannak panaszok a narancssárga természetellenes színekről).
Színkorrekció-elrejtők.
Nos, az utolsó - nem láttam, ezért készítek képeket a Dior oldaláról. Felkelt és kiadta a többszínű lektorokat! Igen! Most! Dior Fix Ez 2-az-1 Prime Eltakarják az arc-szemek-ajkak. Amerikában ez a baba ára $ 36, és azt tekintve, hogy a szín korrektorok állnak mind a száz év, veszek Chanel paletta, zöld, lila és narancs ízű 20 évvel ezelőtt. Nos, természetesen "gazdagodtak" valami legértékesebb és kizárólagos, de mindegy, én személy szerint "viccesek velük"))
A Peter Philips javítói
Általánosságban a szarkazmusom kiszáradt. Egyrészt, a vágy, hogy a Dior vonalat túlságosan "teljesnek", de valójában indokolatlanul túlterheltesse, megértem. Másrészt nem tudom megérteni, hogy miért fújnak és versenyeznek a professzionális, kreatív és sokkal gyorsabb márkákkal (Becca, Urban Decay, MUFE stb.)? Talán itt van valami szokatlan minőség? Semmi ilyesmi - csak nézd meg a szemöldök nevetséges ceruzait, és süllyedj a száraz, krémes, magas szórólap pórusaiba ... Általában Dior-t elakadták.
Ui Ha rózsaszín csőben, rúzsokkal együtt érdekel, akkor ez egy átlátszó, színtelen ajakbalzsam, és természetesen gyönyörű!
Meg vagyok gyötrődve ennek a lánynak a büdösségével!
Katya, köszönöm ezt a kausztikusan pozitív posztot))))
Teljesen egyetértek, az egyetlen dolog, szerettem az 5-ka egy lila szektorral, egyszerűen azért, mert mindig figyelmen kívül hagytam ezeket az árnyalatokat Diorról, és most már megtört. De úgy döntöttem, hogy az ősszel a Givenchy raklapokat veszem fel, legalább a csillagoknál nem banális elrendezés.
És mit gondolsz az őszi Guerlain-ról? Néhány nappal ezelőtt megjelent egy kiadás, ahol minden rendben vidám / fényes / gyönyörű, de egészen felére sem vidáman olvastam, és ásítást indítottam! Ez egy szilárd, barnás-piszkos színű, fekete, kék és zöld impregnálással és piszkos szubtonnal. A rúzsok 100500-szorosak voltak, és a Guerlainban. Valami baj van az LVMH-ban, Muse mámorít valamit)
Googled őszi Gierlain - látta az új árnyékokat a paletták és a meztelen rúzs. Rájuk valami nincs árnyékkal ragasztva. Az öreg 4-ki furcsa volt a pigmentáció szempontjából, az új 5-ki és sikeres volt, most új kiadás ... Megnéztem és egyetértettem a véleményével - semmi innovatív, vágyakozva!
Елена 1 éve
A színkorrekciókról. a repülés és a gyors márkák kreativitása. ) A gyors és divatos Urban Dickey már néhány hónappal ezelőtt kiadta a színkorrekciókat és az YSL-et.
A NARS csak egy botot adott ki - a szobrászat duálját, igen, szobor volt, és kizárólag amerikai szalagra vette. A stockholmi Sephora eladók panaszkodnak, hogy már megkínozták őket ezekkel a botokkal kapcsolatban. Tehát nem minden olyan rossz Dior számára. Személy szerint várom ősszel
Venere 1 évvel ezelőtt
Ha az újdonságok minősége szörnyű, akkor persze nem minden kapu. Néhány termék megismétlését illetően úgy gondolom, hogy Peter Philips (mint más sminkesek) nem a felnőtt közönségre, hanem a növekvő fiatalokra összpontosít. Minden évben több millió seregnyi fiatal lányt adnak hozzá, akik a "nehéz" smink bölcsességét elsajátítják bronzokkal, szobrászokkal, lektorokkal. Mert a korunk már elakadt, és kevesebbet, de jobbat vagyunk.
A fiatalok nem a Diorral kezdődnek, hanem a megfizethetőbb márkákkal. És igen, a fiatalok felé irányulnak)
Igen, nos, a hang ... bár a legjobb - a hideg északi szőke megint pénzt takarít meg -)
Amikor Dior tavaszi kollekciójából megvettem egy kétoldalas ceruza-árnyékot, sokkoló voltam. Oké, az árnyékok szárazak, isten velük, a szín világos, lehetséges. De mi a ceruza törött! Minden alkalommal! Nagyon csalódott voltam ebben az időben, nem hiszem, hogy a gyártó nem teszteli a terméket (hacsak nem valószínű, hogy szuperhúzó sminkes művészek, a technikusnak, amelyről a Hold felé járok). És így gondoltam - Lena, nos, milyen figurát nem vásárolt ugyanazt az árnyékot a Urban Decay-ban, például. És ezen a téren nem is akarok kétoldalú termékeket nézni. Általában van egy Corner Make Up Forever a közelben, ahol az alapozók is színezettek és olcsóbbak, és a csomagolás kényelmesebb, és általában ... ..))
kavalerievna 1 éve
Dior nekem már régóta elmúlt a box office irodalmi és figuratív értelemben -, hogy az árnyalatok, hogy a megtestesülés.
De megnézem a korrekciós botokat. Természetesen nem minden árnyalat szükséges a gazdaságban)))
Az ISL kiadta az ökl tachát ugyanabban a színben, érezte?
Én ezeket a színes ceruzákat néztem, és emlékszem a Shanelev porok Duser iránti vágyakozására. Ott, ahol számomra az egyedülálló termékek voltak. Eddig használtam őket. Sajnálom, hogy nem mindent vásároltam)
Katia, imádlak :)))))))
Már száz éve nincs semmi Dior az én kozmetikai táskámban, megyek az állványra, éreztem és átmennek. És hogyan fújt az élet az előttük ...