6 Száz vagy kevesebb 13 ötlet a saját kezű nyári rezidenciára

Minden szerencsés tulajdonosa a hírhedt hat hektáros szeretne maradni velük, nem csak a kert és az épület, hanem a gyümölcsfák és virágoskert, valamint egy fürdő és egy üvegház és egy tó egy alpesi csúszda. Hogyan lehet leginkább felszerelni a kerttervet, hogy minden elég legyen egy helyhez?

Annak érdekében, hogy a kis hely minden szükséges információt tartalmazzon, és vizuálisan minél többnek tűnik, bizonyos szabályokat kell követnünk, és még trükköket is használhatunk.

1. Először is, nem szükséges egy házat és egy garázst felállítani a helyszín közepén vagy a bejáratnál lévő másik oldalon. Ebben az esetben a hozzáférési út túl sok helyet foglal el. A helytakarékosság érdekében kipróbálja az épületek tömör kombinációját. Például, egy ház - egy parasztház és egy garázs, és egy fürdőkád - "fából égő" és egy grill terület.
  2. Ne helyezzen magas épületeket és fákat a kertterületi déli határ mentén. A déli árnyék nem teszi lehetővé az ágyak elhelyezését, vagy egy teljes virágkertet. Nos, ha egy parkolóhelyet el lehet helyezni a helyszínen kívül, - egy hely lesz elhagyva az üdülőterületre. De extra mérők hiányában egy nagyobb szerkezetű lapos tetőn lehet megszervezni. Ha kívánja, akkor egy üvegházat helyezhet el ugyanazon a helyen.
  3. A kert egy kis helyiségben jobb, ha egy tájképet rendez. Az ív mentén fekvő tartófalak, bokoros csoportok, lekerekített fűnyezeti kontúr, kanyargós utak a sétákhoz optikailag kibővítik a kert határait. A kerek, a szabadidős terek, a teraszok vizuálisan tágasabbak lesznek.

Ha tetszik a négyszögletes formák, akkor legalább rombuszokká alakíthatja őket. Õk ökológiai szempontból kisebb térben érzékelhetõk.

1. Az apró apartmanokban a bútorokat mindig "stenochke" -re rakják. Használja ugyanazt az elvet egy kis telek helyének megszervezésében. Más szavakkal, szabadítsák fel a kert központi övezetét, és ne vessék el a "ceremoniális" megjelenést véletlenszerű telepítésekkel. A legjobb lehetőség a földszinten egy gyönyörű gyep. Minden ültetés és kisméretű forma a leginkább a periférián helyezkedik el. Először is, ez a technika nagyobb teret hoz létre. És másodsorban, könnyebb ilyen helyszínre költözni.

A kertben külön zónák adnak helyet a kötetnek

1. A telek területe vizuálisan csökkenti nemcsak a falakat, hanem a sarkokat is. Megszabadulni tőlük - vagyis vegyen részt! Minden egyes sarokban vegye fontolóra egy díszítőelem elhelyezését. Világos virágoskert lehet. sarokágy vagy dobogó, rekreációs terület, pad, szobrászati ​​kompozíció és hasonlók.
  2. Szervezzen helyet a kertben, hogy ne legyen egyszerre látható. A belépő látogatónak első pillantásra nem szabad felmérnie a területét. A kert egy része mindig el kell rejtve, szóval tudni akarom: mi a következő? A legjobb megoldás - kerti válaszfalak: képernyők, függőleges szerkezetek, boltívek, pergolák, sövények, magas növények csoportjai. Hagyja, hogy a kanyargós kerti ösvények megjelennek, majd fedezzék el ezeket a korlátokat, és nagy teret keltenek. Ugyanez a cél, hogy az országházban különálló, különféle burkolattal ellátott töredékeket készítsenek.
  3. Vizuálisan nyomja a kert határait. Ezek a határok általában egy kerítést jelentenek. Ha teljesen látható, akkor érzed a szorítást, a szűkületet. A kerítés legegyszerűbb és leg esztétikusabb módja a fák, bokrok, virágok díszítése. Különféle formák, textúrák, lombozat árnyalatai, élénk színű foltok fogják ellátni a munkájukat. A határvonalak világos körvonala eltűnik, és ez azt a benyomást kelti, hogy tovább - kert is.
  4. Kerítsen egy kerítést a házban, különböző anyagokat használva, egymással kombinálva. Ennek következtében eltűnik a homogenitás, és a korlátozott térérzet elvész.

