19 Fényes képek cseresznyevirágzsal - olaj a vászonra

Ebben a bejegyzésben összegyűjtem az összes festményemet cseresznye virágokkal, mind az új, mind az értékesített. Ez a gyűjtemény különösen azok számára készült, akik közel állnak Japán, tavasz, remény és persze Sakura témájához. Én magam szeretem nézni a cseresznye virágokat. A látvány lenyűgöző, megállítja az összes belső párbeszédet és teljesen elmerül a szemlélődés pillanatában.

Festés "Magnolias és sakura"

A festmény szokatlan légkörben készült - a Kaukázusba utazik, és tele van a hegyek tiszta, erőteljes energiájával.

Az első négy nap során a férjem és én egy sátorban, egy kempingben, jó embereknél éltek, az öreg tölgyek árnyékában. Volt egy vágy, hogy elkezdj egy képet. Talán még a tölgy ágai is, amelyek alatt négy éjszakát töltöttünk, hozzájárultak ahhoz, hogy felvettem ezt a munkát.

A festmény két szakaszban készült. A második rész már tovább folytatódott a lakásban, amit 4 éjszakára is béreltünk. Szó szerint tegnap az utolsó ecsetvonásokat átadtam a vásznon. Most a festmény megszárad, felszívja a hegyi levegőt.

Ma reggel nedves köd áll a Teberda folyóból, és a hegyek lejtőin, a fákhoz tapadva, a felhők lassan elsüllyednek. Ezekben a részeken nagyon tetszett, és a kész kép hihetetlen erőt adott! Folytatni szeretnék!

Nem akarok elhagyni abban a pillanatban, különösen, mivel otthon az időjárás-előrejelzők szerint +33 fok lesz! Míg itt, a hegyekben, kényelmesen +23 a délutáni és a +13 éjszaka ...

Festmény "A parfüm éjszakája"

Kép "Dalat. Sakura Tsvetuban »

Ha nagy mennyiségű festőpaletta kést vonzol, akkor a képeid biztosan tetszeni fogsz!

Festés "Virágzás éjszakája"

Természetesen az egyik kedvenc műveim a "Virágzó Éjszakája" kép. Itt a sakura vízesés, hegyi táj és titokzatos, titokzatos éjszaka. Nagyon örültem a képnek, amikor írtam.

Következő új képek cseresznye virágokkal

„Yunnan. Sakura virágzás "- olaj a vászonra

Festés "Yunnan. Sakura virágzás »

"Sakura tavaszi dalája" - olajfestmény vásznon

Festmény "Sakura tavaszi dalája"

És ez a kép most a kedvenceim közé tartozik, és nem adom el, csak motívumokra írhatok. Úgy döntöttem, hogy megtartom magam, mert nagyon szereti. Nem tudom, valami ebben különleges számomra. valami kimondhatatlan vonzerő.

És ez a munka nagyon gyorsan eladta, van valami otthona, meleg kényelme. A természet felébredés öröme, amely hideg évszak után megújul.

"Sakura a Mae Kuang-tónál" - vászon olajfestmény

Festmény "Sakura a Mae Kuang-tónál"

Még egy műtárgy cseresznyevirágzattal, olajban a vásznon. A Mae Kuang-tónál szeretem járni reggel, az ázsiai téli utazásaim során. A tóban nagyon nyugodt és kellemes vagyok, itt nagyon jól éreztem magam. Természet, madarak, halászok ülnek a parton, hegyek a távolban - mindez ihletet és díjat számít.

Megosztás:

Kapcsolódó cikkek