202 - Vélemények a város klinikai kórháza № 17, Moszkva Volyn, 7

Személyes véleményem. A 17. mentő kórházba vittek az alsó has alatti fájdalmakkal, az idő 03.00 körül volt. Két nappal azelőtt 5 cm magas volt a petefészek cisztája, és a Berlin E.I. nőgyógyászhoz küldtem - rendkívül kellemetlen orvosként és emberként!
Nem tudta velem (mint beteg), hogy elkezdett megjelenni, amint beléptem az irodába. Kifogástalan intonációban fejezem ki, figyelmen kívül hagyva kérdéseimet, és a legfontosabb dolog az, hogy nagyon fájdalmasan és pontatlanul töltötte a vizsgálatot!
Amikor először jöttem a nőgyógyászhoz. Nagyon kellemetlen hozzáállást tanúsítottam ehhez az "orvoshoz" és általában a 17 kórház hírnevéhez. Mivel elfogadhatatlan az ilyen NEM PERSONNEL és KHAMIC személyzet megtartása, a BERLINA EI!

Shuvalov család

Személyes véleményem. Most már anyám a traumás részlegben, a combcsonttöréssel. 83 éves, és két stroke-ot szenvedett. Az összes kórképet nem vizsgálva a tanszék munkatársai mindent megteszek, hogy anya továbbra is normálisan élhessen. Mind az orvosok, mind a személyzet nagyon barátságos emberek. Mindent, és akik a felmérést, és hogy ezt a műveletet, és aki vigyázott édesanyja az intenzív osztályon, és azoknak, akik a helyreállítás most - íj! Köszönöm nagyszerűségét az emberiség professzionalizmusáért és emberi kedvességéért. Tartsd meg, Uram!

Személyes véleményem. Ebben a kórházban ez nem volt először. Régi, kopott, de az orvosok érzékenyek itt. Az OMS-t kezelték, az étel természetesen alacsonyabb, kisebb részek, mint a gyermekek egyenesek. De ha a kórházat egészben kezeled, akkor kezelheted. És különösen, ha nincs hova menni.

Személyes véleményem. Hálát szeretnék kifejezni a terápiás osztály orvosainak és ápolóinak! Az én testvérem tüdőgyulladással kórházba került. Tegye fel a lábadra! Külön köszönet Ilyenkov Natalia Anatolyevna vezetőjének, aki minden beteg számára érzékenyen viselkedett! Boldog Új Évet!

Személyes véleményem. A vese CT-t választotta ki. A kedves emberek nagyon megijesztettek, ezért büntetésként mentem a vizsgára. A röntgenszobában Kozlovskaya Lyudmila Viktorovna, aki látta az állapotomat, jóindulatúan szakmailag elmagyarázta nekem az egész eljárást. Ludmila Viktorovna és meleg, és jó érzés, ami hiányzik. Sok köszönet és egy mély íj a doktor egy nagybetűvel Kozlovskaya Lyudmila Viktorovna.

Személyes véleményem. Egy jó intézmény, minden jól ápolt, környezetbarát területen - a kórház körül sok zöldség található, és kényelmes hozzáférést biztosít az épülethez. Belül is, szép, javításokat végeztek. Az osztályokon rendszeresen tisztítják, levegőztetik. A berendezés jó, látja, hogy ez új, ezért a diagnosztika problémamentesen történik. Az orvosok képzettek, azonnal érezni magatokat megbízható kezekben. Ha nem lenne hosszú várakozás a váróban és egy szörnyű táplálkozás, akkor a fővárosban példás kórháznak nevezhető.

Julia és Lev Sazonov

Személyes véleményem. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS "Nevelőszülők iskolája!".

Személyes véleményem. A mentők nagymamát hoztak a kardiológiai osztálynak. Több mint egy órát vártak a szállításban. Aztán elvitték az osztályhoz, és hazaküldtünk, soha nem engedtük be az osztályba. Reggel nagymamám telefonált, megkért, hogy hozzanak higiéniai termékeket és valamit, ami rágni. Azt mondta, hogy reggelire valami undorítóan emlékeztetnek az élelmiszerekre.

Kapcsolódó cikkek