Festse a kerítést könnyedén, jobb szürke. Ő szervesen néz ki a kertben az év bármely szakában. És még jobb, ha egy kerítéssel egy kis könnyű "nyílt munkát" ad. Természetesen egy teljesen nyitott kerítés nem a legjobb megoldás. De az "ablakok", különféle díszített, tükrökkel ellátott íves ívek segítenek a webhely vizuális megjelenítésében. Egy szilárd kerítés hátterében helyezzen be egy másik textúrát. Például, nagyméretű gyémántok formájában, fa átlós szövéssel. Még egy hagyományos hálószövésből készült betét is eredeti tervezési döntésévé válhat!

A kerítés egy ház falának utánzata

1. Rendezzen a kerti teraszokon, különböző szinten. Ha a helyszín legalább kicsi megkönnyebbüléssel bír, a kert nagyobb és tágabbnak tűnik. Egy fél méteres "különbség" létrehozása teljesen megváltoztatja a hely benyomását! Ezért tervezzen meg egy támfalat, egy alpint, egy padlót, egy lépést vagy egy pódiumot, még egy kicsi is. Mozoghat és "le" - vagyis egy "elmerült" kertet vagy rekreációs területet hozhat létre, amely a kerti szint alatt helyezkedik el.
  2. Optikailag nyomja a határait a kert plot segít a játék színes. Kerti falvastagságot és térfogata, ha az előtérben helyet a növények élénk színek: belookaymlenny som, sárga és narancssárga virágok, bokrok krasnolistnyh borbolya, lila faj physocarpus. A hideg és sötét árnyalatok, például a tűlevelűek csoportjainak mögött. Közelebb növényi virágok és bokrok nagy lombozat, és mögötte - a sekély.

Nagy fák és cserjék egy kis telek kell egy kicsit. A korona méretét időről időre beállíthatjuk.

1. A gyümölcsfák változatosságától, hogy kis méretű legyen, válasszon fél-törpe és törpe fajtákat. Különösen a kemény éghajlatú területeken termesztik őket. Kompakt, és sokkal könnyebb összegyűjteni a betakarítást. Próbálj meg különböző gyümölcsöző fajtákat vásárolni - nyár, ősz és tél. Ezután friss gyümölcsöket fogyaszthat az év különböző időpontjaiban, és jól tarthatja őket.

Ültetéskor olyan növények, mint a körte, szilva, cseresznye, tengeri tyúk, emlékszem, hogy szükségük van egy partner a beporzás. Ha nincs jelen sem neked, sem szomszédoknál, gondoskodj más növények ágainak oltásáról a növényed koronáján.

1. A 6 hektáros területen nem lehet kis kerti felszerelés nélkül. A finom apró gyepen lévő fű legelőnyösebb a trimmel, és a növényi hulladékot aprítóval (aprítóval) kezelik. Az aprított nyersanyag sokkal kisebb helyet foglal el a komposztrekeszben, amely alatt a kert legtávolabbi sarkában egy kis foltot készíthet.

1. A helyszín akut helyhiánya miatt mobil mini-kertet szervezhet. Ez azt jelenti, hogy a terményeket a leszálló modulokba helyezik. Az ilyen modulokat átmenetileg elhelyezik azokon a helyeken, ahol nincs termőföld. Minden függőleges felületen - kerítések, falak és házak falai - lehetőség van lógó "ágyak" elrendezésére. Ehhez használjon darabokat vízelvezető csövekből vagy bármilyen tartályból, ahol vízelvezető lyuk van.

