100% -os recept a lucfenyő szépségéért

Elena Proklovának szokatlanul fényes filmje volt: tizenöt éves korában öt festmény; tizenhat éves hallgatója a Moszkvai Művészeti Színházban, a moszkvai színház egyik huszonegy színésznője. A híres filmesek javaslatait, és csak a főbb szerepeket. Szemüveg ováció, szerelem, siker, rajongók tömege. Ezzel párhuzamosan viharos személyes élet. Házasság, válás, szörnyű autóbaleset, bonyolult műveletek és persze a legfőbb baj a három gyermek halála. Ráadásul egy "örökre" elhagyta a kereskedelmet, de szerencsére megjelent egy darabig.

Ma Elena Proklova igény nem csak a színház és a film, ő hamarosan teszi debütál a televízióban műsorvezetője az első csatorna program „Malakhov Plus”, amely mesél a kezelési módszerek a népi jogorvoslat nélkül gyógyszert.

A performansz előtt találkoztunk a Taganka Színházban.

Ifjúkoromban őrült voltam

- Elena Igorevna, néhány fiatal tehetség, amely csillogó korban csillogott, évekig képes volt a mozi iránti keresletben maradni. Hogyan sikerült?

- Hogy őszinte legyek, nem különösebben égettem. Mivel a nagyapa művész volt, aki nem teljesedett sorsával, házunkban azt hitték, hogy az ügyvédi szakma az egyik legszörnyűbb gonosz, ami csak lehet. És így, amikor ez történt, azt kezelték nagyon súlyosan, hamar felelősséget érzett a csapat, nem kell a jogot, hogy nem tanulnak a dalszövegeket, már az összes 8:00, hogy kész a munka.

Egyszóval, a korai gyermekkorától kezdve ezt a szakmát nem fényességi lehetőségként kezeljem, ami gyakran akkor következik be, amikor a gyermeket a sikernek megakadályozza, fejét fonja, de kemény munkát végez.

- Tehát a csillagok betegsége, minden kísértés, kísértés átment téged?

- Átrepültek mellettem. Igen, és a karrier olyan volt, hogy nem ilyen - a filmet lőtték le, és felkeltek híres: dicsőség, az egész világ a lábad alatt! Nem, csak a filmben végzett munka: "Hívja, nyissa ki az ajtót!" - a "hó királyné" kezdődött és így tovább. Vagyis dicsőség volt, de valahol messze volt. Soha nem volt lehetőségem élvezni.

- És rajongók, virágkosarak, levélzacskók?

- Tetszik. Én vagyok az egyik olyan nő, aki nagyon szereti a rajongóit. Úgy gondolom, hogy a szovjet idők minden "csillaga", az ilyen figyelem rengeteg volt. Szomorú, hogy most mindent átmentek erre. nem túl hosszú népszerűség és nem túl hatékony. Az emberek és a virágok nem adnak sokat, és nem írnak levelet.

- Mindazonáltal, egy interjúban, azt mondja: „Számomra ez egy nagy büntetés helyreállítani a fiatalok az ifjúsági elvezetett hangulatok, szenvedély beárnyékolta ..” Vajon mi ostobaság lehet csinálni 17 év múlva?

- Ó, Istenem! Igen, szerelmes, hivatás, haza, néhány utazás, értelmetlen cselekedet. Igen, bármi, annyira őrült voltam ifjúkoromban! Például könnyedén el tudtam venni és menni a hegyekre véletlenszerűen utazókkal. Emlékszem, a következő rekeszben futottak a hegymászók, felhívtam az anyámat, és azt mondta, hogy "viharozni fogok Everest". Sokk volt! Természetesen, akkor teljes egészében kaptam a házakat, de megtettem.

- A Kaukázusban volt, és nem nagyon magas hegyek voltak, de elértük a havat. Olyan vagyok. Extrém.

- Egyébként nem ez a sorozat az első házasságod 16 év alatt - állítólag "gyönyörű esküvői ruha miatt"?

- Talán. A barátnő férjhez ment a bátyámhoz. Gyönyörű esküvői ruhát varrtak. Hirtelen hirtelen akartam ugyanazt tenni. De ez a lépés nem volt teljesen hülye, végül én választottam egy barátomat, aki szintén szeretett. Azaz, tudod, minden körülményt az én ötletemhez igazítottam. Ez most már megértem, hogy ez egy kiugró lépés volt, és akkor valószínűleg milliónyi érvem volt.

