1. nap

1. nap

Úgy döntött, hogy elkényeztetett. És így tettem.

10 ml olajos keveréket vettem fel fejmasszázsra:

- édes mandulaolaj vagy jojoba, én csak napraforgó - 2 tk,
- 3 csepp illóolaj a levendula, teafa (leptospermuma) és muskátli. Én jelenlétében csak levendulaolaj, a többi I helyett a vajat barack és Gardenia olaj, - a szag fordult aaaaabaaaldenny))))))
- mindent alaposan össze kell keverni. Az ujjaimat összekevertem, és azonnal alkalmaztam.

De ne csak mondja, de egy bizonyos sorrendben.

Meg kell viselned egy régi pólót, vagy leülheted, az olaj csepeg a testre, ami szintén hasznos.

Végeztünk. Mossa meg a haját samponnal 2-szer is lehetséges. Akkor meg kell öblítse le a haját oldatban meleg víz hozzáadásával almaecet - sötét haj fény - azzal a kiegészítéssel, kamillatea. Alaposan öblítse le. Folt haj és hagyd, hogy magától megszáradjon - otthon vagyunk ma.

Nagyon élveztem ezt az eljárást. Bár sokat írtak és hasonlók, de én és 10 percig tekintettel a felkészülési idő. Masszázs mindig szükség van, mégis nem kapott ki a haját, hogy csökkennie kéne - ne zavarja az - ismét - tökéletes. fej kezdett napvilágra néhány bent is, olaj esett az arcon - mosás után az arc bőre nagyon finom. Hajmosás alatt úgy éreztem, hogy a szőrszálak váltak szorosabb, mint valaha. Hair fésült nagyon könnyen és annyira puha acélból és éles, ahogy én szeretem látni minden irányban a legkisebb mozgás a fej repült.

Most nagyon kellemes érzés mindentől - ülök és szagolok.

Az egyetlen dolog, nem gondoltam néhány pillanat alatt. El kell távolítania a nemkívánatos elemeket a testből, ezért menjen el és menjen vissza a zuhanyba.

Ui Lányok, találtam egy másik eljárást - a test számára. De szükségük van olyan összetevőkre, amelyekre most nincs. Írok mindent, amire szükséged van, raktáron, és holnap az egész receptet.
- olívaolaj - egy kis leveses pohár,
- tej - csak 2 evőkanál. kanál,
- Földi rizs - 2 teljes st. kanál,
- kurkuma por -. 1 óra l..srazu megmagyarázni - (Curcuma (lat Curcuma) -. nemzetség lágyszárú egyszikű növények a család gyömbér rizómák és szárak sok faj a nemből tartalmaznak illóolajok és sárga festékeket (kurkumin), és tenyésztjük, mint a fűszerek és a. . gyógynövények legszélesebb körben használják fűszerként kapott kurkumát (Curcuma longa) (más nevek - otthoni kurkuma (Curcuma domestica), tumeric), por szárított gyökér, amely ismert a fűszer kurkuma.
- az ylang-ylang illóolajok, rózsa vagy jázmin, vagy ezek keveréke,
- Szüksége van egy nagy, régi törülközőre vagy lapra, egy bögre természetes cseppfolyós tejre és egy közepes méretű ecsettel.
Minden más, amit meg kell tennem. Írok, hogyan készítsek el magamnak - van valami, de nem elég. Felkészülés? Ki van velem? Szeretem magát egy istennő, Cleopatra és csak egy nő

A fejhez egy eljárást lehet tenni a szeretteid számára, bárki is ő: sír

Vonakodva, tegye közzé ezt a bejegyzést egy fotóval, mert nagyon szégyellem magam. De legyen ez a rekord az emlékezetem, egy inger és egy kis hülye! A hónap elején elkezdtem fogyni. Vyalenko, vonakodva. Elkezdett sétálni a szalag-műanyagon. Aztán alaposan magammal vettem magam. Általánosságban elmondható, hogy a normál aktív fogyás számlája 2 hét. Mi van? Hetente 2 alkalommal aktív táncolások egy lázas bemelegítéssel, mostantól 11 alkalommal anticellulit masszázs. Következő fotó "előtt" és "után".

Talán már írtam ilyen hozzászólásokat, és figyelmen kívül hagyni, de írok megint, fegyveres eszközökkel figyelmeztetett. Tegnap otthon voltam Moszkvában és unokája fogadott lánya, unokája közérzet, mindent a megszokott módon, az unokája is egyre jobb, a lányom volt elfoglalva a házimunkát, és játszott vele unokája nevetve nagyszerű volt. Semmi sem jelezte a vihar, és elrontotta a hangulatot, amíg jött ide ezt az SMS-ka

Itt olvastam a hozzászólásokat, gyakoriak a lányok könnyei, hogy egy házas asszony életét nem megy jól, hogy a család nincsenek rögzítve, és minden nap egyre több lesz az ellentmondás, és veszekedés és veszekedés jelennek meg. Őseink pedig titkokat ismertek, az ókori, évszázadosok élményét, hogyan élhetnének jól. De elfelejtettük az őseink tapasztalatait, elfelejtettük az utasításokat, és akkor csodálkozunk, azt mondják, a paraszt beteg. Úgy döntöttem, megosztom veled - egyszerű tippeket a családi boldogságra, amelyet sokan most elhanyagolnak.

Sok fotó érinti a lelkem mélységét. Az alábbiakban azokat az embereket képviselem, akik megérintették lelkem a húrokat. Csatolhatja azokat a fotókat, amelyek valami köze hozzá.

Kapcsolódó cikkek