Én is, mint csinál, varrt pugovok különböző átmérőjű és színű gyöngyök pillangók és virágok, zárak hurkok, és egy csomó más dolog, a lányom mindig játszik csak be kell varrni a gombokat határozottan, majd mosás szétcsavarozással tanult)))

Ma, a ház kellemes hely a kikapcsolódásra messze a város zajától. Az új show „javítás egy millió” a TV-csatornát a Fine Living életmód vezető Stephen Fanuc együtt a csapat hivatásos dolgozók megmondja, hogyan lehet egy szép és minőségi javítása és szervezi a teret rendesen egy vidéki házban. A tér egyesítése Nem mindenki tud nagy büszkeséggel tölteni. Sok nyári lakó a nagyszüleinek ideje óta megőrzi házát, és jelentős javítást igényel. Gyakran.

mert nincs semmi javítás, minden előttünk történt, de a közeli szomszéd csak egy dal. Az utca túlélő részén élünk, abban az évben a kerítés újra elkezdett ránk (látni lehet, hogy a helyszín kicsi), de annyira el akartam menni.

+ Ő hatalmas, 10 hektár tulajdonban van, de valójában polgektara.I szomszédok mögött a kerítés ott. - már mondtam, biztonság. Igaz barátnője azt mondta, hogy a középső szomszédok felmásztak, és ha van egy akadály és egy őr. Igen, van egy saját fenyvesünk a kerítésen, a férjem 20 évvel ezelőtt ültetett, itt van egy másik +.

Az ön által készített ajándék szokatlan és szórakoztató! Az ajándék borotválkozó szett vagy a kölni nem okoz annyi örömteli érzelmet és örömöt, mint egy egyedi egyedi ajándék, amelyet nem adnak el bárhol. Ez egy alkalom arra, hogy meglepődjünk egy szeretett személynek, és mutassuk meg neki, hogy van egy jó humorérzék - nagyra értékelik a lányokat. Ma 6 szokatlan ötletet gyűjtöttem össze azok számára, akik úgy döntöttek, hogy különleges módon szeretnék gratulálni a srácnak. Lásd még: mit adjunk egy srácnak egy születésnapi idejért №1: Ajándék.

Azonban nem volt a legfontosabb dolog, amikor egy kedves embernek szóló jó ajándékot választottál, még mindig ajándékba helyezi a lelkedet, és mégis eldönti, milyen lesz a második felében. A férjem és én nemrég az esküvő évfordulója volt, és nekem egy hosszú kívánságú kvartettet rendeltem nekik. Természetesen a kvadrokopter ára nem elég, így azt mondjuk, de a két szerelmes helyzetében meglep a lelki társ.

Köszönöm mindenkinek tanácsát. Arra a következtetésre jutottam, hogy meg kell vizsgálni egy adott változatot a webhelyen. A legfontosabb dolog valószínűleg a szomszédok jó. A Moszkvától való távozás nagyon fontos. Ha békét akarsz, és az ökológia és az érintetlen természet tud élni 100-200 - 300 km, ha azt akarjuk, kert minden nap, hogy menjen dolgozni az első lehetőség nem fér el. Optimális lehet két ház.
Érintettek az ökológia és a WC-létesítmények kérdéseire is, esetleg külön témákban.

Tetszett a gyermek ajándéka csomagolásának ötlete (egy kínai oldalon található). Nézd meg, milyen egyszerű és érdekes lehet, például itt van egy bikavér. Ha a gyermek egy barátjának születésnapi ünnepségére készül, ő maga boldogan végzi el ezt a csomagolást. Szalagpapír, szalag, színezett nemez. Használhat színezett kartonpapírral vagy akár hullámkarton nélkül is. Mindenesetre eredeti lesz. Sok szerencsét a munkádban!

Köszönöm szépen a kézimunka erőforrásainak ilyen kiterjedt listáját.