Melyik oszlopban kell felsorolni?

- Komolyan részt vesz a torna előtt a filmben. Lehetséges, hogy például a világbajnok lettél?

- És nagyon is valóságos! Két évvel később az edzők felhívták a szüleiket: "Nagy hibát követtél el, a lányodnak van jövője, csak nem érted, mit csinálsz!" Ugyanabban a csoportban voltunk, mint Olya Korbut, és ő mindig második volt. utánam. Emlékszem, hogy sírtam szörnyen aggódva. Mindent könnyedén és nehézség nélkül kaptam, és csak az ötödik leckét kapta, amit azonnal megtettem. És ő lett a világbajnok. Tehát a hiúságom felmelegít engem egy kicsit. Jó gondolkodni, hogy tudok.

- Ne bosszuljon, ha "a 80-as évek szexuális szimbólumává", "a Szovjetunió leghíresebb lányának" hívják?

- Mit jelent a "bosszantó"? Az embereknek valamilyen grafikonra kell írnia. Végül a szakmám nyilvánosságra utal, nem játszom otthon tükör előtt. És a nyilvánosság diktálja néhány törvényét. Nos, szexuális szimbólumot akarsz még egy szovjet országban? Kérlek!

Valószínűleg csak egy szexszimbólum sértő, de ebből a szempontból szép. Számomra, emlékszem, még Franciaországból is származott, hogy filmet készítsen "A Szovjetunió első szexsztárja". Panaszkodtak, azt mondják, több ezer példányon kellett keresztülmenniük ahhoz, hogy eltávolítsák a szovjet színésznő ilyen szaftos témáját. Valóban - a KGB-férfiak körüljártak anyám lakása körül, mindent megvizsgáltak, eldöntenék, hogy mit tisztítanak, a "helyes" kép lóg, mit mondjon, mit ne mondjon.

- Sajnos, végül mindent kiderült, véleményem szerint bizonyos mértékig politizáltak. A franciaek arra számítottak, hogy az illetékes hatóságok által készítettem, ülök és azt mondják: "Nincs szex az országban!" - de ebben az értelemben nem feleltem meg elvárásaiknak. Igaz, elválás után azt mondták: "Nagyszerű, a Szovjetunióban tényleg szexi nők."

- Valószínűleg, a szívetek megszerzéséhez az emberek mindenféle trükköt kezdtek el?

- Nagylelkű udvarlások és gazdag ajándékok voltak. És a legvalószínűtlenebb cselekedet a jelenlegi házastársa volt, aki udvariasságának hajnalán valódi ember tett.

Egyszer volt (Szibériában, az északi tengerek partján), komolyan veszekedtünk vele, meghívást kaptam egy jachtra, és mentem. Először is a pokol partjainál menjen - hány, másodszor pedig a tenger határtalan, csak a jachtklubok már 64 helyen vannak! Harmadszor, általában arra a helyre vinnünk, ahol a szemek néznek. De a tengeri utazásom harmadik órájában egy csónakot látok, amelyben áll. az én Andreyom.

Az én döbbenetem olyan volt, hogy habozás nélkül a vízbe ugrottam és úsztam, hogy találkozzam. Nemcsak a számomra, hanem mindenki számára is sokk volt, mert hihetetlen, hogy sikerült megtalálnia egyet a hatalmas vízterület közepén, oly sok jachtkal.

- Milyen embernek kell megfelelnie a típusaihoz?

- Oh! Van egy ilyen csúnya összetett nőstípust. Nagyon erős ember vagyok! És nagyon önellátó - nagyon érdekes vagyok velem. Vagyis, ahhoz, hogy lenyűgessen engem, erősebbnek kell lennie, mint én, sokkal érdekesebbnek, ötletesebbnek és szórakoztatóbbnak.

- Valóban ilyen találkozik?

- Megtörténik, hála Istennek! De ritkán.

- A családi életedről beszélsz, azt mondod, hogy férjed mindig "szabadságnak" nevezett kiskaput hagy. Mit jelent ez?