Sebastian a víz alatti királyság lakosa megátkozik a fülbemászó karibi dallamokkal. Ő is Ariel állandó társa, amikor a földre megy, hogy megkeresse a hercegét. A kis hableány rajongók szívesen látják a kedvenc rákot egy tortán. Hozzon létre egy ilyen tömegeket a következő "tengeralattjáró" témájú születésnapjára. Nézd meg a Yandex-et Fotók Miranda Becker Amire szükséged van: 1. Muffinok a kedvenc receptedből 2.

Az ajándékok kiválasztása olyan művészet, amely sok időt és pénzt vesz igénybe. Az ajándékozás azonban olyan szép. Lehetetlen, hogy mindenki kedvére legyen, ezért adjon ajándékokat lelkével és őszintén. És csak élvezze a folyamatot. A munkahelyi kollégákkal általában együtt töltünk együtt időt. A csapat hangulata nemcsak a munka termelékenységétől, hanem a teljes hangulattól is függ. Légy pozitív! Az újév nagyszerű lehetőség arra, hogy köszöntse és kényeztesse munkatársait. Ha még nem lett volna.

Számomra számos témám van az ajándékok témájában a könyvjelzőimben. És úgy döntöttem, hogy rendszereztem őket, és mindenekelőtt magam. Folytatni kell. Vannak egyetemes ajándékok a gyermekek számára? Természetesen! Először is, társasjátékok. Nagyszerű szórakozássá válhatnak nemcsak a gyermekvállalatban. Szülők, nagymamák, nagyapák, barátok és ismerősök is szívesen csatlakozhatnak. Az asztali játékok értékelése az üléseken folytatott megbeszélések és ajánlások szerint történik. 1. Jenga - (angol Jenga).

Dobbl +100, a nyári hit volt

+ ugyanaz az egyszerű és érdekes Blitz, Sleeping queens, Card monopoly

Ma megpróbáljuk kideríteni, hogy a gyerekek hogyan válaszolnak saját kérdéseikre :) Nézd meg a Yandex-et Képek 1. Hol vannak házak, víz nélküli folyók és erdők fák nélkül? 2.Milyen baba született bajusszal? 3. Hogyan lehet a hét öt napját felsorolni anélkül, hogy elneveznéd őket? 4. Ha egy személy versenyezhet versenyautó sebességével? 5. Milyen elefántok vannak és nem állatok? 6. Ki ugorhat magasabb, mint a ház? 7. Mi a különbség a bolha és a kutya között? 8. Mielőtt mindannyian leveszik a kalapjukat? 9. Mi.

Számos különböző volt ezen a nyáron))) És a finálé volt a látogatás a fesztivál a történelmi klub, a teljes merítés az ókori Oroszország))))) rekonstrukciója katonai műveletek, az élet, kosztümös bemutatása, a zene az idő, az ételt. Általában elfogja a légkört. Kozák udvar - a legszínesebb)) Rengeteg ingyenes műhelyek, tanulmány - nem akar más mesterségek))) Georges adott intézkedés egy sisakot. Alig álltam a fejemre, rájöttem, milyen nehéz viselni))) Nyár.

Azt mondani, hogy az irodában vagyok, nem mondok semmit :)) Kruutaso. Általában otthon maradunk: :)))
De miután meglátogatták a madarak parkját, miért nem álltak meg?

Wow, nem tudtam egy ilyen fesztiválról!
A következő évben megpróbálunk kijutni.

"6 hektár vagy annál kevesebb. 13 ötlet a dákának a saját kezével. " Egy kis nyári rezidencia. design. Én is fogyaszok itt, amennyire csak tudom, az elsődleges feladat az, hogy megbirkózzam az éjszakai zhora-val, és kevésbé édes.

Egy édes dietetikusból megengedtem egy pasztillát, mályvacukrot és lekvárt. 16.00 óráig.

Amikor elkezdtem fogyni hátborzongató, mint az édes, van egy édesszájú, vásárolni a saját lekvár narancs szeletek (Udarnitsa), és nem rágják, és oldja meg, segítsen nekem egy csomó, de most vált teljesen közömbös, hogy az édes élvezet.

Olyan gyönyörű lány, csak szavak (TTT).

Kapcsolódó cikkek