- Az a tény, hogy a férfiak. Soha nem vállalom azt állítani, hogy értem valamit az emberiség ezen "szakaszában", de egyértelműen tudom, hogy az embernek szabadnak kell lennie.

- Milyen szabadsággal rendelkezhet a keret! Ingyenes, ez minden. A másik dolog az, hogy a partneredet olyan emberben kell választanod, akinek az erkölcsi felelőssége nem kétséges, és biztosnak kell lennie abban, hogy ez a személy nem fog tenni olyan dolgot, amely a haját a végére állítja. Itt fontos a választás pillanata. És akkor - bízni kell. A többi az életrajzának ténye.

- Egy nőnek valamilyen kerettel kell rendelkeznie?

- Például én vagyok egy őrülten hűséges ember és nagyon igaz. Néha még ilyeneket is meg kell tennie, de nem érdekel, tudod? És azt hiszem, hogy egy igazi nőnek kell lennie. De ugyanakkor imádok flörtölni! Hát szeretem! Szeretem, ha az emberek figyelmet fordítanak rám, amikor bókokat mondanak, nem látok semmi rosszat. És megengedem magamnak ezt, és megengedik nekem a férjem. Erre nagyon hálás vagyok neki, és nem kell mást.

- Elena Igorevna, a "Malakhov plusz" programban folklórról beszél. Miért állt meg az első csatorna?

- Azt hiszem, az egyik oka az, hogy gyakori vagyok a csatorna számos programjának, és ott tudják, hogy nem félek a fényképezőgéptől, szabadon tudok kommunikálni és megtalálni a leggyorsabb közös nyelvet az emberekkel. És a másik - egész életemben nagy érdeklődést tanúsít a nem szokványos orvoslás iránt, és mivel nagyon sokat utazom, nagyon gazdag tapasztalatom van és van valami megosztani a közönséggel.

- Személy szerint magadnak, milyen érdekes felfedezéseket tettél a forgatás folyamán?

- Minden átvitel új felfedezés. Például megdöbbentett az egyik telek. Ez egy szörnyű diagnózisú lányról szólt - progeria: tizenegy évesen úgy néz ki, mint egy öregasszony. A lövöldözés előtt őrülten aggódtam, én, mint minden anya nő, nehéz elképzelni. És amikor megláttam ezt a teljesen lenyűgöző gyermeket, és amikor közvetlenül a stúdióban találtuk meg a lehetőséget, hogy segítsen neki. Egyszóval, amikor hazaértem, szívem volt.

- Ha ez nem titok, mi segített?

- A csarnokban egy nagyon jól ismert kozmetikus-sebész, az egyik legjobb szakértő ezeken a kérdéseken. És amikor azt mondtam: "És ha együtt kérnénk, segíts a lányban?" - csodálatosan így szólt: "Ebben a kérdésben teljesen más kérdést kell feltenni: azt kérem, engedje meg, hogy segítsek ennek a személynek!"

- Önnek van egy csodálatos mondata: "Egy nőnek gyönyörűnek kell lennie minden áron." Hogy érted?

- És az a tény, hogy nem tekintheted a megjelenésedet apának! Ahogyan a zenésznek játszania kell és fejlesztenie kell, ahogy a művésznek festenie kell egy képet, úgyhogy egy gyönyörű nőnek köszönhetően a szépsége nem-anya-hsia számára.

- Ezért a sima kérdés: hogyan sikerül olyan csodálatosnak lenni?

- Nem hiszem, hogy nagyon szép vagyok. Annyira átlag vagyok, csak a szépségnek a százalékos aránya elég ahhoz, hogy élvezhesse az életet, de ne legyen ez a szépség terhe. Minden tőlem telhetőt megteszek. Egy faluban élök, tiszta levegőt lélegezek, gyümölcsöt és zöldséget eszem az ágyamból, halat halászni egy tóban, ne kezdjem a betegségemet, csodálom a természet szépségét és hallgassam meg a madarak énekét a reggelen. Az edzőterem pedig a kertem, a kert és a ház.

- És van a maga abszolút receptje "Elena Proklovától", hogy maradj szép?

- Mindig azt tedd, amit most gondolsz. És ne féljen lemondani arról, amit tévesen helyesnek tartott tegnap.

// Dmitry Andreev, "munka"

Kapcsolódó cikkek